Re: Ακουστικά για το MyTek;
Λοιπόν, λίγο δειλία, λίγο σωφροσύνη, λίγο που το amazon δεν "κατέβαζε" την τιμή των 650, τελικά κατέληξα με τα
AKG K240 Studio.
Γιατί, ακουστικά δεν είχα ποτέ μου και δεν ήξερα αν θα τα "ανεχτώ" στο κεφάλι μου, ή θα τα πέταγα τη δεύτερη μέρα! Και σκέφτηκα πως οι καιροί είναι δύσκολοι και θα ήταν κρίμα να πετάξω 300 ευρω. Αν ήταν να πετάξω τα λεφτά μου, ας ήταν τουλάχιστον λίγα.
Η κουβέντα στο διπλανό thread για την προσφορά του ελληνικού καταστήματος στα 92 ευρω για τα AKG, ήταν ό,τι πρέπει για να μπω και εγώ στον κόσμο των ακουστικών.
Τα παρήγγειλα, ήρθαν ταχύτατα (σε 2 μέρες) και τα σύνδεσα πάνω στο Mytek και … έμεινα έκπληκτος! Δεν ήξερα πως τα ακουστικά μπορεί να παίζουν τόσο καλά! Δηλαδή στα αυτιά μου, ακούστηκαν υπέροχα. :guitarist:
Τώρα, θα ήταν χαζό να πω εντυπώσεις, αφού είμαι εντελώς άσχετος με ακουστικά.
Πάντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και σε γενικές γραμμές πληρούν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις που έχω από τον ήχο. Τίποτα το υπερβολικό, τα μπάσα δεν μπουμάρουν και οι υψηλές δεν είναι τονισμένες. Όλα - νομίζω - πως ακούγονται σωστά.
Δεν έχω συνηθίσει ακόμα πως το μπάσο δεν με "κουνάει" όπως όταν ακούω δυνατά από τα ηχεία μου, αλλά αυτό είναι εγγενές πρόβλημα όλων των ακουστικών.
Τα ακουστικά είναι πολύ ξεκούραστα και ακόμα και μετά από 2 ώρες δεν με εκνεύρισαν (λίγο ζεστάθηκε το αριστερό (LOL) αυτί μου

) (σκέφτομαι να παραγγείλω τα βελούδινα μαξιλαράκια)
Πολύ (πολύ) μεγάλη βελτίωση είδα με την αλλαγή του καλωδίου, αλλά αυτά θα τα γράψω σε άλλο thread.
Γενικά και από τη μεριά του άσχετου, θα τα πρότεινα θερμά σε κάποιον σαν και μένα που θέλει να κάνει μια αρχή με τα ακουστικά.