Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

τα Audio-Technica ATH-M50(οχι τα X)τα ειχα για πολυ λιγο καιρο.
πολυ καλο ακουστικο,αλλα υπερβολικο για τα γουστα μου μπασακι.
πηρα τα M40X,και ηρθα στα ισα μου.
τα Audio-Technica ATH-Pro500MK2,διαβαζω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα.
στα 67 ευρω,ειναι νομιζω...τσαμπα...:afro:

καλησπέρα

εχω το Χ3 με τα senh hd-25 alum.

Μου αρέσει πολύ αυτό που ακούω και αρέσει σε όσους τα έχουν ακούσει. Αυτό.

ευχαριστω για τις απαντησεις, κυριως αγοραζω απο αγγλικο amazon εκτος κ αν βρω κατι στην ελληνικη αγορα που να μην εχει μεγαλη διαφορα τιμης...για τα fidelio εχω διαβασει καλα λογια και για τα hd 25 επισης..ειναι τοσες οι επιλογες..

Τα θέλεις για μέσα στο σπίτι, για έξω ή και για τα δύο;
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουν τα παιδιά να σε κατευθυνουν καλύτερα.

τα ακουστικα τα θελω για μεσα, απλα θα παρω και καποια αναλογη σκληρη θηκη για να τα μεταφερω στη βαλιτσα επειδη ταξιδευω σχετικα συχνα

επισης καλο θα ειναι να εχουν και αποσπωμενο καλωδιο για προφανεις λογους..κοιταζα και τα sennheiser 698, διαβαζω πολυ καλα λογια και για αυτα

τα ειδη μουσικης που ακουω ειναι ηλεκτρονικη house/trance, jazz, κλασσικη, ροκ..

ευχαριστω

ειμαι μεταξυ philips l2, x1, senn 598..ειναι ολα πανω-κατω στα ιδια χρηματα..χετε καμια αποψη για τα l2?

για μέσα στο σπίτι X1 ... άλλη κλάση ... ωστόσο, πριν κανένα μήνα που τσέκαρα, τα x2 είχαν μόνον 32 ευρώ διαφορά από τα χ1, οπότε δεν υπάρχει λογική στο να επιλέξεις τα τελευταία σε βάρος των Χ2 ... κόψε από κάπου αλλού αυτό το ποσό ...

μαλλον για τα x2 θα παω..αν και τα l2 φαινονται πολυ καλη επιλογη, η διαφορα τιμης ειναι μικρη. κριμα που δε φερνει κανεις στην ελληνικη αγορα τη συγκεκριμενη σειρα

Το fiio x3 ταιριαζει πολυ καλα με τα sennheiser hd598. Πλουσιος ηχος, μουσικος, με ωραιο γεμισμα στις μεσαιες- χαμηλες και ξεκουραστα πριμα.

τα ακουστικα τα θελω για μεσα, απλα θα παρω και καποια αναλογη σκληρη θηκη για να τα μεταφερω στη βαλιτσα επειδη ταξιδευω σχετικα συχνα

επισης καλο θα ειναι να εχουν και αποσπωμενο καλωδιο για προφανεις λογους..κοιταζα και τα sennheiser 698, διαβαζω πολυ καλα λογια και για αυτα

τα ειδη μουσικης που ακουω ειναι ηλεκτρονικη house/trance, jazz, κλασσικη, ροκ..

ευχαριστω

για τα 25 alu είσαι

Αγορα ακουστικων

Γεια σας παιδια θελω να αγορασω ακουστικα για μουσικη γυρο στα 20-25 ευρω το ανωτερο αντε και λιγο παραπανω...
Διαβασα και εδω για τα Mh1 Mh1c και μου φενονται πολυ καλα αλλα δν ειμαι σιγουρος και εχω μπευρδετει αρκετα γιατι βλεπω οτι πολλα ατομα προτεινουν και αλλα ακουστικα οπως αυτα http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-..._sim_ce_1?ie=UTF8&refRID=0M474S2ZPMV79QQ8T3E7 μετα κατι akg k321 και κατι sennheiser cx270 και γενικα υπαρχουν τοσα πολλα που εχω μπευρδευτει;D λοιπον ακουω γνωμες και ελπιζω να αποφασισω το καλυτερο :D

Re: αγορα ακουστικων

Σε σφιχτό προυπολογισμό εν τέλη 2014 ... σκέφτομαι αυτά : Superlux HD668B Dynamic Semi-Open Headphones , Διαβάζω ότι έχουν βελτιωθεί και οι χαμηλές και τα πρίμα , από το 681 evo .
Από εδώ : Superlux HD668 B studio
Τι λέτε , τι άλλες επιλογές έχω ?

Και πάνω που λέω ότι τα έχω διαβάσει όλα εδώ και μία εβδομάδα και δεν αντέχω άλλο να σου ο @Stavros_Bartzokas με μία πρόταση την οποία ούτε που είχα δει μέχρι σήμερα ,,, lol
Δυστηχώς φίλε δεν έχω βρει review όπως στα άλλα ... θέλεις να μου πείς αναλυτικά την γνώμη σου αν δεν σε κουράζω ...

Re: Αγορα ακουστικων

Αγοράστηκαν τα SteelSeries Headset Flux In-Ear Pro , εντυπώσεις από αύριο ... :D

Για τα Superlux HD668 B studio έχουμε άποψη από χρήστες εδώ μέσα ?

Re: headphones

μεταξυ shure srh440 και echnica ath-m40 πιο προτείνεται ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει πεσει νεκρα...!χαχα

Καταρχάς καλησπέρα στην παρέα του AV και καλώς σας βρήκα :music-smiley-005:

Δεν τα έχω ακούσει αλλά κρίνοντας μόνο από το Sensitivity τα Audio Technica έχουν Sensitivity: 96 dB και τα Shure 105dB. μόνο από αυτό θα διάλεγα το δεύτερο.
επίσης με φοβίζει πάντα το αποσπώμενο καλώδιο που είναι σε mini jack (στην πλευρά του ακουστικού). Αποσπώμενο ναι αλλά πιο ασφαλές είναι ένα mini xlr.

Σχεδόν στην ίδια τιμή θα σου πρότεινα τα akg 171 ΜΚΙΙ με range 18Hz-26kHz, (σιγά μην τα ακούμε αλλά λέμε τώρα) και sensitivity 107dB. Σφιχτός και καθαρός ήχος, ίσως λίγο σκληρά στην μεσαία περιοχή. καλή απόκριση σε επίπεδο mixing, eq, και σε ότι έχει να κάνει με sound edit. γενικά δεν χρωματίζει καθόλου τον ήχο. ίσως το μόνο μείον, το μικρό "μαξιλαράκι" με αποτέλεσμα μετά τις πολλές ώρες να πιέζει λίγο το πτερύγιο του αυτιού.