Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

Ειμαι στο Ηρακλειο Κρητης,εκει μενω. Φανταζομαι θα εισαι Αθηνα... Ευχαριστως παντως αν βρεθεις καποια στιγμη εδω να τα ακουσεις. Και θα ηταν και καλα για να εβλεπες πως παιζουν οταν εχουν στρωσει και λιγο.

Ειμαστε όντως μακρια, ισως πιο μακριά κι απ το Amazon.co.uk ..:) ευχαριστω για την προσφορα παντως

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

Συγνώμη asahi για το δανεισμό του thread...αλλά ένεκα της Μαύρης Παρασκευής (black friday) και της γενικότερης φαγούρας
(ας είναι καλά το γεγονός οτι θα βγάλουν τα λεφτά τους, καθώς μουσική πλέον μετά τις 22:00...οπότε τα ακουστικά μονόδρομος)
έγινε χωρίς καλά καλά να το καταλάβω παραγγελία των χ2 απο amazon italy με τα μεταφορικά στα 248,00 .
Ο λόγος ήταν ενα deal που έτρεχε στο amazon για τα χ1, όπου με τα μεταφορικά και λοιπά έφτανε περίπου στα 238,00 .
Οπότε και λύσσαξα και λέω δεν μπορεί, σε αυτήν την τιμή ή κάπου κοντά θα βρώ και τα χ2.
Έτσι βρίσκομαι στην αναμονή της παραλαβής τους, προκειμένου να κάνουν παρέα τα akg 701 και να συμπληρώσουν το ηχητικό κενό
Η σκέψη πρίν την αγορά ήταν η ευκολότερη οδήγηση τους και ο διαφορετικός ηχητικός χαρακτήρας τους...οπότε μένει να δούμε εάν όλα
αυτά ισχύουν στην πράξη και εάν θα αποτελέσουν ενα ωραιο christmass gift...

εγω τελικα παραγγειλα τα L2 λογω πιο μαζεμενου μεγεθους και διαφορας τιμης..οποτε σε αναμονη και οι 2 :)

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

Είναι πολύ καλές αγορές και τα δύο ... τα φίλιπς έχουν περίεργη τιμολόγηση, τα μισά άμαζον πχ. έχουν τα Χ2 στα 299 ευρώ, κατά καιρούς βρίσκεις κορυφαία μοντέλα σε τιμές σκότωμα, κλπ. ... αξίζει να έχει κανείς τον νου του, η εταιρεία κατασκευάζει εξαιρετικά ακουστικά σε όλες τις κατηγορίες τιμών, τα δε κορυφαία της, όπως τα Χ2 κοιτούν τους πάντες (στον συναγωνισμό) στα μάτια. ... είναι και ευκολο-οδήγητα οπότε ....

Απάντηση: Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

Akg 551 ή Sony MDR-1RB που θα βαλει το Γερμανικο αμαζον σε λιγη ωρα;

Πωπω, η τιμή για τα akg 551 των Ιταλών είναι εκπληκτική ... το ακουστικό παίζει μέχρι και πολύ πάνω από 200 ευρώ σε διάφορες αγορές ...
Υποθέτω ότι οι γερμανοί θα βάλουν το σόνυ στα 100 ευρώ, όπως προχθές στην μαύρη Παρασκευή ...

Δηλαδη τα χτυπαμε τα akg; Aiισθητικα τα sony μου αρεσουν περισσοτερο αλλα η τιμη των akg πολυ δελεαστικη. Ποιο θα διαλεγατε απο ηχητικης αποψης;

tio άδειασε τα ΠΜ σου, δεν φεύγει τίποτα...

mail box fixed!

Τα AKG έχουν ένα συγκεκριμένο ήχο που είτε σ αρέσει είτε όχι. Τα Sony απ την άλλη είναι προς το πιο smooth της ηχητικης συμπεριφοράς

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

119 τα Sony..Sony or Nad Viso HP50 στα 199?

119 ευρώ τα sony+ μεταφορικά. Ειναι σημαντική διαφορά η διαφορά χρημάτων με τα. Akg αλλα μάλλον στα Sony καταλήγω.

σημαντικη ειναι αλλα αν δεν μας αρεσουν και τα πουλησουμε μετα θα χασουμε περισσοτερα. Θελω να πω, καλυτερα να παρουμε κατι που σιγουρα θα κρατησουμε κι ας δωσουμε λιγο παραπανω στην αγορα του

Παρηγγειλα τελικα τα sony ,129 ευρω περιπου με μεταφορικα. Αν εκανα καλη επιλογη ή οχι θα φανει πλεον οταν παραλαβω μετα τις πρωτες ακροασεις. Παντως οπτικα δειχνει ομορφο κι ελαφρυ ακουστικο.

Καλοριζικα αλλα ποια sony τελικα,τα 1r ή ενα 1rb που αναφερθηκε πιο πριν? Καθε εκδοση του ακουστικου αυτου που εχει βγει,πρεπει να εχει και διαφορετικο ηχο.

Ναι εχεις δικιο.Μπερδευτηκα,γιατι εχουν βγει και αλλα μοντελα διαφορετικα.

Αυτα εχω και γω,και προσπαθησα να σας πω τη γνωμη μου και εδω,ωστε να ξερετε περιπου πως ειναι.

Μεχρι τωρα ημουν μαλλον ο μονος κατοχος,οποτε θα εχει ενδιαφερον να δω και αλλες αποψεις.

Οσοι τα πηρατε/σκεφτεστε να τα παρετε,ποια ειναι τα καλα ακουστικα σας τα οποια εχετε σαν αναφορα?

προσωπικά δεν θεωρώ πως έχω κάποια ακουστικά ως αναφορά, μου αρέσει όμως ο ήχος των Philips Fidelio X1. Δεν είναι ακριβής, με την έννοια της πιστής απόδοσης της ηχογράφησης, κάτι που προσεγγίζουν καλύτερα τα Sennheiser HD600 που επίσης έχω, αλλά αν είναι να διαλέξω κάποια και να αφεθώ στην μουσική, τα Philips θα επιλέξω.

έχω και τα Sony MDR-MA900 που είναι ηχητικά ανάμεσα στην ταυτότητα των Philips - Sennheiser με τα οποία προσπαθώ να "μείνω", αλλά όλο στα Fidelio καταλήγω

Και τελικα tio πηρες και εσυ τα mdr 1r ή οχι?

Για να σου δωσω να καταλαβεις,οταν ηταν καινουρια τα 1r,αν μετα απο αυτα εβαζα τα hd600,τα senn ακουγοντουσαν κουφια/κενα στις μεσαιες,και πριματα.Αν εκανα το αντιθετο,τα sony ακουγοντουσαν αρκετα χρωματισμενα,εδιναν την εντυπωση οτι η sony ηθελε να τους δωσει μια λαμπατη ισως ηχητικη χροια,αλλα το παρακανε.

Τωρα ακουγονται παλι καπως ετσι,αλλα σε μικροτερο ευτυχως βαθμο.Εχουν ποιοτικα χαρακτηριστικα στον ηχο τους,δεν ειναι κακα,αλλα δεν ειναι πιστευω η καλυτερη audiophile λυση σε καποιον που θελει ενα κλειστο μοντελο παραλληλα πχ με κατι σαν τα hd600.

Ειναι ομως πανεμορφα και θα μπορουσε να τα φορεσει καποιος και σε δημοσιο χωρο χωρις να δειχνει εξωγηινος.