Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

καλα μην λογαριάζεις εμένα όταν μιλάμε για σωστές-λογικές αποφάσεις, πχ όταν πήρα τα Fidelio δεν τα είχα ακούσει πουθενά. Τα σκέφτομαι τα 1r αλλά όπως είπα πιο πολύ σκέφτομαι τα NAD. Αν έβγαιναν σήμερα σε προσφορά τα Sony στα 100 Ευρω μπορεί και να προχωρούσα σε αγορά αλλά όσο μένουν σε απόσταση, σχετικά, μικρή με τα NAD (199 E) δεν προχωράω σε αγορά..

μας πηδήξανε πάντως με τις προσφορές τους ... πολλές καλές περιπτώσεις, αλλά εγώ που περίμενα πως και πως μπας και βγάλουν τα Χ2 κανένα 160άρι, να τα πάρω για συντροφιά των ΗiFiMan μου, έμεινα με την όρεξη ... κάτσε να γκουγκλάρω και αυτά τα ναντ που λέει ο Τόμας ... ούτε που τα ήξερα ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χμμμ, ωραία είναι ... τα σχεδίασε και ο psb-ής, που είναι μεγάλη μούρη ...

Απ'οτι θυμαμαι,τα nad εχουν καλες κριτικες και θεωρουνται απ'τα καλα στην κατηγορια.Οπως και καποια psb επισης,τα m4u.
Γενικα ηταν αρκετα μοντελα κλειστου τυπου μεχρι 250-300 ευρω το πολυ,που κοιτουσα και εγω.
Μη βιαστειτε κατα τη γνωμη μου και δωσετε κατι σε προσφορα,γιατι μπορει να παρετε κατι και να μη σας αρεσει αρκετα,μηπως ειναι καλυτερα να παρετε μια και καλη ενα πολυ καλο μοντελο,μετα απο προσεκτικο διαβασμα καποιων κριτικων/review και γνωμες ατομων που εμπιστευεστε.

Πάντως βρε Θωμά, αντί να επενδύσεις και πάλι, δεν αρκεί, όταν χρειάζεσαι ησυχία για τους γύρω, να χρησιμοποιείς τα σόνυ MH1 ;;; μην μου πεις ότι δεν έχεις καβατζώσει 2-3 ζευγαράκια ...

βαλτός είσαι ρε Σπύρο? και βέβαια έχω τα Sony MH1, θες να με βάλεις στην τρύπα να πετάξω όλα τα υπόλοιπα και ν ακούω μ αυτά?

οχι ότι παίζουν άσχημα τα μικρομέγαλα, αλλά είναι ότι "περιμένεις" καλύτερο ήχο από μεγαλύτερες σε μέγεθος μονάδες αναπαραγωγής, είναι ότι θες να πάρεις και κάτι που δεν έχεις ήδη..και να η χασούρα πως γίνεται

Ενα ποιοτικο ζευγαρι ακουστικων κλειστου τυπου,με μια ικανοποιητικη ηχομονωση,καλο ηχο,ωραια εφαρμογη που θα αγκαλιαζει απαλα τα αυτια,εχει αλλη χαρη :-) Αλλα ειναι και γουστα αυτα.

Sennheiser HD439 VS Sennheiser HD449 VS *else*

Καλησπέρα μάγκες.

Είμαι στην αναζήτηση closed-back ακουστικών και μετά από αρκετό ψαχτήρι έχω καταλήξει κάπως στα δύο αυτά μοντέλα της Sennheiser που παίζουν μέχρι τα 80-85 ευρώ με μια διαφορά 10 ευρώ μεταξύ τους (σαφώς και είμαι ανοιχτός σε δικές σας διαφορετικές προτάσεις, εξού και το *else*στον τίτλο). Έχω διαβάσει κάποια θετικά και αρνητικά των 2 μοντέλων έχοντας βέβαια κάποιες απορίες για τον ήχο που ελπίζω να λυθούν από εσάς.

Γενικά, από άποψη χαρακτηριστικών κλίνω προς τα HD439 για τους εξής λόγους: α) αποσπώμενο καλώδιο β) υλικό στα μαξιλαράκια (κάποιο ύφασμα σαν "βελούδο" που διαβάζω οτι αναπνέει πολύ και δεν ιδρώνει το κεφάλι)
Από την άλλη το HD449 έχει κι αυτό κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με το 439: α) επέκταση καλωδίου (γλιτώνοντας το βάλε-βγάλε που ίσως να δημιουργήσει φθορά στην υποδοχή?) β) καλύτερη "ηχομόνωση" , κυρίως όσο αφορά ήχο που βγαίνει προς το περιβάλλον, λόγω της δερματίνης στα μαξιλαράκια (χωρίς βέβαια η διαρροή στο 439 να είναι κάτι τραγικό, απ'ότι έχω διαβάσει)

Τώρα αναφορικά με τον ήχο τους, έχω διαβάσει πως το 439 είναι λίγο πιο bass-heavy και το 449 έχει καλύτερη απόδοση των συχνοτήτων overall αλλά υστέρηση στο μπάσο. Μάλιστα, σε μερικά reviews χρηστών διάβασα για "απογοητευτική" κατάσταση χαμηλά. Σημειώνω εδώ πως τα μόνα ακουστικα που έχω χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιώ είναι κάτι ψείρες Sony MDR (με τιμή στο 20άρικο). Οπότε, δεν είμαι audiophile που θα μπορεί να κρίνει αποτελεσματικά ένα μοντέλο και να αναγνωρίσει τόσες διαφορές.

Αν τώρα από εκεί και πέρα, μπορείτε να προτείνετε κάτι σε παρόμοια χρήματα (η αλήθεια είναι πως το 449 πιάνει ταβάνι για μένα από άποψη προϋπολογισμού) ευπρόσδεκτο είναι σε κάθε περίπτωση.
Σημειώνω πως φοράω κοκκάλινα γυαλιά και τα ακουστικά θα χρησιμοποιούνται ΚΑΙ με φορητές συσκευές (εξού και η έρευνα με οδήγησε στα 2 Sennheiser)

Ευχαριστώ

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

@asahi...με το καλό να παραλαβεις και να ειναι καλοακουστα σου εύχομαι
@Δημοκηδης...θέλω να πιστεύω ότι θα μείνω ικανοποιημένος από τα x2...εάν παίζουν όπως τα mh1, έχοντας και την έξτρα άνεση ενός overear, τότε όλα καλά...ότι παραπάνω καλοδεχουμενο
όταν με το καλό παραλάβω, θα επανέλθω με εντυπωσεις

Τόμας, δεν είπα βέβαια να πετάξεις τα υπάρχοντα (άλλωστε και τα 600άρια και τα χ1 είναι υπέροχα) ... απλά, για κάποιες σποραδικές ακροάσεις, όπου δεν θέλεις να σε ακούνε, αρκούν τα ΜΗ1, οπότε μην εκταμιεύσεις και πάλι ...

All around ακουστικά 50-100

Καλησπέρα παιδια

Θα ηθελα γνώμες για ακουστικά γενικής χρήσης. Δηλ για να ακούω μουσική σπίτι,gaming κ μπορει να τα χρησιμοποιήσω σαν Dj σε κανα πάρτυ.

Ευχαριστω πολυ.

Re: All around ακουστικά 50-100

Έχουν γραφθεί τόσα και τόσα νήματα σχετικά με την ερώτηση σου, φίλε μου ... ίσως γι' αυτό δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στο αίτημα σου ...

Με κάπου 30κάτι ευρώ αποκτάς ένα ευέλικτο και εξαιρετικό στην κατηγορία του ακουστικό : Superlux 681 evo ... από τα 50 έως τα 100 ευρώ υπάρχουν πολλά καλά μοντέλα, τα οποία έχουν αναλυτικά καταγραφεί σε νήματα μόλις των τελευταίων 3 μηνών .. ρίξε μια ματιά .... πχ. : http://avclub.gr/forum/showthread.php/120380-αγορα-ακουστικων

Παιδιά, εγώ δοκίμασα τα DT770 (250 Ohm), τα M50x και διάφορα ανοιχτά audiotechnica, τα crossfade M-100, τα AKG 270 MK_II και τα focal spirit profesional και κατέληξα στα focal spirit classic.. χωρίς να τα ακούσω.
Κρίνοντας από τα mids του profesional ήμουν σίγουρος ότι τα classic θα είναι φανταστικά ακουστικά (τα profesional είναι κουραστικά για casual χρήση, είναι αυτό που λέει το όνομα, επαγγελματικά, και για τα γούστα μου οι ψηλές συχνότητες είναι υπερβολικά διαπεραστικές, και δεν έχει όσο μπάσο χρειάζεται, αλλά ίσως να είναι και θέμα γούστου, πιστεύω ότι άμα γουστάρεις AKG μπορεί να σ' αρέσουν τα profesional).
Τελικά, τα classic είναι όντως φανταστικά ακουστικά, με σωστό μπάσο, πάρα πολύ όμορφα, αέρινα μέσα, και οκ πρίμα, δεν είναι όσο αέρινα όσο τα μεσαία αλλά είναι μια χαρά, ούτε υπερβολικά, ούτε αφύσικα, ούτε πνιχτά. Πολύ ωραίο review έχει στο inner fidelity, και τα περισσότερα ακουστικά τα δοκίμασα στο athens pro audio. (τα classic τα πήρα 283 ευρος από 'κει).

Γιατι μου λεει το amazon uk ότι δεν στελνει Ελλαδα?

τι από όλα αυτού του νήματος δεν σου στέλνει ; πάντως, αρκετά προϊόντα του, όντως δεν έρχονται Ελλάδα ... κοίταζε πάντα και τους λοιπούς προμηθευτές του amazon marketplace ου αναφέρονται στην αρχική σελίδα του προϊόντος... πολλές φορές κάποιος από αυτούς στέλνει και μάλιστα και σε καλύτερες τιμές ...

Ποιά ακουστικά κλειστού τύπου;

Χαιρετώ το forum

ΘΑ ήθελα τη γνώμη σας για επιλογή ακουστικώ κλειστού τύπου μέχρι περίπου 50 ευρω.
Με ενδιαφέρει ο καθαρός και με καθαρές ψηλές συχνότητες ήχος.

Έχω δει αυτα:
http://www.plaisio.gr/fotografia-video/ixos/akoustika/Sony-Headphones-MDR-V55-Red.htm
http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.504150&oem=0254003670

και κλείνω περισσότερο στα Sennheiser.
Θα προτιμούσα να μην παραγγείλω απο εξω.
Η γνώμη σας;

Ευχαριστώ
Κώστας

Re: Ποιά ακουστικά κλειστού τύπου;

αν το δεύτερο είναι σε καλή κατάσταση (όπως είδες είναι μεταχειρισμένο) να το προτιμήσεις ... βέβαια υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτές τις τιμές .... δες και προϊόντα της Φίλιπς, σε αυτές τις κατηγορίες η εταιρεία αυτή έχει πολύ καλές προτάσεις ...http://www.buy-more.gr/phi-shl3300-bk-3-5-head-on.html

μα, αυτά τα στέλνουν κανονικότατα ... έκανα καλού κακού και δοκιμή και έφθασα μέχρι τέλους .... μήπως έχεις ταχυδρομική θυρίδα ; κάποιες φορές δεν την δέχονται ... πάντως η τιμή για τα Μ1 είναι σούπερ, πάρε τα άμεσα και γρήγορα, γιατί όταν έκανα την διαδικασία μου έβγαλε ότι είναι το τελευταίο κομμάτι ...