Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3
Πάντως εάν κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τους, σε αυτά που λέει το massdrop με την επίσημη σελίδα της AKG, έχουν τα ίδια ακριβώς
χαρακτηριστικά, με τη διαφορά οτι τα κ701 είναι open back (όπως και αυτά του massdrop) και τα Q701 semi open back.
Επίσης τα Κ701 δεν έχουν αποσπώμενο καλώδιο, ενώ τα Q701 και τα Κ7χχ έχουν, με αποτέλεσμα αυτά του massdrop να είναι κάπου ανάμεσα τους
Χαρακτηριστικά τους περιγράφονται εδώ :
http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k-701.html
http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/q-701.html
Σε συνέχεια των ακροάσεων μου, να αναφέρω, οτι δοκιμάστηκαν αμφότερα τα K701 και τα Χ2, με την έξοδο του beresford caiman dac που έχω,
(και ο οποίος είναι και εινσχυτής ακουστικών), με αποτέλεσμα τα χ2 να διατηρούν τον ίδιο καλό τους χαρακτήρα, αλλά τα Κ701, να αρχίζουν
επιτέλους να δείχνουν τα δόντια τους. Τα Κ701, θεωρώ οτι είναι ενα εξαιρετικό (για την κατηγορία του) ακουστικό, το οποίο όμως θέλει οπωσδήποτε
εναν καλό ενισχυτή ακουστικών (και πολλές ώρες στρώσιμο) για να δείξουν τον χαρακτήρα τους.
Με τον beresford που έχω, τα 701, σε σχέση με τα Χ2 έχουν πιο αέρινο χαρακτήρα, δίνουν την αίσθηση οτι είναι πιο γρήγορα και έχουν πιο στακάτο μπάσο.
Τα χ2 απο την άλλη, έχουν περισσότερο σώμα, ειδικότερα στις χαμηλομεσαίες και είναι γενικά πιο laidback.
Εν κατακλείδι, η επιλογή έχει να κάνει με τα ακούσματα του καθενός
Τώρα φίλε ddnk, όσον αφορά στη δική σου περίπτωση, όντως τα Κ7χχ αποτελούν πρόκληση, ειδικότερα στην τιμή τους
Ωστόσο, με μια μικρή επιφύλαξη, έχω την εντύπωση οτι δεν αποστέλλονται πλέον στην Ελλάδα, αλλά και εάν γίνεται θα
πρέπει να συνυπολογιστεί το κόστος των μεταφορικών + την υπομονή για την επόμενη αποστολή που λέει οτι θα είναι στις
17/02/2015 + το ενδεχόμενο τελωνείο (σε αυτό θα πρέπει να μας απαντήσει κάποιο μέλος με πρότερη εμπειρία).
Επίσης, καλό θα ήταν, πρίν κάνεις κάποια τέτοια αγορά, να προβάρεις στο κεφάλι σου έστω κάποιο αυτής της σειράς, για
να δείς πρωτίστως εάν σου κάθονται καλά και δευτερευόντως να πάρεις έστω και μια μικρή γεύση του ηχητικού τους χαρακτήρα.
Θεωρώ και δεδομένης της πρότερης εμπειρίας σου με την akg, οτι δεν θα σου αρέσουν, με αποτέλεσμα για μένα, να είναι πολλά τα
ρίσκα που πρέπει να πάρεις, εάν πρώτα δεν ακούσεις και να καταλήξεις πάλι να δώσεις κάποια χρήματα, σε κάτι που δεν θα σου κάνει
100%. Η προσωπική μου άποψη και εντελώς φιλικά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι σε οτι και εάν επιλέξεις.