Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακουστικά γερά

Ευχαριστώ. Δεν το έχω ψάξει το θέμα αντικατάστασης, δεν είναι και τίποτα πανάκριβα ακουστικά οπότε αμφιβάλλω να υπάρχουν μαξιλαράκια αντικατάστασης. Τα υπάρχοντα είναι από δερματίνη που όπως είπα με την χρήση καταστρέφεται.

Λογικο αυτο...αυτο που πρεπει να προσεχθει ειναι οτι για χρηση dj θα πρεπει (η προτιμοτερα αν θες) να ειναι κλειστου τυπου και κατα προτιμηση με αποσπωμενα μαξιλαρακια, ετσι ωστε να ειναι πιο κοντα στις απαιτησεις που εχουν τεθει
Τωρα γενικα αναφερω καποια της akg συνηθως εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης για τα λεφτα τους, πχ τα studio 270 , αλλα ξεφευγουν στην τιμη τους, οπως και καποια της phillips
Τελος, θα κοιτουσα για το δεδομενο budget και καμια περιπτωση μεταχειρισμενου και σε καθε περιπτωση θα προσπαθουσα να επισκεφτω καποιο καταστημα για να δω καποια μοντελα και απο κοντα
Απο την προσωπικη μου εμπειρια ως κατοχος των akg k 701 και των phillips fidelio x2, θεωρω οτι για να καλυφθειτε πληρως απο ποιοτητα κατασκευης σε καινουργιο τουλαχιστον, το ποσο θα πρεπει να διπλασιασθει

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Από κοντά έχω δεί σε μαγαζιά πολλά και διάφορα σε διάφορες τιμές. Το θέμα είναι να πάρω κάτι δοκιμασμένο, γιατί έτσι όπως τα βλέπω μόνο το σχέδιό τους μπορώ να κρίνω, όχι την ανθεκτικότητα τους. Θα προτιμούσα με μονό καλώδιο ώστε να κάνει και για DJ αλλά αν ξεφεύγει στην τιμή ας είναι και διπλό, αρκεί να είναι ανθεκτικό και να είναι και βολικά στο βάλε-βγάλε.

Έχει κανείς εμπειρία από τα Pioneer HDJ-1500; Κάνουν για την περίπτωσή μου;

Sony headphones εως 28

sony ακουστικα εως 28ευρω?(οχι ψειρες) εχω δει αρκετες επιλογες αλλα θελω να με πει καποιος που τα εχει κιολας...
τα θελω για xperia. εχω κατι tdk που οταν τερματιζω την φωνη αλλοιωνονται τα παντα.(τα τραγουδια πυ παιζω ειναι wav και με clearaudio+)

Last edited by a moderator:
SENNHEISER RS 160

παιδια καλησπερα,
αγορασα τα SENNHEISER RS 160 αλλα το καλωδιο πουτα συνοδευει, μπροστα το καρφι ειναι μικροτερο απο την υποδοχη για ακουστικα που εχει ο denon 4100.
μπορω να παρω ξεχωριστα αλλο καλωδιο με μεγαλυτερο βυσμα? ποια ειναι η λυση?
σας ευχαριστω.

Αγορά ακουστικών για fiio e18

Καλησπερίζω το φόρουμ, έχω το εξής πρόβλημα: Τα akg k550 που έχω δεν με βολεύουν στο κεφάλι (στενό και μαλλί...σύριζα:blink:). Κάθονται χαμηλά και δεν ασκούν την απαιτούμενη πίεση. Όταν όμως τα σηκώνω και τα πιέζω λίγο το αποτέλεσμα με το fiio e18 μου αρέσει.

Ψάχνω λοιπόν ακουστικά με παραπλήσιο ηχητικό χαρακτήρα ή αν θέλετε παρόμοιο άκουσμα με το fiio έως τα 150 ευρώ. Κινούμαι μεταξύ akg 271mkII, akg k240mkII και audio technica ath-m50x. Δεν έχω ακούσει κανένα. Έχουν το ίδιο στακάτο μπασο με τα k550; Οδηγούνται όλα το ίδιο εύκολα από το fiio;

Οποιαδήποτε βοήθεια ή άλλη πρόταση με αυτά τα δεδομένα ευσπρόδεκτη. Μπορώ να ακούσω κάποια από αυτά Θεσσαλονίκη;

Ευχαριστώ

Re: Αγορά ακουστικών για fiio e18

Καλησπερίζω το φόρουμ, έχω το εξής πρόβλημα: Τα akg k550 που έχω δεν με βολεύουν στο κεφάλι (στενό και μαλλί...σύριζα:blink:). Κάθονται χαμηλά και δεν ασκούν την απαιτούμενη πίεση. Όταν όμως τα σηκώνω και τα πιέζω λίγο το αποτέλεσμα με το fiio e18 μου αρέσει.

Ψάχνω λοιπόν ακουστικά με παραπλήσιο ηχητικό χαρακτήρα ή αν θέλετε παρόμοιο άκουσμα με το fiio έως τα 150 ευρώ. Κινούμαι μεταξύ akg 271mkII, akg k240mkII και audio technica ath-m50x. Δεν έχω ακούσει κανένα. Έχουν το ίδιο στακάτο μπασο με τα k550; Οδηγούνται όλα το ίδιο εύκολα από το fiio;

Οποιαδήποτε βοήθεια ή άλλη πρόταση με αυτά τα δεδομένα ευσπρόδεκτη. Μπορώ να ακούσω κάποια από αυτά Θεσσαλονίκη;

Ευχαριστώ

δεν ξέρω για τα 550
ούτε για τα 271ΜΚΙΙ και 240ΜΚΙΙ
Μπορώ να σου πω για τα 270 και 240 τα οποία έχω (προηγούμενα μοντέλα) ότι από το Ε18 οδηγούνται πανεύκολα.
Το θέμα στακάτου μπάσου του 550 αν θα υπάρχει στα άλλα είναι και θέμα χαρακτήρα των 550

Και τα δύο, αρκεί στα ανοιχτού να μην λείπει το μπάσο

θεωρώ γενικά λάθος την έννοια "δεν υπάρχει μπάσο στα ανοιχτού".
Υπάρχει μια κατάσταση "ασφυξίας" ή "ξεκοψίματος από το περιβάλλον" στα κλειστού που κακώς από κάποιους μεταφράζεται ως περισσότερο μπάσο. Το μπάσο που βγάζουν οι μονάδες είναι συγκεκριμένο, αλλά το σφράγισμα φτιάχνει μια κατάσταση acoustic suspension, για άλλους επιθυμητή, για άλλους όχι.

Επίσης στα κλειστού τύπου, αν δεν σφραγίσουν σωστά σε κεφάλι, αυτιά, μαλλιά ...χάθηκε το μπάσο.
(ή μάλλον περιορίστηκε το παραπάνω φαινόμενο).

Μόνο δοκιμή πείθει

Μα έτσι ακριβώς έπαθα με τα k550 λόγω κακής εφαρμογής!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρήκα κατάστημα Θεσσαλονίκη που πουλάει akg αλλά δεν τα διαθέτει για ακρόαση... Θα δω μήπως ο Νάκας έχει για δοκιμή κάποιο sennheiser momentum αν και ξεφεύγει στην τιμή...

καλή εφαρμογή σημαίνει και πίεση στο αυτί και εφίδρωση.
εγώ στα 270 που είναι κλειστά όταν είμαι ακούρευτος έχω πρόβλημα.
Τα superlux που είναι κλώνοι 240 έχουν μια πίεση αφόρητη σε σχέση με τα 240 αλλά απομονώνουν καλύτερα. (φυσικά προτιμώ τα 240)

Αν κάποια στιγμή βρεθούμε και το ξέρω εγκαίρως μπορώ να σου φέρω τα γερασμένα αλλά μάχιμα 270 και 240 (κλειστά και ανοιχτά) για να πάρεις ένα αυτί....

Νομίζω φίλε supersonic οτι "επιβάλλεται" μια τέτοια συνάντηση...Έχουμε ούτως ή άλλως και μια μικρή "εκκρεμότητα" με τα mh1 μου...
Διπλός καφές και μεζές εκ μέρους μου εννοείται!!

Απάντηση: Αγορά ακουστικών για fiio e18

σήμερα πήρα τα silvercrest που έχει το lidl σε προσφορά.
Τα έβαλα στο fiio e18 μου....
χαμός! αν εξαιρέσεις τα λίγο μουντά πρίμα.... η μεσοχαμηλή τους περιοχή με εξέπληξε ευχάριστα!
Λες να στρώσουν και να γίνουν τζάηαντ κίλερς;;;;

χαου ματς κάκα?

Δημήτρη, είπαμε θα βρεθούμε....καιρού επιτρέποντος...