Μιχάλη, κάνε λίγο υπομονή να στρώσουν πρώτα, κατά την ταπεινή μου άποψη όλα τα AKG θέλουν εκατοντάδες ώρες και όχι δεκάδες ώρες για να στρώσουν.
Βάλτα να παίζουν συνεχώς και κάθε μερικές ώρες να διαφοροποιείς την στάθμη, δλδ 8 ώρες δυνατά , 6 ώρες στάθμη ακρόασης , για επόμενες ώρες δυνατά κλπ, και θα δείς ότι θα είναι καλύτερα μετά από 2-3 εικοσιτετράωρα...
Στρώσιμο χωρίς ένταση δεν νομίζω οτι γίνεται. Εγώ προτείνω όσο δυνατά μπορεί να αντέξουν τα αυτιά του χρήστη, διακοπτόμενα όπως πολύ σωστά προτείνει ο chris1967 και από ήχους οτι ακούει καθένας αλλά και pink/white noise, και test tones και ειδικά cd.
Ενταση, διάρκεια και ποικιλία προγράμματος για καλό στρώσιμο. Τα AKG επιβεβαιώνω οτι ζητάνε εκατοντάδες (2 τουλάχιστον) ώρες παιξίματος για να στρώσουν.
Από θέμα ζημιάς τέλος, μην τα φοβάστε. Κανένα ακουστικό δεν θα πάθει τίποτα στην ένταση που ανέφερα εκτός αν είναι ελαττωματικό.
![]()
Απλα οχι δυνατες εντασεις γιατι οι drivers μπορει εαν δεν σου καουν να παθουν τετοια ζημια που μετα να σου βγαζουν παραμορφωμενο ηχο..
και ενα σχόλιο γενικό...
παίζει μεγάλο (τρόπος του λέγειν) ρόλο η θέση που φοράς τα ακουστικά σε σχέση με τα αυτιά... στα δικά μου πχ όταν κατα τύχη τα έβαλα λίγο πιο κάτω απο αυτό που συνήθιζα είχα μια αρκετά αισθητή βελτίωση στην εικόνα και στην τονικότητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.