Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Επιλογή ακουστικών Sennheiser, Bose, AKG

Επειδή βλέπω διάφορα videos πιστεύετε πως σε γραφείο με άλλα άτομα πρέπει να έχω κλειστού τύπου ακουστικά για να μην ενοχλώ;

Οπωσδηποτε κλειστου τυπου εαν ειναι να τα φορας στο γραφειο...
Συνηθως την πιο καλη ηχομονωση παρεχουν τα ακουστικα για DJ's..

Επειδή βλέπω διάφορα videos πιστεύετε πως σε γραφείο με άλλα άτομα πρέπει να έχω κλειστού τύπου ακουστικά για να μην ενοχλώ;

Γι´αυτό ενδείκνυνται καλύτερα τα ΙΕΜs. Ακόμα κι ένα ζευγάρι των 30 ευρώ να πάρεις, θα καταλάβεις.
Δεν έχουν καμιά σχέση με τις συμβατικές ψείρες, πολύ πιο άνετα και άλλος ήχος.

Σημερα ακουσα τα Κ271mkII σε ένα στουντιο (συνδεδεμενα σε ενα ηλ. πιανο) ...πολύ μου αρεσαν!!! Πολύ ειδικό ακουσμα θα μου πεις ΟΚ δεκτον...
Μάλιστα τα εν λόγω εγραφαν made in Austria ενω νόμιζα οτι πλέον η AKG τα πιο φτηνά της μοντέλα (240, 271, κλπ) τα φτιαχνει Κινα.. λες να ήταν τόσο παλιά; Δεν έδειχναν για παλιά πάντως...

Τα 271 ΜΚΙΙ είναι τα "κατώτερα" made in Austria της εταιρείας! Τα έχω κι εγώ, αλλά τα 240 μ' αρέσουν καλύτερα για ακρόαση χωρίς ενισχυτή.

Ααα μάλιστα.. δεν το ήξερα!
Ναι οντως τα 271 θέλουν ενισχυτη για να παίξουν αυτό που μπορουν... πολύ θα ήθελα να τα ακουσω πιο επισταμένα!!

Παιδιά συγνώμη αλλά έχω χαθεί με τόσες προτάσεις. Οκ γυρνάμε στου κλειστού τύπου. Αν τα IEMs δεν κάνουν 100 ευρώ δεν με χαλάει να πάρω και αυτά για τον δρόμο αλλά με ενδιαφέρει να πάρω και ακουστικά. Υπάρχουν τόσες προτάσεις και δεν ξέρω πως να τις αξιολογήσω. Επίσης επειδή δεν έχω τρελή εμπειρία αισθάνομαι πιο ασφαλής με γνωστές μάρκες.

Κλειστού τύπου:
Sennheiser HD 380 pro
Beyerdynamic DT770 PRO

τα AKG είναι ημι-ανοιχτού τύπου οπότε πρέπει να τα αποφύγω για το γραφείο. Να κοιτάξω και για IEMs αφού λέτε τόσο καλά λόγια αλλά για τον δρόμο.
Πως θα αποφασίσω όμως;;; Άλλες προτάσεις;

Ευχαριστώ!

Μετά από διάβασμα τελικά τα AKG K271 μπάινουν στο παιχνίδι αλλά ίσως βγουν τα Beyerdynamic DT770 PRO γιατί διάβαζα πως έχουν υπερβολικό μπάσο. Σίγουρα για να διαλέξω αυτά πρέπει να τα δοκιμάσω πρώτα.

Κοίταξε, και χωρίς ενισχυτή, μια χαρά θα σου κάτσουν.
Οπότε, μπορεί και αργότερα με ένα ενισχυτάκι να βγάλεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Απλώς σε σύγκριση τελείως χωρίς ενισχυτή, αλλά σε οικιακό περιβάλλον, εμένα μου κάθονταν καλύτερα τα 240, αλλά είναι και υποκειμενικό αυτό.

Απλά με την σκέψη πως θέλω να τα χρησιμοποιώ σε γραφείο που είναι και άλλα άτομα ίσως πρέπει να αποφύγω τα Κ240.

Νομίζω η ερώτηση πλέον επικεντρώνεται σε ποιο από τα τρία:

Sennheiser HD 380 pro
Beyerdynamic DT770 PRO
AKG K271

Χρήση κυρίως σε laptop για μουσική και ταινίες και κανά mp3 player. Επίσης προτάσεις για IEMs ευσπρόδεκτες για iphone, ipod. Υποθέτω ότι είναι καλό να έχει ενσωματωμένο mic και κουμπί για έλεγχο της ροής των τραγουδιών.

Ευχαριστώ!

αν ειναι για να τα φορας εξω, δες ta shure 215, που ειναι ΙΕΜ, απο ψηρες στα 85 ευρω, δεν νομιζω να βρεις καλυτερο ηχο, εχουν και πολυ καλη μονοση.

Ενα αλλο ζευγαρι ακουστικα κλειστου τυπου,στην κατηγορια μεχρι 150 ευρω,που προτεινονται πολυ,αλλα δεν τα εχω δοκιμασει για να σου πω την προσωπικη μου αποψη,ειναι και τα audio technica ATH M50.Μηπως επρεπε να τα κοιταξεις και αυτα,καθως λεγεται οτι ειναι απο τα καλητερα εκει εξω,και οδηγουνται και ευκολα απ'οτι εχω διαβασει και χωρις ενισχυτες κτλ.

Επισης μην απορριπτεις την shure επειδη δεν εχει τοσο γνωστο ονομα οσο τις αλλες,η σειρα των full size ακουστικων που εχει βγαλει,και ειδικα τα 440 και 840,ειναι σοβαρες υλοποιησεις.

αν ειναι για να τα φορας εξω, δες ta shure 215, που ειναι ΙΕΜ, απο ψηρες στα 85 ευρω, δεν νομιζω να βρεις καλυτερο ηχο, εχουν και πολυ καλη μονοση.

Το σκεπτικό ειναι ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι IEM καθώς θέλω στο σπίτι και στο γραφείο να έχω τα ακουστικά. Ευχαριστώ για την πρόταση θα τα δω αν και νομίζω προτιμώ σε χαμηλότερη τιμή για ΙΕΜ, κάπου στα 50-60 ευρώ.

ΜΣΤΡ υπαρχουν και τα shure 940, οταν επερνα τα shure215, μου ειπαν οτι τα φερνουν με 200 ευρω
Αν ειναι να δωσεις 50-60 ευρω για ΙΕΜ, νομιζω αξιζει να τα δεις τα shure215, καi να δωσεις λιγο παραπανω για αυτα....τα beyerdynamics dtx100 που εχω τα περνανε χαλαρα σε ηχο, και τα senheiser 300κατι επισης

Last edited:

ΜΣΤΡ υπαρχουν και τα shure 940, οταν επερνα τα shure215, μου ειπαν οτι τα φερνουν με 200 ευρω

Ναι βεβαια το ξερω,μαλιστα αν ανεβω τελικα Αθηνα σκεφτομαι να παω μια βολτα να δω αν μπορω να τα ακουσω.

Διχασμενες λιγο οι γνωμες σε σχεση με τα 840,σε γενικες γραμμες ειναι λιγοτερο μπασατα και με περισσοτερη παρουσια στα πριμα απ'οτι διαβασα,πολυ λεπτομερη,και με πολυ μουσικες μεσαιες.Το λιγοτερο μπασατα προσωπικα μ'αλλον θα μ'αρεσει,τα περισσοτερα πριμα βεβαια δε ξερω.Επισης πιο βολικα θα ειναι σιγουρα με τα βελουδινα μαξιλαρακια,ενω λεγεται οτι ειναι και λιγο πιο ελαφρια.

Αχ... με βάζετε σε έξοδα :) Οπότε να κλείσω σε shure 215? Υποθέτω ότι ειναι καλό να πάρω και ακουστικά σωστά; Υπάρχει περίπτωση να πάρω μόνο IEMs και να έχω παρόμοια ποιότητα με κάποια από τα ακουστικά που ανέφερα; Προφανώς με παραπάνω χρήματα. Ψάχνω να δω αν πρέπει να πάρω ακουστικά+IEMs ή μπορώ να καλυφθώ μόνο με IEMs. Τα χρησιμοποιώ πολλές ώρες και τώρα έχω τις ψείρες του... iphone :)

Last edited: