Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Μπερδεμα με επιλογη ακουστικων

Ούτε εγώ έχω ακούσει τα 770 αλλά έχω ακούσει όλα τα υπόλοιπα και για τη μουσική που ακούς σου προτείνω να πάρεις τα HD25 1-ΙΙ. Ακριβώς όπως στα είπε και ο DomiMic65. Το τελευταίο μήνα ακούω κλασσική από iPhone με αυτά κατευθείαν χωρίς ενίσχυση και είναι εξαιρετικά.

Ευχαριστω panoso, 2 στα 2, εχει τυχει να τα ακουσεις και με ενισχυση; Μηπως σε κουραζουν λιγο, ή καθολου;

Εγραφα την ωρα που εγραφες supersonic. Πρεπει να εισαι πολυ ικανοποιημενος απο τα 240 για να λες με κλειστα ματια. Τα ακους με ροκ, χορευτικα και τετοια και λογικα δεν εχεις προβλημα.

Εχω καταντησει βαρετος καθοτι καποιοι εδω μεσα εχουν διαβασει την απαντηση ισως και δεκα φορες.
Εχω τα 240 καπου 35 χρονια μαζυ με αλλα τρια διαφορετικα ζευγαρια akg
Ναι ειναι σκυλια και παιζουν εξαιρετικα ισορροπημενα
Ευτυχως που η εταιρεια απευθυνεται κυρια στους επαγγελματιες γιατι κανονικα θα επρεπε να κλεισει μια και τα προιοντα της δε χαλανε ποτε

Οχι δεν καταντας βαρετος, την εχω διαβασει και εγω την απαντηση σου, απλα δεν θυμομουν οτι ησουν εσυ που ειχες τα συγκεκριμενα ακουστικα.

Με τον FiiO E17 που έχω δεν κουράζουν. Στο macbook με τους καλούς players ακούγονται πολύ καλά χωρίς ενίσχυση. Και τα 550 το ίδιο, βέβαια με διαφορετικό ήχο. Με τα λεφτά που δίνεις ίσως μπορείς να τα πάρεις και τα δύο...:devil-smiley-029:

Αμα σου πω οτι το σκεφτηκα και αυτο (να παρω 2 ζευγαρια), αλλα εχε χαρη που θα γεμιζα τυψεις μετα, λογω εποχης και τετοια..

Δεν ξερω το συστημα σου αλλα 350 ευρω για πρωτα ακουστικα ειναι πολλα

Σκεφτομαι μηπως κοιταζες και τα sennheiser HD600 ,αν το furutech μπορει να τα οδηγησει καλα,ειναι ειναι κλασικα καλο ζευγαρι σοβαρων ακουστικων.Κατα τη γνωμη μου αν οδηγηθουν σωστα,ειναι καλα και για ακροαση πολλων ειδων μουσικης.

Απο τα αλλα που εχουν αναφερθει-δεν εχω ακουσει τα 550-αν καποιος τωρα μου ελεγε να μου δωσει ενα απο ολα αυτα,θα επαιρνα μαλλον τα 240.

Δεν ξερω το συστημα σου αλλα 350 ευρω για πρωτα ακουστικα ειναι πολλα

Απο ενισχυτη εχω τον xtz a100 και απο ηχεια τα jbl studio 190, πηγη ενα laptop lenovo με ενα σκληρο 2 terra γεματο τραγουδια mp3 ποιοτητας 320κ, καθως επισης και το denon το network player dnp 720ae.
Σκεφτομαι να παρω απο την αρχη κατι το οποιο θα με συντροφευσει αρκετο καιρο, διοτι παλιοτερα οταν προχωρησα σε αγορες τυπου μεσοβεζικης λυσης το μετανοιωσα και αναγκαστηκα να δωσω τα 2πλασια χρηματα για κατι που θα μπορουσα να το απρω απ την αρχη.

Ναι, τα εχω δει στο site του Νακα. Σε μια ερευνα που εκανα στο net , διαβασα οτι στην ουσια ειναι τα 25 ΙΙ, απλα με καπως πιο φρεσκια εμφανιση και καλα καινουριο μοντελο, και 300 .
Ευχαριστω παντως.

ο ινερφιντελιτυ λέει πως το αλουμινενιο σωμα διαφοροποιεί κάπως τον ηχο προς το καλύτερο... αλλά οκ τι θα έλεγε θα μου πεις;;
εχει βιντεοριβιου

Απόψε τα HD25 1-II θα παίξουν το Songs in the key of life στο iPhone . Είναι on ear και διευκολύνουν αν είσαι ξαπλωμένος. Φίλε σκέψου το αυτό και με τα δύο είναι καλή περίπτωση. Τα μεγάλα Sennheiser σε αυτή τη κατηγορία τιμής δηλ. 600 & 650 ενώ είναι σπουδαία δε θα τα γουστάρεις με τη μουσική που σου αρέσει...

Φίλε σκέψου το αυτό και με τα δύο είναι καλή περίπτωση

Εννοεις να παρω και τα senn και τα 550;.
Αν εννοεις αυτο για την ωρα δεν προκειτε να παρω και τα δυο.
Ενα ζευγαρι θα ειναι η αγορα, και οπως βλεπω θα ειναι ή τα senn 25 ΙΙ ή τα akg k240 mk2.
Παντως με φτιαχνεις ετσι οπως απολαμβανεις τα δικα σου...