Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

τελικα εκανα παραγγελια στο massdrop τα Μ50.αρκετο το ψαξιμο και πολλες επιλογες,αλλα καπου επρεπε να καταληξω.αρκετα τραβηξε..:ears:
πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη και ειδικα σε αυτα τα λεφτα ειναι σουπερ..!
ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια τους..:worshippy:

εχω παρει ενα μειλ απο το massdrop που αναφερει οτι εφυγε απο αυτους με τη usps η οποια συνεργαζεται με την ups.
η δικια μας ups υποστηριζει οτι δεν συνεργαζεται και πολυ πιθανον να ερθει με ελτα.
περασα το trackid σε ολους(usps,ups,elta)αλλα δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το συγκεκριμενο Id.
που στο καλο μπορω να δω την πορεια της παραγγελιας?

το ιμειλ ανεφερε:

Your package is being shipped via UPS Mail Innovations (UPS-MI), a partnership between UPS and USPS. This means that UPS takes the package from our fulfillment center to the border. USPS then takes it across the border, and your local postal system takes it to your doorstep. This avoids the "UPS Border Handling Charge".
In order to keep international shipping costs low, the UPS-MI service does not offer tracking updates for packages sent outside of the USA. We are looking into other cost effective methods to ship internationally and plan to offer more options in the future.

Άρα νομίζω πως δεν θα έχεις καμιά πληροφορία μέχρι να φτάσει το πακέτο στο σπίτι σου

αυτο καταλαβα κι`εγω,αλλα ελεγα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε την πορεια του.
συνηθως τετοιες περιπτωσεις,μετα απο ποσο περιπου καιρο ερχονται και με τι(ελτα,Ups..)?

Απάντηση: headphones

Υπάρχουν πακέτα πού ο αποστολέας τά παραδίδει στή χ μεταφορική καί η χ μεταφορική τά προωθεί μέσω διαφορετικής μεταφορικής εν αγνοία τού αποστολέα.
Μού συνέβη πρόσφατα μέ δέμα πού ο αποστολέας τό παρέδωσεν στα sweden post καί ήρθε μέσω singαpore post-μέ ασχετο φυσικά shipping nr
Τό δικό σου shipping number είναι <φυσιολογικό>;ταιριάζει στά shipping nr τού usps;
Μήπως τό αγόρασες μέσω ebay καί τό απέστειλαν μέσω του global shipping τού ebay;

ειναι 2 γραμματα και δεκα αριθμοι.στην usps μου λεει not found.
δεν ειναι απο ebay αλλα απο το massdrop.com.
εχω συνεχεια απο τους ιδιους ενημερωση καταστασης(π.χ χθες ενημερωσαν οτι εχουν φυγει ολα τα πακετα του συγκεκριμενου Powerbuy),αλλα δεν γνωριζουν ουτε αυτοι ποτε και πως θα ερθει.
τεσπα-οποτε ειναι ας ερθει.
ευχαριστω παιδια..:worshippy:

Δεν ξεκινούν όλα απο τις "αποθηκες" τους. Μερικά ξεκινούν κατευθείαν απο την εταιρία παραγωγης του προϊόντος. Πχ πήρα το οντακ και το έστειλε η jds.

Πανο δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο το να περιμενω.απο την πρωτη στιγμη που τους ρωτησα για την παρακολουθηση της παραγγελιας,ηταν ξεκαθαροι οτι δεν μπορουν να γνωριζουν το πως και το ποτε.χοντρικα μου ειχαν απαντησει γυρω στις 10 εργασιμες απο το κλεισιμο του deal.οχι της παραγγελιας.
αναμενουμε..

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον έχει σταλεί με tracking number... θα το παραλάβεις σε 15-20 ημέρες από την ημέρα αποστολής. Αν το δεσμεύσουν στο τελωνείο θα λάβεις τηλεφώνημα περίπου μια εβδομάδα αργότερα δηλαδή σε 25-30 μέρες περίπου.

Για να μην λειτουργεί το tracking σημαίνει ότι είναι ακόμα εντός Αμερικής το πακέτο (διότι το χειρίζεται η UPS)... το tracking θα είναι όταν βρεθεί εκτός Αμερικής όταν το παραλάβει η USPS στο κεντρικό σημείο διαλογής για εξωτερικό (Ευρώπη).

Μην ανησυχείς καθόλου αν δεν έχουν περάσει 20-30 μέρες.

δεν ανησυχησα για το εαν θα το παραλαβω ´η οχι.απλα να ξερω ποτε περιπου θα ερθει για να εχω ανθρωπο standby.
ευχαριστω...-bye-

Παναγιώτη, με πρώτη ευκαιρία που θα βρεθούμε από κοντά κράτα μαζί σου και τα Evo 681.
Να κάνουμε τη σύγκριση με τα AKG K77, να λυθούν οι απορίες μας! -bye-

Tελικα βρεθηκατε να λυθουν και οι δικες μας αποριες..;:p:D

τα 681 δεν τα εχω ακουσει καθολου,αλλα για τα k77 μπορω να σου εγγυηθω,οτι δεν θα μετανοιωσεις σε καμια περιπτωση τα 35 ευρω που εδωσες για να τα αποκτησεις.παιζουν τα παντα καλα,ειναι πολυ ευκολα στην οδηγηση τους και παναλαφρα στο κεφαλι.
χαμηλα θα εχεις ενα θεματακι με την εκταση των χαμηλων συχνοτητων,αλλα φαινεται οτι οσο παιζουν αποκτουν ενα γεμισμα...
οχι πως θα καταληξουν στο απολυτο,αλλα ακους μια χαρα την μουσικη σου.
για 2ρα ακουστικα,ειναι αψογα...

δεν ανησυχησα για το εαν θα το παραλαβω ´η οχι.απλα να ξερω ποτε περιπου θα ερθει για να εχω ανθρωπο standby.
ευχαριστω...-bye-

τελικα παρελαβα σημερα χωρις να εχει προηγηθει καμια προειδοποιηση,μετα απο 20 μερες περιπου.
στην ουσια τωρα.
πως στρωνουμε σωστα ενα ακουστικο?
μπορω να εχω μια συντομη περιγραφη?

Απάντηση: Re: headphones

τελικα παρελαβα σημερα χωρις να εχει προηγηθει καμια προειδοποιηση,μετα απο 20 μερες περιπου.
στην ουσια τωρα.
πως στρωνουμε σωστα ενα ακουστικο?
μπορω να εχω μια συντομη περιγραφη?
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91979-Σχετικά-με-το-στρώσιμο-των-ακουστικών

Ωραιος..
Μπορει να γινει με ροζ θορυβο,ή το αφηνουμε και παιζει με διαφορα κομματια 30_40 ωρες?

Last edited:
Απάντηση: Re: headphones

Ωραιος..
Μπορει να γινει με ροζ θορυβο,ή το αφηνουμε και παιζει με διαφορα κομματια 30_40 ωρες?

Ακούς την μουσικούλα σου,κι αυτά στρώνουν ταυτόχρονα.
Κι έχεις και την χαρά να δεις τις αλλαγές τους.

Re: Απάντηση: Re: headphones

σωστος-αυτο ξεκινησα ηδη και κανω(διαλειμμα για μουντιαλ και μετα συνεχεια..)
ευχαριστω..

τα 681 δεν τα εχω ακουσει καθολου,αλλα για τα k77 μπορω να σου εγγυηθω,οτι δεν θα μετανοιωσεις σε καμια περιπτωση τα 35 ευρω που εδωσες για να τα αποκτησεις.παιζουν τα παντα καλα,ειναι πολυ ευκολα στην οδηγηση τους και παναλαφρα στο κεφαλι.
χαμηλα θα εχεις ενα θεματακι με την εκταση των χαμηλων συχνοτητων,αλλα φαινεται οτι οσο παιζουν αποκτουν ενα γεμισμα...
οχι πως θα καταληξουν στο απολυτο,αλλα ακους μια χαρα την μουσικη σου.
για 2ρα ακουστικα,ειναι αψογα...
Δεν απογοητεύουν ποτέ. Παίζουν καλά και ως γενικής χρήσης ακουστικά συνιστώνται. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα: Είναι ξεκούραστα. Δεν κουράζουν ποτέ. Και ακούγοντας τα και φορώντας τα.
Το χαρακτηριστικό τους αυτό με κάνει να τα προτιμώ πολλές φορές από άλλα που αναμφισβήτητα παίζουν πολύ καλύτερα.
Μπορείς να τα φοράς 4-5 ώρες χωρίς να ενοχληθείς στο παραμικρό, το έχω κάνει.
Τώρα, καλοκαίρι, τα προτιμώ. Δεν προκαλούν αίσθημα ζέστης.
Ιδανικά για ταινίες και μουσική γενικής χρήσης. Δεν είναι για απαιτητικές κριτικές ακροάσεις, αλλά τι πειράζει δεν είναι φτιαγμένα γι' αυτό.
Τούτη τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές τα έχω συνδεδεμένα με το NetBook κι' ακούω μ' αυτά.
Πρόκειται για επιτυχία της AKG.

Καλησπέρα μετά από καιρό .
Ψάχνω ακουστικά καθώς το ηχοσυστημα παραείναι δυνατό για βραδινές θεάσεις ταινιών . .
Με έχουν πρήξει όλοι με τα Beats by Dr.Dre https://www.skroutz.gr/s/1646252/Beats-by-Dr-Dre-Solo-HD.html . . Είναι όντως τόσο καλά ?
Η να κινηθώ σε κάτι σαφώς οικονομικοτερο όπως αυτό : https://www.skroutz.gr/s/1852555/Sony-MDR-V55.html
Προτάσεις δεκτές . .