Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Οι επιλογές σου είναι μάλλον μεταξύ AKG240mk2 και AudioTechnica ATH-50

Τα AKG θέλουν ιδανικά ενισχυτή αλλά θα παίξουν μεσαίες εντάσεις οκ και από κάρτες ήχου.

Προσωπικά θα έπαιρνα τα ATH-50.

Audio Technica ATH-M50 μόνο για τέσσερις μέρες ακόμα στο massdrop στα 99 δολάρια (συν 22 δολάρια για Ελλάδα)... στην μισή τιμή

https://www.massdrop.com/buy/ath-m50

εννοεις πως η cube δεν θα καταφερει να τα φτασει peak τα 240?
τα Μ50 οντως ειναι σε πολυ καλη τιμη.
φανταζομαι οτι ειναι τεσταρισμενο το σαιτ.
επισης να πω οτι τα KRK 8400 τα βρισκω 89 ευρω και επισης διαβαζω πολυ καλα σχολια.

Εχω και εγω παρομοια αποψη για το αποσπωμενο καλωδιο,αλλα στα k550 φαινοταν κολλημενο γερα,και καλης κατασκευης.Πιο μεγαλο θεμα στα 550,ειναι να κατσουν καλα στο κεφαλι σου,γιατι ειναι λιγο περιεργα στην εφαρμογη τους.Και αν δεν εφαρμοσουν σωστα υπαρχει θεμα στο να παρεις τον σωστο ηχο.

Το προβλημα μου με τα 550,στις λιγες μερες που τα ειχα πριν τα γυρισω,ηταν οτι στη ρυθμιση της στεκας οπου η εφαρμογη ηταν η σωστη για να παρω και σωστο ηχο,με ενοχλουσε η στεκα στο πανω μερος (πιεζε λιγο),και το πτερυγιο του αυτιου μου ακουμπουσε καπως μεσα στο πλαστικο οπως ειπα,και πονουσε λιγο μετα απο ωρα.

Ετσι,επειδη την ιδια περιοδο ειχα αγορασει και τα Sony MDR 1R,αναλογης τιμης μοντελο,ειπα να γυρισω τα 550. Βεβαια τα 550 ειχαν πιο ισορροπημενο ηχο,αλλα επειδη τα Sony παιζουν ομορφα σε χαμηλες εντασεις,ειπα να κρατησω αυτα,και να εχω και κατι με δικη τους ηχητικη αποψη,διαφορετικα απο τα αλλα.

Εκτος αυτου εχω και τα shure 840 τα οποια δε μου ειχαν φανει και τοσο διαφορετικα παλι σαν ηχος,με τα 550.

Αν παντως δεν ειχα το θεμα της ανεσης/εφαρμογης,μου αρεσαν και τα 550 πολυ σαν ηχος.Και παιζουν και ανετα και απο το ipod.

Μεταγενεστερα βγηκαν και καποια κ545 που νομιζω εχουν αποσπωμενο καλωδιο.Για τσεκαρε μια να δεις.

ΥΓ. Τα παλια AT ATH M50 δεν ειχαν αποσπωμενο καλωδιο,αλλα εχουν τα νεα M50X.

κολλησα τωρα φιλε.θα το παρω μια φορα και θελω να ειναι κομπλε.θες να βαλεις μικροτερο ή χαλασε/κοπηκε ρε αδερφε...γιατι να μην ειναι plug&play και να πρεπει να το ανοιξω για να του το αλλαξω?αστο-στραβωσα..
τα Μ50 τελικα δεν αλλαζει καλωδιο.το αναφερει και ο Γιαννης εδω..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91756-Audio-Technica-ATH-M50

Last edited:
Re: Aναζήτηση ακουστικών για τι iFi Nano iDSD Dac

Επειδή αυτές τις μέρες έχω ξανά την ευκαιρία να ακούσω τα HD25 1-II που πιο πάνω προτείνω στην νέα τους έκδοση Aluminum.
Τα ακουστικά έχουν σαφώς πολύ έντονο ηχητικό χαρακτήρα.. σχετικά κλειστή εικόνα, αρκετά in your face (προσωπικά αυτό μου αρέσει), και ηχοχρωματικά έχουν μια σχετική ένρινη χροιά μιλώντας πάντα για τα είδη μουσικής που ακούω, δλδ κλασική, τζαζ, εθνικ και οτιδήποτε σε ακουστική μουσική γενικώς με ελάχιστα ηλεκτρονικά ακούσματα...
Όμως από την άλλη, και αυτό είναι μάλλον το χαρακτηριστικό που τα έχει κάνει τόσο πολύ διαδεδομένα, το tempo τους (pace το λεγόμενο στα reviews; ) σε συμπαρασύρει τόσο πολύ που πιάνω συνεχώς τον εαυτό μου να χτυπάει το πόδι στον ρυθμό της μουσικής ασυναίσθητα.. αυτό σε συνδυασμό με το πολύ ελαστικό και με πολύ καλή ατάκα μπάσο τους, ήτοι καθόλου boomy, σε κάνει να αναγνωρίζεις μεν την ομολογουμένως περίεργη αν μη τι άλλο ηχητική υπογραφή αλλά μετά απο λίγο να την ξεχνάς κάπως γιατί παρασύρεσαι από τον χαρακτήρα που είπα πιο πάνω!
Σαφώς τα 770LE είναι πιο αέρινα, πιο ανοιχτά, πιο σωστά ηχητικά (οχι οως και αυτά δεν έχουν τον σαφή ηχητικό τους χαρακτήρα), πιο smooth σε αντίθεση με τα Senn που μάλλον τα λες σχετικά grany, αλλά τόσο ρυθμικά και "ξεσηκωτικά" δεν είναι!!!!! Σαφώς είναι δυο ζευγάρια απο διαφορετικές κατηγορίες, αν και τα δυο κλειστά, αλλά αυτά έχω και μπορώ να συγκρίνω...
To ζευγάρι που ακούω έχει πάρα πολλές ώρες επαγγελματικής χρήσης και ίσως να έχει διαφοροποιηθεί σχετικά με ένα καινούριο!
Τα aluminum διαβάζω πως είναι βελτιωμένα σε όλους τους τομείς αλλά απο την άλλη είναι τα ίδια ακουστικά με άλλες καμπίνες... βέβαια η καμπίνα παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην ηχητική ταυτότητα του ακουστικού!
Το idsd τα οδηγεί μια χαρά, απο 00:10 και πάνω ακούω συνήθως αλλά ποτέ στο τέρμα. 70Ohm μεν αλλά πολύ ευαίσθητα (120dB)

Αυτά!

Audio-technica-ATH-M50-5.jpgγινονται οντως τοσο χαλια μετα απο μια 3ετια,ακουστικα που περιεχουν δερματινη επενδυση?

http://mikesgig.com/audio-technica-ath-m50-headphones-review-how-are-they-after-36-months/

Αυτές οι φθορές είναι σχετικές... αν ο άλλος ήταν dj και τους άλλαζε τα φώτα κάθε βράδυ και ήταν αξύριστος... δεν το ξέρεις

Εμένα κανένα ακουστικό δεν έχει πάθει τέτοια φθορά και μερικά τα είχα αρκετά χρόνια.

Τα HD800 μου που τα έχω τώρα 2μιση χρόνια έχουν μικρή λέπτυνση στο υλικό στο σημείο που ακουμπά στη φαβορίτα... τα HD650 που τα είχα περισσότερο είχαν απλά πατικωθεί τα αφρολέξ χωρίς καμιά σοβαρή φθορά.

Αλλά στο κάτω κάτω αυτά είναι όλα αναλώσιμα... αργά ή γρήγορα και αν κάνεις μεγάλη χρήση θα χρειαστεί να αλλάξεις μαξιλαράκια.

σωστο-αλλα ετσι οπως το βλεπεις..ψαρωνεις..
το σαιτ που μου ειπες για τα Μ50 ειναι τεσταρισμενο?

ευχαριστω..:ADFADF1:

Δεν έχω αγοράσει προσωπικά από εκεί, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας, βλέπω αγοράζουν από εκεί πολλοί από φόρα... αυτό βασικά κάνει group buys... βάζει έναν στόχο και βλέπει αν μαζευτούνε τα άτομα πόσο μπορεί να διαπραγματευτεί το χαμήλωμα της τιμής... στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ήδη κατοχυρωμένη η τιμή...

Υπάρχει και Ελλάδα εδώ αν φοβάσαι είναι καλή τιμή 125 ευρώ (όχι τόσο όσο του Αμερικάνου, αλλά είναι Ελλάδα, και είναι όντως καλή τιμή) http://www.artsound.gr/catalog/audio-technica-akoystika-kleistoy-typoy-monitoring-p-20667.html

Η περιγραφη που εκανες για τα aluminum ταυτιζεται με αυτο που θυμαμαι σαν ακουσμα,με τα 25 1-ii .
Ειναι ωραια ακουστικα για αυτο που ειναι και για οσους αναζητουν τετοιο ηχο.Τα εχω δει και τα χρησιμοποιει και ενας dj σε ενα μπαρακι που παω τελευταια για μπυριτσα.
Θεωρουνται απο τα καλα και διαχρονικα μοντελα ακουστικων,και πρεπει να ειναι και αρκετα γερα.

Η περιγραφη που εκανες για τα aluminum ταυτιζεται με αυτο που θυμαμαι σαν ακουσμα,με τα 25 1-ii .
Ειναι ωραια ακουστικα για αυτο που ειναι και για οσους αναζητουν τετοιο ηχο.Τα εχω δει και τα χρησιμοποιει και ενας dj σε ενα μπαρακι που παω τελευταια για μπυριτσα.
Θεωρουνται απο τα καλα και διαχρονικα μοντελα ακουστικων,και πρεπει να ειναι και αρκετα γερα.
για τα 25 1-ΙΙ είναι η περιγραφη Γιάννη...
τα έχει ο αδελφός μου ο οποίος είναι dj

μηπως ειναι λιγο σκληρα στον ηχο τους μιας και αναφερονται σε dj;

τα εχει κανα μαγαζι για ακροαση τα sennheizer;
είχα δει την απλή τους εκδοση HD25 (όχι 1-ΙΙ) στο Μ. Μαρκτ στην Συγγρού πριν κάποιο καιρό.. στο λίγο που άκουσα με το απαράδεκτο πρόγραμμα που έπαιζαν κεντρικά απο το μαγαζί πρέπει να είναι 90% ίδιος ήχος

Last edited:

α μαλιστα τελικα τα media markt εχουν πιο πολλα ακουστικα για ακροαση απο τον νακα που δεν βγαζει τιποτα σαν αντιπροσωπος για να ακουσουμε!

Από το headroom, είχα ψωνίσει παλιά, πολύ καλό Αμερικάνικο κατάστημα, αλλά στέλνουν μόνο με UPS... οπότε το τελωνείο είναι σίγουρο...

Το ίδιο βλέπω και με το SonixELectronics... οπότε ξέχνα τα θα σου βγει πολύ περισσότερο.

αυτος εδω ειναι γνωστος στον χωρο?εχει αγορασει κανεις απο κει?
http://www.headphone.com/collections/studio-headphones

αυτος εδω εχει τα Μ50Χ 169 δολλαρια..!!
πηγα την διαδικασια μεχρι και το paypal και βλεπω οτι δεν με χρεωνει μεταφορικα.
υπαρχει καποιος που εχει παραγγειλει απο τον συγκεκριμενο?

http://www.headphone.com/pages/shipping-information σου είπα ότι έχω παραγγείλει από κει (πριν από 4 χρόνια), μου τα έστειλαν με UPS και πλήρωσα τελωνείο άσχημα πολύ... τώρα βλέπω ότι έχουν βάλει για το εξωτερικό και δυνατότητα να τους στείλεις mail ώστε να σου το στείλουν με απλό USPS... αλλά υπογράφεις ότι δεν ευθύνεται η εταιρία για τυχόν απώλεια/καταστροφή κλπ...

Δημήτρη... αρχίζει το θέμα να ξεφεύγει... όλα αυτά αφορούν αγορές από το εξωτερικό και υπάρχει σχετική ενότητα... εδώ ας παραμείνουμε στα ακουστικά καθαυτά...

εαν εχει καποιος να προτεινει καταστημα για καλη τιμη ακουστικων,ας μου στειλει ενα pm.
ευχαριστω