Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

τα απεφυγα λογω 2πλου καλωδιου και ντιζαιν.
Δε το είχα προσέξει στην εικόνα και είχα σχεδόν αποφασίσει για τα Sennheiser HD 202 II αλλά όντως το διπλό καλώδιο δε θα βόλευε.
Τελικά πήρα τα evo (μαύρα) από το κατάστημα που γράφω πιο πίσω και είμαι σε ακροάσεις τώρα.
Είναι άνετα σε εμένα (+1 ώρα ακρόασης) αλλά επειδή άκουγα με ανοιχτού τύπου τώρα μου φαίνονται πιο ζεστά.
Ο ήχος και τα χαρακτηριστικά τους είναι όπως έχουν γραφτεί στο ανάλογο θέμα.

Την πατησα με τα Κ518 που εχουν 2πλο καλωδιο και εχουν γινει...μακαρονια.
καλοακουστα τα evo.τα παιδια και τα reviews λενε τα καλυτερα..:2thumb22sup:

Re: Aναζήτηση ακουστικών για τι iFi Nano iDSD Dac

Μιχαλη ποια senn ειχες προτεινει;Τα hd 518 ειναι καλα;Επισης που υπαρχουν bayerdynamic για ακροαση με ενδιαφερουν καποια 32 ohm

Μιχαλη ποια senn ειχες προτεινει;Τα hd 518 ειναι καλα;Επισης που υπαρχουν bayerdynamic για ακροαση με ενδιαφερουν καποια 32 ohm

Πιο πάνω είχα προτείνει τα hd25 aluminum... Με σαφή ηχητική υπογραφή (έχω ακούσει τα 25 1 - II εκτεταμένα) που προσωπικά μου κάνει κλικ. Τα aluminum λέγεται πως είναι καλύτερα.. Ο Thomann τα έχει σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με άλλους!!
32αρια Beyerdynamic είναι τα δικά μου που τα είχα και μαζί μου προχθές αλλά ξέχασα να στα δώσω να τα ακούσεις :-(
Τα 518 δεν τα ξέρω

θυμησε μου το μοντελο που εχεις.Σκεφτομαι τα hd518 τα εχουν καλη τιμη γερμανια 87 ευρω.εχουν 107 db και ισως βρω στο νακα να παω με το κινητο μου και το dac να τα ακουσω.

αναμενοντας την audiotrack audigy cube θελω να παω σε ενα καλυτερο ζευγαρι ακουστικων.
εδω τωρα πια φανταζομαι χωρις ιδιαιτερους περιορισμους,μιας και απ`οτι διαβαζω,η cube εχει τα προσοντα να σηκωσει και δυσκολα ακουστικα.
τα Κ77 ειναι διαμαντια για τα λεφτα τους,θελω ομως κατι καλυτερο.οχι κατι τρελο,αλλα ενα σκαλοπατακι πιο ποιοτικο και πιο ουδετερο μου λειπει...
ταβανι τα 100 ευρω...μεγαλη καψουρα τα AKG K 240 Studio.τα ακουσα πριν καμια 10αρια ημερες στο..ποδι..
ουδετερο ακουστικο,ξεκουραστο ηχο και...ξεκουραστο στο κεφαλι..επισης καλο-κατασκευασμενα,με retro εμφανιση.μ`αρεσει..
η ερωτηση ειναι εαν θα αντιμετωπισω προβλημα με την cube και γενικοτερα εαν υπαρχει η χημεια των δυο τους(cube&240),βαση των spec τους.
ανοιχτος βεβαια και σε οτι προταση αλλη υπαρχει,αρκει να τα βρω καπου στημενα για ακροαση..:operator:

καλά είναι ... όχι ακριβώς ουδέτερα... "fun" που λένε και οι ακουστικοριβιουερς

Α αρκετα καλα τα superlux που εχω ειναι 98.Σημερα εκανα την moda με τα φιλτρα παιζουν αρκετα καλυτερα!

το παμε απο την αρχη γιατι εχω χασει την μπαλα και οι επιλογες ειναι πολλες...
το ακουστικο θα παιζει περισσοτερο απο την audiotrak gube και κσποιες φορες απο το ipadmini(spotify).
τα ακουσματα μου ειναι...αρκετα.απο acid jazz μεχρι και deep&lounge house.
θελω καλη ποιοτητα κατασκευης,ανετα στο κεφαλι,αποσπωμενο καλωδιο.
το ταβανι προυπολογισμου,ανεβηκε λιγο και μπορουμε να παμε μεχρι 150-160 ευρω.
ψαχνοντας-και βαση των reviews-βρηκα αρκετα ακουστικα.
μεχρι χθες,ημουν ετοιμος για παραγγελια των AKG K550.τελευταια στιγμη ομως,διαπιστωσα οτι δεν εχουν αποσπομενο καλωδιο,κατι που το θεωρω μεγαλο μειον.

ΑKG K240
Audio Technica ATH-M50
Sennheiser HD-518
SENNHEISER HD-558
KRK KNS-8400

βοηθατε γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου..:ears:

Τα κ240 ειναι καλα ακουστικα,αλλα δε ξερω αν παιξουν καλα απο το ipad.

Τα M50 πρεπει επισης να ειναι καλα,αλλα δε τα εχω ακουσει,για να ελεγα τη γνωμη μου.

Τα 2 sennheiser λογικα πρεπει να ειναι καλα αλλα επισης δε τα εχω ακουσει.Εχω ακουσει τα αναλογα της προηγουμενης σειρας και ηταν αξιοπρεπη.Ειναι ανοιχτου τυπου αυτα,σε συγκριση με τα αλλα που γραφεις.

Τα KRK KNS 8400 προσωπικα δε μου αρεσαν,γιατι η εφαρμογη/ηχομονωση των μαλακων earpads δημιουργουσε εναν περιεργο χρωματισμο,τουλαχιστον στα δικα μου αυτια,απο τις μεσαιες συχνοτητες και κατω προς τις μεσοχαμηλες,δινοντας μια αφυσικη χροια...προτιμω τα φθηνοτερα 6400.

Αν μου ελεγαν να μου δωσουν καποιο απο τα παραπανω δωρο,θα προτιμουσα τα akg k550 και μετα τα 240.

Τα 550 ειναι ωραια ακουστικα,παιζουν καλα.Εμενα ακουμπουσε το πτερυγιο του αυτιου μου μεσα στο πλαστικο που καλυπτει τα driver,και με ενοχλουσε μετα απο λιγο.
Ο ηχος,αν εξαιρεσεις ενα τσιμπηματικι ακυρο λιγο,καπου στα πριμα,το οποιο δε με ενοχλουσε τοσο ειναι η αληθεια,ηταν πολυ καλος,μουσικος και διαφανος.

ημουν σου λεω στο τσακ της παραγγελιας για αγορα των AKG K550.
στο τελευταιο ομως ψαξιμο που εκανα,διαπιστωσα οτι δεν εχει αποσπωμενο καλωδιο.
ξενερωσα απιστευτα,γιατι τα σχολια ειναι πολυ θετικα οπου και να διαβασα,η κατασκευη τους ειναι κορυφαια και το αποσπωμενο καλωδιο το ειχα ως αυτονοητο για τετοιας κατηγοριας ακουστικα.
εαν δεν ειναι σαφως καλυτερα των AKG 240 καποιο απο τα υπολοιπα που εχω κοιταξει(ολα παιζουν απο 110 και πανω)θα παω στο studio.
εφαγα ηττα μεγαλη με το 550...

Οι επιλογές σου είναι μάλλον μεταξύ AKG240mk2 και AudioTechnica ATH-50

Τα AKG θέλουν ιδανικά ενισχυτή αλλά θα παίξουν μεσαίες εντάσεις οκ και από κάρτες ήχου.

Προσωπικά θα έπαιρνα τα ATH-50.

Audio Technica ATH-M50 μόνο για τέσσερις μέρες ακόμα στο massdrop στα 99 δολάρια (συν 22 δολάρια για Ελλάδα)... στην μισή τιμή

https://www.massdrop.com/buy/ath-m50

Εχω και εγω παρομοια αποψη για το αποσπωμενο καλωδιο,αλλα στα k550 φαινοταν κολλημενο γερα,και καλης κατασκευης.Πιο μεγαλο θεμα στα 550,ειναι να κατσουν καλα στο κεφαλι σου,γιατι ειναι λιγο περιεργα στην εφαρμογη τους.Και αν δεν εφαρμοσουν σωστα υπαρχει θεμα στο να παρεις τον σωστο ηχο.

Το προβλημα μου με τα 550,στις λιγες μερες που τα ειχα πριν τα γυρισω,ηταν οτι στη ρυθμιση της στεκας οπου η εφαρμογη ηταν η σωστη για να παρω και σωστο ηχο,με ενοχλουσε η στεκα στο πανω μερος (πιεζε λιγο),και το πτερυγιο του αυτιου μου ακουμπουσε καπως μεσα στο πλαστικο οπως ειπα,και πονουσε λιγο μετα απο ωρα.

Ετσι,επειδη την ιδια περιοδο ειχα αγορασει και τα Sony MDR 1R,αναλογης τιμης μοντελο,ειπα να γυρισω τα 550. Βεβαια τα 550 ειχαν πιο ισορροπημενο ηχο,αλλα επειδη τα Sony παιζουν ομορφα σε χαμηλες εντασεις,ειπα να κρατησω αυτα,και να εχω και κατι με δικη τους ηχητικη αποψη,διαφορετικα απο τα αλλα.

Εκτος αυτου εχω και τα shure 840 τα οποια δε μου ειχαν φανει και τοσο διαφορετικα παλι σαν ηχος,με τα 550.

Αν παντως δεν ειχα το θεμα της ανεσης/εφαρμογης,μου αρεσαν και τα 550 πολυ σαν ηχος.Και παιζουν και ανετα και απο το ipod.

Μεταγενεστερα βγηκαν και καποια κ545 που νομιζω εχουν αποσπωμενο καλωδιο.Για τσεκαρε μια να δεις.

ΥΓ. Τα παλια AT ATH M50 δεν ειχαν αποσπωμενο καλωδιο,αλλα εχουν τα νεα M50X.