Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Παιδια ψαχνω για headphones κατα 95% για ταινιες max 160 . Υπαρχει καμια προταση γιατι δεν εχω και καμια ιδιαιτερη επαφη με το αντικειμενο.

Απάντηση: Re: headphones

Παιδια ψαχνω για headphones κατα 95% για ταινιες max 160 . Υπαρχει καμια προταση γιατι δεν εχω και καμια ιδιαιτερη επαφη με το αντικειμενο.

Εγώ για ταινίες θα έπαιρνα αυτά.
Και μένουν και 130 ρέστα.
Και αποδίδουν αξιοπρεπώς και για μουσική αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις.

τελικα κατεληξα σε αυτα http://www.akg.com/K77+Perception-827.html?pid=1192.
αναφερονται ως 112db,αλλα στο κουτι παροτι γραφει perception,πισω στα specs αναφερει 115db.λεπτομερεια αλλα λεμε τωρα...
χωρις να ειμαι ειδικος,οι εντυπωσεις που εχω μεχρι τωρα μετα απο 4-5 ωρες ακροασης,ειναι πολυ θετικες.
λιγο ανεμικο μπασο διακρινω,αλλα σε καμια περιπτωση ελλιπης.να πω οτι θα το ηθελα λιγο πιο δυναμικο στα χαμηλα?θα του δωσω λιγο χρονο στρωσιματος και θα καταληξω σε καμια 10αρια ημερες...μεσαια,ψηλα και στερεοφωνικη εικονα,ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.με την καρτα του laptop αλλα και με το Ipadmini,αποδιδει ανετα χωρις να χρειαστει να τερματισω σε καμια περιπτωση την ενταση.φανταζομαι οτι με ενα απλο dac,θα παρω πολυ καλυτερα αποτελεσματα.
στο κεφαλι μου και στα αυτια μου καθεται κουτι(μπαινει ολο το αυτι μεσα)και δεν τα νοιωθω καθολου στο κεφαλι μου.
τα υπολοιπα εχουν υπωθει απο τον Sonus Naturalis στην πληρη δοκιμη του AKG K77.απλα συμπληρωσα-οσο μπορουσα-καποιες διαφορες που μπορει να υπαρχει στα ακουστικα της δοκιμης και σε αυτα που προστεθηκε η ονομασια perceprion.

υπαρχει καποιος που να γνωριζει πως μπορω να κανω αλλαγη στο καλωδιο των παλιων μου ακουστικων(AKG K518)?

Τα AKG K77 είναι καταργημένο μοντέλο. Εφ' όσον τα βρήκες, εντάξει. Σίγουρα είναι ένα καλό γενικής χρήσης οικονομικό ζευγάρι ακουστικά.
Δεν αποκλείω πάντως καθόλου τα Superlux HD-681 Evo να είναι καλύτερα. Πολύ πιθανόν.
(Δεν τα έχω ακούσει σε σύγκριση, σημειωτέον)...

οντως σε αυτα τα λεφτα και με υψηλη ευαισθησια που το ηθελα,δεν βρηκα κατι αλλο.
στο δικτυο παντως,πολλα θετικα σχολια περνει το superlux και το sennheizer 202 II.
προς το παρον τουλαχιστον,με βολευουν μια χαρα τα 77.

Επειδή μου χαλάσανε τα 10ετιας ακουστικά με μια γρήγορη αναζήτηση είμαι και εγώ μεταξύ των 77
και βρήκα και τα Superlux-HD-681-evo επειδή δε πρόλαβα το power buy.
Η χρήση θα είναι μουσική από το λαπτοπ και κινητό και λίγο για ταινίες.
Κλίνω προς τα Superlux-HD-681-evo είναι όμως αυτά του powerbuy ή κάνω λάθος? Είναι άνετα γιατί διάβασα και ναι και όχι.

απ`οτι εχω καταλαβει,τα evo θελουν δυναμη για να παιξουν.τα 77 οπου και να τα δοκιμασα(laptop,ipad,smartphone)"ακουνε" ευκολα.
δεν ξερω κατα ποσο καλυτερα ειναι τα evo.ας μας πει καποιος που τα παιζει με lite πηγες.

Τα 681 εμενα δεν μου εκατσαν ιδανικα. Τσιμπάνε λιγο την πινα του αυτιου, και με τα δυο pads που περιεχει η συσκευασια. Για εμενα τα βελουδινα ειναι πιο αναπαυτικά.

Τα 681 εμενα δεν μου εκατσαν ιδανικα. Τσιμπάνε λιγο την πινα του αυτιου, και με τα δυο pads που περιεχει η συσκευασια. Για εμενα τα βελουδινα ειναι πιο αναπαυτικά.
Παναγιώτη, με πρώτη ευκαιρία που θα βρεθούμε από κοντά κράτα μαζί σου και τα Evo 681.
Να κάνουμε τη σύγκριση με τα AKG K77, να λυθούν οι απορίες μας! -bye-

Για εμενα τα βελουδινα ειναι πιο αναπαυτικά.
Εννοείς πως τα AKG77 έχουνε βελούδινο μαξιλαράκι?
Δίνω βάση σε αυτό αφού θα κινηθώ σε αυτά τα χρήματα, επειδή τα προηγούμενα που είχα ήταν ανοιχτού τύπου και δεν ίδρωνε/κούραζε το αυτί παρά μόνο μετά από 2 ώρες μουσικής και όσο νά'ναι θα την καταλάβω τη διαφορά και διστάζω μη μου φαίνονται 'αφόρητα' στο αυτί.
Όσο για τον ήχο θεωρώ μικρές τις διαφορές σε αυτά τα χρήματα (από τα γραφόμενα που διάβασα).

Και κάτι τελευταίο μήπως να πήγαινα σε αυτό διότι είναι ένα όνομα στο χώρο αυτό και ίσως είναι πιο εξειδικευμένοι και στην άνεση/λειτουργικότητα .

Και κάτι τελευταίο μήπως να πήγαινα σε αυτό διότι είναι ένα όνομα στο χώρο αυτό και ίσως είναι πιο εξειδικευμένοι και στην άνεση/λειτουργικότητα .

οπου και να διαβασα,αυτα τα ακουστικα θεωρουνται οτι καλυτερο σε αυτην την κατηγορια(και οχι μονο..).
μεχρι και το...δυσκολο whathifi,του δινει 5 αστερια.θα μου πει και τι εγινε?λεμε τωρα..
τα απεφυγα λογω 2πλου καλωδιου και ντιζαιν.εαν το βρεις καπου να το ακουσεις δεν εχεις να χασεις κατι.

τελικα το προβλημα στα AKG K518 ηταν οτι ειχε κοπει στην μεση το minijack.
που μπορω να βρω ετοιμο καλωδιο γυμνο στις ακρες με καταληξη σε minijack?

Πάρε ένα καλώδιο προέκτασης με μια άκρη σε minijack και κόψε την άλλη πλευρά για να έχεις γυμνά καλώδια. Επίσης μπορεί να το πουλάει η AKG ως ανταλλακτικό. Ρίξε μια ματιά στου thomann.

Δημήτρη τα 77αρια που πήρες είναι μια χαρά οικονομικά ακουστικά για να ακούς από αδύναμες πηγες. Σε μένα πάντως άργησαν πολύ να στρώσουν, σίγουρα πολύ πάνω από 100 ώρες και άλλαξε εντελώς ο ήχος τους. Το ανεμικό μπάσο που λες θα δεις στην πορεία ότι θα γίνει δυνατό σε σημείο που μερικές φορές να καλύπτει τις άλλες συχνότητες. Πάντως σίγουρα θα γίνει πιο γρήγορο και θα δεις ότι θα μαλακώσει και ο ήχος.

ναι Κωστη-δεν το συζηταω.ειναι πολυ καλα ακουστικα,με ξεκουραστο φλατ ηχο,ευκολα στην οδηγηση και ανετα στο κεφαλι.
η αληθεια ειναι οτι οσο παιζουν(τα αφηνω αρκετες ωρες να στρωσουν)τοσο εχω την εντυπωση οτι "σφιγγουν" τα χαμηλα τους.
βεβαια βλεπω και μεγαλη διαφορα οταν τα κουμπωνω επανω στον av μου(denon 2807)οπου εκει το ακουστικο γεμιζει σαφως καλυτερα και γινεται και πιο λεπτομερες.
δεν βολευει ομως η ακροαση μεσω του av και επειδη βλεπω οτι τα αδικω,κοιταω για καμια καλη καρτουλα ηχου,που θα τους δωσει σιγουρα αλλον αερα...:operator: