Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: αγορα ακουστικων

δεν εχω μεγαλη εμπειρια...και απλα ηθελα να παρω μια γνωμη σε σχεση με τα shure τι παραπανω να περιμενω...κ εαν τελικα αξιζει εφοσον εγινε ετσι η δουλεια!

Αυτο που τελικα εγω καταλαβα Νικο ειναι οτι θες κανα δυο απο το φορουμ να σου πουν οτι το ταδε ακουστικο ειναι το καλυτερο που υπαρχει στην κατηγορια και να το παρεις έχοντας το κεφαλι σου ησυχο οτι εκανες καλη αγορα.

Μονο που τα ακουστικά ειναι προσωπική υπόθεση και αυτο που κανει σε εμενα και άλλους δεκα δεν παει να πει οτι θα σου καθίσει εσενα ανατομικά, ηχητικά, τεχνικά.

Φορα τα ακουστικά που εχεις, ακουσε τα καμια εβδομάδα και αν νιώσεις οτι κατι σου λειπει ή δεν σου αρεσει ελα να μας το περιγράψεις. Τοτε θα μπορεσουν και καποιοι να σου πουν, αυτο που θα ήθελες να εχεις φημίζεται οτι το εχει/ κάνει καλα το ταδε ακουστικό.

ναι ρε συ, εγω τα ακουσα και τα θυμαμαι...και λεω μηπως τα χει κανεις...σαν να του λειπει το μπασο...αλλα δεν ξερω εαν ειναι απο το ηχειο ή απο τον ενισχυτη(nad 326bee).

Κλειστού τυπου και λειπει το μπάσο? Για κανε ενα κοπο και άκουσε τα μερικες μερες ακομα.

μηπως τα εχεις ακουσει;λεω μηπως...να μου πεις πως σου φανηκαν. :p

κοιτα να δεις!οποτε λες να μην παω σε shure 840;

πριν παω στα audiotechnica(αρχικα στα Μ50 και στην συνεχεια στα Μ40Χ)τα 840 τα σκεφτομουν πολυ σοβαρα.
παγιδευονται πολυ ευκολα τα δακτυλα και οχι μονο..
επιμενω παντως να πας να ακουσεις τα Μ40Χ.ακουσα αρκετα ζευγαρια ακουστικα,για πολλες ωρες και αλλο allaround στα 100 ευρω,δεν βρηκα...

kkk.jpg

μαλιστα σε ευχαριστω !!!!!!!!...τα mdr-xd300 μηπως τα εχουν ακουσει τα αυτια σου;

Απάντηση: Re: αγορα ακουστικων

μαλιστα σε ευχαριστω !!!!!!!!...τα mdr-xd300 μηπως τα εχουν ακουσει τα αυτια σου;

Βρε τι ρωτάς,αφού τα έχεις στα χέρια σου.
Αν σε εσένα αρέσουν,στους υπόλοιπους περισσεύουν!

Κι αν βγουν 2 άτομα και σου πουν "άψογα" κι άλλα 3 και σου πουν "πέτα τα",τι θα κάνεις;
Σε εσένα κοίτα να αρέσει...
Κι αφού τα βρήκες και με 0 ευρώ,εγώ τα θεωρώ ήδη εξαιρετικά για το κόστος απόκτησης!

οποτε θα το κανω ετσι.θα τα λιωσω και βλεπω :P

να με συμπαθατε.

σε sony δεν ψαχτηκα-σχεδον-καθολου.ηθελα brand με...εξειδικευση στο χωρο των ακουστικων,χωρις αυτο να σημαινει,οτι δεν εχει καλα ακουστικα η sony.

πιο πανω στην προταση μου "παγιδευονται πολυ ευκολα τα δακτυλα και οχι μονο.."ειναι...μιση
ολοκληρωμενο ειναι "υπαρχουν πολλες αναφορες για την μη πρακτικοτητα που δημιουργει το καλωδιακι.παγιδευονται πολυ ευκολα τα δακτυλα και οχι μονο.."

Περιεργως δεν ειχα θεμα με το να πιαστουν τα δαχτυλα μου στο καλωδιακι με τα 840,ισως γιατι υποσυνειδητα ξερω οτι εξεχει εκει και προσεχω.
Τα δυο κυρια θεματα που θα πρεπει να προσεξει καποιος κατα τη γνωμη μου με τα shure 840,ειναι 1ον οτι χρειαζονται προσοχη και οχι σκληρη χρηση,λογω της καπως ευαισθητης ποιοτητας κατασκευης (τουλαχιστον ετσι μου φαινονται εμενα γενικα),και δευτερον το μεγεθος τους δε βοηθα τη χρηση εξω και τη χρηση το καλοκαιρι με ζεστη.

Κατα τ'αλλα τα βρισκω αξιοπρεπη,και απ'τις καλες επιλογες στην τιμη τους,αν και εχω να ασχοληθω λιγο καιρο με τις εξελιξεις.Στα + ειναι επισης οτι παιζουν καλα οπου και να τα συνδεσεις.

Αν ο φιλος που ψαχνει θελει να με ρωτησει κατι γι'αυτα,ευχαριστως να του απαντησω.

mstr σε ευχαριστω :)

απλα η απορια μου ειναι οτι βρηκα καποια ακουστικα mdr xd300. αξιζει να παρω τα shure...ή θα ναι πεταμενα χρηματα.

Περιεργως δεν ειχα θεμα με το να πιαστουν τα δαχτυλα μου στο καλωδιακι με τα 840,ισως γιατι υποσυνειδητα ξερω οτι εξεχει εκει και προσεχω.
Τα δυο κυρια θεματα που θα πρεπει να προσεξει καποιος κατα τη γνωμη μου με τα shure 840,ειναι 1ον οτι χρειαζονται προσοχη και οχι σκληρη χρηση,λογω της καπως ευαισθητης ποιοτητας κατασκευης (τουλαχιστον ετσι μου φαινονται εμενα γενικα),και δευτερον το μεγεθος τους δε βοηθα τη χρηση εξω και τη χρηση το καλοκαιρι με ζεστη.

Κατα τ'αλλα τα βρισκω αξιοπρεπη,και απ'τις καλες επιλογες στην τιμη τους,αν και εχω να ασχοληθω λιγο καιρο με τις εξελιξεις.Στα + ειναι επισης οτι παιζουν καλα οπου και να τα συνδεσεις.

Αν ο φιλος που ψαχνει θελει να με ρωτησει κατι γι'αυτα,ευχαριστως να του απαντησω.

Γιάννη μιας και αναφέρεσαι για χρήση το καλοκαίρι...

Στα 840 μπορείς να προσαρμόσεις...Τα μαξιλαράκια από το 1540 και 1840 διαλέγεις ...Αλκανταρα η Βελούδο.

Εχεις βαλει τα μαξιλαρακια απο τα 1540 σου? Αν ναι,ποιες οι αλλαγες στον ηχο των 840 με αυτα? :-)

Ναι το έχω κάνει ...

Είναι πιο άνετα ...Το αλκανταρα ...Χαϊδεύει τα αφτιά ...Και φαντάζομαι θα είναι πιο άνετα το καλοκαίρι μιας και είναι διάτρητα.

Για την άνεση ...Είχες δίκιο με τον Μιχάλη ...Δεν με πιέζουν τόσο ,όσο ...Στην αρχή.

Για το ήχο σε μουσικό περιεχόμενο με όργανα ...Είναι πιο φυσικό ,αλλά μέχρι εκεί .

Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

Καλησπερα,

εγινα πριν λιγες μερες ευτυχης κατοχος ενος fiio x3 και ψαχνω για ενα σετ ακουστικων over/on ear που να προσφερει αξιολογη ποιοτητα ηχου μεχρι 200 ευρω

μεχρι τωρα χρησιμοποιω ψειρες, εχω τα klipsch s4i, sony xba 2 και τα shure 215, με τα τελευταια εχω μεινει πιο ευχαριστημενος

για τα over/on ear που ψαχνομαι, εχω διαβασει καλα λογια για τα akg k550 και τα audio technica m50x αλλα δε μπορω να τα βρω καπου για να τα ακουσω..οποτε..εχετε κατι να προτεινετε?

ευχαριστω

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

έχεις άπειρες επιλογές.... οπότε, έγκειται πλέον σε θέμα γούστου ... με ελάχιστα παραπάνω αποκτάς από ευρωπαϊκά άμαζον τα philips X2 που είναι κορυφαίο fun & joy ακουστικό και τα κάνει όλα καλά ... ψάξε και για online reviews ...

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

στο massdrop για 6 ημερες ακομα,εχει τα Audio-Technica ATH-Pro500MK2 στα 84 δολαρια μαζι με τα εξοδα αποστολης.
δηλαδη περιπου 67 ευρω...!!
χτυπα τα...!!!!

Απάντηση: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

Εγω δεν προλαβα απο massdrop τα Audio-Technica ATH-M50x ,πιο ακριβα βεβαια απο τα ATH-Pro500MK2. Εχουν μεγαλη διαφορα τα 2 αυτά σε ποιοτητα ηχου ,αν έχει κάποιος αποψη.