Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Ειχα και εγω τα 598 και μπορω να πω οτι εντυπωσιαζουν σε ολους τους τομεις...μονο σε αναλυση ισως χανουν και αυτο απο τα μεγαλυτερα και ακριβοτερα μοντελα...ειναι ισως η πιο safe επιλογη στα ανοιχτου τυπου, ενω κατ'εμε τα akg k550 στα κλειστου τυπου...

Re: headphones

Bose QuietComfort 25 ! αυτά τα ακουστικά απλά δεν υπάρχουν !!τα είχα μια ολόκληρη μέρα από έναν φίλο μου και τώρα σκέφτομαι να τα πάρω ο ίδιος !αλλά πολλά τα λεφτά ...

Re: αγορα high end closed ακουστικων.

ευχαριστω πολυ για την συμβουλη,

μετα απο ψαξιμο, πηγα και δοκιμασα τα akg k550 και καποια αλλα audio technica σειρα Μ,sennheiser αυτης της κατηγοριας.Αυτα που με εντυπωσιασαν περισσοτερο ειναι τα akg κυριως γιατι ακουγονται με πολυ λεπτομερεια και καθαροτητα τα οποια και αγορασα(που δεν ειχα ακουσει σε κανενα αλλο ακουστικο σε τετοιο βαθμο).Εχω επισης επισης να πω οτι ειναι πολυ ανετα και εφαρμοζουν σωστα ωστε να ακουγονται πολυ καλα τα μπασα στο κεφαλι μου που ειναι κανονικου μεγεθους.τα προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιονδηποτε!

Ακουστικά Over Ear

Για σας παιδια...τελευταια εχω αρχισει και ψαχνω ενα καλο ζευγαρι headphones over ear.Με μια γρηγορη ματια σε διαφορες μαρκες...ξεχωρισα τα εξης μοντελα της sennheiser:τα Urbanite XL,τα Momentum(2nd gen) και τα HD 598.H χρηση που τα θελω ειναι ΜΟΥΣΙΚΗ και καμια ταινιουλα.Γενικα στην μουσικη με ενδιαφερει το δυνατο μπασο και ο καθαρος ηχος.Οποτε θα μπορουσατε να ξεχωρισετε καποιο απο αυτα λεγοντας 2-3 επιχειρηματα?Αν εχετε καποιο αλλο στο νου σας γυρω σε αυτες τις τιμες...μπορειτε να μου το προτεινετε ελευθερα..Η τιμη παιζει στο 200-300 το πολυ...
Σας ευχαριστω πολυ!
[h=3][/h]

Re: Ακουστικά Over Ear

http://www.audio-technica.com/cms/headphones/99aff89488ddd6b1/
απο τα καλυτερα ακουστικα στην κατηγορια του.
αρκετο μπασο-προσωπικα με κουραζε και πηγα στα m40x που ειναι πιο φλατ.λογικα σε εσενα θα ειναι οκ.

το sennheiser hd 598 που αναφερεις,εχει επισης πολυ καλο ηχο και ειναι τρομερα ανετο στο κεφαλι.
πιστευω ομως οτι θα σου κατσει καλυτερα το m50x λογω μεγαλυτερης εκτασης χαμηλων.επισης το audiotechnica ειναι ενα καλοκατασκευασμενο ζευγαρι ακουστικων,σε αντιθεση με το 598 που ναι μεν εχει μια..αρχοντια,αλλα συγχρονως σου δινει και μια αισθηση πλαστικουρας.

αυτα προσωπικη αποψη.οτι και να παρεις βεβαια,οπωσδηποτε πας για ακροαση....

με τι πηγη σκεφτεσαι να τα οδηγησεις?

Σε ευχαριστω για την απαντηση.. τα m40x που ανεφερες τα εχει ενας φιλος μ..και επειδη τα ειχα δοκιμασει μπορω να πω πως μου αρεσαν...το προβλημα ειναι πως θα τα χρησιμοποιω πολλες φορες και σε εξωτερικους χωρους...τα συγκεκριμενα τα θεωρω καπως χοντροκομενα...Επισης κατι αλλο..για το μπασο στα 598 δεν αναφερθηκες..αυτο σημαινει οτι δεν εχουν καλο μπασο??(θα τα χρησιμοποιω σε iphone,ipod,pc...πρεπει να εχω συγκεκριμενη πηγη?)

Τα 598 παιζουν πολυ καλα,αλλα δεν με ενθουσιασαν.
για την περιπτωση σου,πιστευω οτι τα 50x ταιριαζουν καλυτερα.
Λογω ογκου-αντικειμενικα-κανενα απο τα 2 δεν κανει για τον δρομο.εαν δεν σε πειραζει αυτο και θες να παρεις σωστο ηχο,θα χρειαστεις και εναν portable ενισχυτη.γιατι οσο καλο και να ειναι το dac των συσκευων της apple,δεν θα σου δωσουν την μαξικουμ αποδοση,αλλα περισσοτερο τα γκαζια που θες.κανε καμια βολτα απο καταστηματα που εχουν στημενα ακουστικα,βαλε το βυσματακι στην συσκευη σου και αποφασισε.τον ενισχυτη παντως,δεν βλεπω να τον αποφευγεις...

Καλωσόρισες στο φόρουμ!

Υπάρχουν πάρα πολλά νήματα με ερωτήσεις και απαντήσεις αυτού που ζητάς, οπότε ξεκίνα διάβασμα και αν δεν ικανοποιηθείς τότε εδώ είμαστε.

Δεν μας έχεις δώσει απολύτως καμία πληροφορία που θα τα ακούς από ποια πηγή και με τι μουσική, οπότε η ερώτηση σου είναι για μένα πολύ αόριστη.

Το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και μαλλον ειμαι υπερ m50x...περιμένω ομως να παω και στα μαγαζια να δω και τα δυο απο κοντα.(Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο αξιοπιστο μαγαζι στο κεντρο που να εχει και τα δυο?)
Εχω ομως τον εξης προβληματισμο:Παρατηρησα οτι της sennheiser εχουν Frequency Response:12 - 38500 Hz ενω τα m50x 15 - 28,000 Hz.Τι παιζει με αυτο?
Ο ενισχυτης τι ακριβως κανει??Δυναμωνει την ενταση ή κανει πιο καθαρο τον ηχο??(Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο φθηνο-καλο ενισχυτη?)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλωσόρισες στο φόρουμ!

Υπάρχουν πάρα πολλά νήματα με ερωτήσεις και απαντήσεις αυτού που ζητάς, οπότε ξεκίνα διάβασμα και αν δεν ικανοποιηθείς τότε εδώ είμαστε.

Δεν μας έχεις δώσει απολύτως καμία πληροφορία που θα τα ακούς από ποια πηγή και με τι μουσική, οπότε η ερώτηση σου είναι για μένα πολύ αόριστη.

Φιλε Chris καλως σας βρηκα...για να γραψω το ποστ..σιγουρα εψαξα και δεν ικανοποιηθηκα καθως βρηκα ελαχιστες πληροφοριες στο συγκεκριμενο θεμα ...Για πηγη δεν ξερω...παντως απο ειδη μουσικης ακουω συνηθως μοντερνα,house..δεν περιοριζομαι ομως μονο σε αυτη.

Ο λόγος που δεν βρήκες πληροφορίες είναι ότι μάλλον έψαξες για τα συγκεκριμένα ακουστικά, επειδή για τον άλφα η βήτα λόγο σου έκατσαν ανάμεσα από τις δεκάδες άλλα που υπάρχουν παλαιά και νέα.

Όλες οι ερωτήσεις που κάνεις έχουν αναλυθεί πληρέστατα σε πολλές ενότητες.

Εδώ υπάρχει τεράστιος θησαυρός πληροφορίας γενικά για ακουστικά πηγές και ενισχυτές που αν ενημερωθείς θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες επιλογές.

Εμείς εδώ δεν είμαστε οδηγός αγοράς, είμαστε φόρουμ ανταλλαγής ιδεών και γνώσης.

Κάνε έναν κόπο και διάβασε λίγo... ξεκίνα από τα sticky...

Ο λόγος που δεν βρήκες πληροφορίες είναι ότι μάλλον έψαξες για τα συγκεκριμένα ακουστικά, επειδή για τον άλφα η βήτα λόγο σου έκατσαν ανάμεσα από τις δεκάδες άλλα που υπάρχουν παλαιά και νέα.

Όλες οι ερωτήσεις που κάνεις έχουν αναλυθεί πληρέστατα σε πολλές ενότητες.

Εδώ υπάρχει τεράστιος θησαυρός πληροφορίας γενικά για ακουστικά πηγές και ενισχυτές που αν ενημερωθείς θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες επιλογές.

Εμείς εδώ δεν είμαστε οδηγός αγοράς, είμαστε φόρουμ ανταλλαγής ιδεών και γνώσης.

Κάνε έναν κόπο και διάβασε λίγo... ξεκίνα από τα sticky...

Συμφωνώ απόλυτα ... θέματα αντίστοιχα με το δικό σου έχουν ανοίξει πάμπολλα τα τελευταία δύο χρόνια .... Ρίξε λίγο διάβασμα, θα είναι προς όφελος σου, γενικώτερα ...

Άσχετα από τα παραπάνω, εγώ στα χρήματα που διαθέτεις θα έπαιρνα από το Ιταλικό Άμαζον τα Philips X2 ...

Aμα σε ενδιαφέρει το δυνατό μπάσο τα senheiser 598 ξέχασε τα... Πιστεύω τα Χ2 που σου πρότεινε ο Δημοκηδής θα σου ερχόντουσαν ΚΟΥΤΙ... Και για μουσική και για ταινίες (ανοικτό ακουστικό-μεγαλύτερη σκηνή)(και δεν χρειάζεται και ενίσχυση). Γιατί όχι και τα Χ1 άμα τα βρεις φθηνότερα.

Για μπασάτα ακουστικά, κλειστού τύπου, και ιδανικά για ταινίες (τουλάχιστον εγώ τα κατευχαριστιέμαι) δές και Beyerdynamic DT770 :grandpa:

Aμα σε ενδιαφέρει το δυνατό μπάσο τα senheiser 598 ξέχασε τα... Πιστεύω τα Χ2 που σου πρότεινε ο Δημοκηδής θα σου ερχόντουσαν ΚΟΥΤΙ... Και για μουσική και για ταινίες (ανοικτό ακουστικό-μεγαλύτερη σκηνή)(και δεν χρειάζεται και ενίσχυση). Γιατί όχι και τα Χ1 άμα τα βρεις φθηνότερα.

Φιλε Μανο σε ευχαριστησω πολυ...σε αντιθεση με καποιους αλλους που μολις δουν κτ το κατακρινουν...Αγορες απο εξοτερικο λιγο δυσκολα..ξερεις αν υπαρχουν τα X2 η τα Χ1 καπου εδω?
Επισης επιτρεψε μ να διορθωσω-επεξηγησω μια φραση μ στο αρχικο ποστ(ΒΛΑΚΙΑ ΜΟΥ)....λεγοντας δυνατο μπασο θελω να πω πλουσιο-γεματο μπασο(οχι απαραιτητα εντονο).Θα μπορουσες να μου πεις για τα sen 598 αν εχεις καποια εμπειρια απο αυτα?(ηχος,μπασο,value for money)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για μπασάτα ακουστικά, κλειστού τύπου, και ιδανικά για ταινίες (τουλάχιστον εγώ τα κατευχαριστιέμαι) δές και Beyerdynamic DT770 :grandpa:

Αυτα εδω λες http://europe.beyerdynamic.com/shop/dt-770-pro-32-ohm.html ?

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει τα Philips φίλε μου. Με το μπάτζετ που διαθέτεις πάντως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις κάτι καλό.
Είχα 3 χρόνια τα sennheiser 595 που είναι 99% το ίδιο ακουστικό μέχρι που αποσύρθηκε και μετονομάστηκε σε 598 με κάποιες χρωματικές αλλαγές στην εμφάνιση.
Είναι ένα καλό ακουστικό που θα χαρακτήριζα ξεκούραστο (unoffensive που λένε και στο χωριό μου) με γλυκά βελούδινα φωνητικά και καλό soundstage και συμπαθητικό all around. Mέχρι εκεί. Το μπάσο είναι σχετικά αδύναμο και δεν θα το χαρακτήριζα και ιδιαίτερα λεπτομερές επίσης. Τα πρίμα είναι ήρεμα αλλά δεν ενθουσιάζουν και γενικά η λεπτομέρεια που βγάζει το ακουστικό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο κατά την γνώμη ΜΟΥ. Είναι γενικά ένα συμπαθητικό ακουστικό με ωραία φωνητικά για ήρεμες ακροάσεις...

Στα 150 ευρώ που το είχα πάρει εγώ είναι μια καλή επιλογή για όποιον του αρέσει αυτό που περιέγραψα.
Εγώ αφού μου χάλασαν (το αριστερό ακουστικό σταμάτησε να παίζει) αγόρασα στα 150 τα beyerdynamic dt 990 pro .
Οπως όλα τα ακουστικά έχει τα καλά του και τα κακά του (που μπορώ να στα πω άμα θες) αλλά σαν λεπτομέρεια τουλάχιστον το θεωρώ μια σκάλα πάνω.

Με δεδομένο ότι τα ακουστικά προορίζονται αποκλειστικά για χρήση από Smartphone/Tablet χωρίς άλλη ενίσχυση και για μουσική και ταινίες, πρέπει να διαθέτουν μεγάλη ευαισθησία και να ικανοποιούν ως έχουν, δύο πολύ καλές επιλογές και σύγκριση από εδώ:

Μία άλλη καλή επιλογή στα 100 ευρώ θα μπορούσε να είναι και τα Ultrasone HFI 580.
Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα είναι αρκετά ευαίσθητα για Smartphone/Tablet.

που μπορώ να στα πω άμα θες

Γιατι οχι..παντως τρ που τα κοιταξα στο οφισιαλ σιτε ειδα οτι εχουν αποκριση συχνοτητας 5-30000Ηz.Ειναι μεγαλη η διαφορα με τα προαναφερομενα μοντελα?Επισης ειδα πως ειναι ημιανοικτοου τυπου...ποια η διαφορα με του ανοικτου?

Γιατι οχι..παντως τρ που τα κοιταξα στο οφισιαλ σιτε ειδα οτι εχουν αποκριση συχνοτητας 5-30000Ηz.Ειναι μεγαλη η διαφορα με τα προαναφερομενα μοντελα?Επισης ειδα πως ειναι ημιανοικτοου τυπου...ποια η διαφορα με του ανοικτου?

Tις αποκρίσεις μην της κοιτάς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Εκτός του ότι λένε την μισή αλήθεια δεν πρόκειται να καταλάβεις πόσο καλά παίζει ένα ακουστικό διαβάζοντας νούμερα.
Τα beyerdynamic dt990 pro είναι είναι ανοικτού τύπου. Βασικά όχι απλά ανοικτού , είναι από τα πιο ανοικτά ακουστικά που θα ακούσεις σε αυτή την τιμή.
Η εταιρεία βγάζει/έβγαζε τα dt990 που είναι ανοικτού τύπου , τα dt880 που είναι ημιανοικτά και τα dt 770 που σου πρότεινε ο φίλος Gojakla ποτ είναι κλειστά .

Τα dt990pro είναι τα dt990 στην έκδοση των 250οhm με διαφορετική εμφάνιση, coiled καλώδιο και 100 ευρώ μικρότερη τιμή... Είναι ακουστικό της κατηγορίας των sennheiser 650...
Tώρα + και - :
+ Μπάσο διασκεδαστικό και λεπτομερές για την τιμή και καλή ποσότητα για ανοικτό ακουστικό. Από τα πιο μπασάτα ακουστικά ανοικτού τύπου που θα ακούσεις
+ πρίμα δυνατά , διασκεδαστικά με ΠΟΛΥ ενέργεια . Αν ακούς metal θα με καταλάβεις...
+ μεσαιές που δεν τους λείπει η λεπτομέρεια
+ γενικά η λεπτομέρεια δεν λείπει για την τιμή
+ fun factor το ακουστικό φωνάζει διασκέδαση όπως και να το δεις. Οτι πρέπει για ταινίες
+ ανοικτό soundstage
+ Ανετο βολικό . Ενα κλικ κάτω από το sennheiser hd 598 το οποίο είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε άνεση
+ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα κατασκευής. Τανκ . Μade in germany

- Εχει ενα θέμα με το midbass λίγο μπουκώνουν οι μεσαίες μερικές φορές . Σε άλλους αρέσει γιατί έτσι θεωρούν τον ήχο πιο γεμάτο. Σε εμένα όχι. Λύνεται με ένα dac/amp που να του ταιριάζει
- Τα πρίμα μερικές φορές ακούγονται σκληρά και τσιρίζουν. Η πολύ ενέργεια που λέγαμε...
- Εχει sibilance . Είναι αυτό το σσσσσσ το τσσσσσσσ γενικά αυτά τα γράμματα στα φωνητικά μερικές φορές τρυπάνε αυτιά
- Τα φωνητικά ακούγονται απόμακρα . Και αυτό λύνεται με dac/amp
- Δεν είναι το πιο φυσικό , ομαλό , βελουδινο ακουστικό που θα ακούσεις.. Το αντίθετο είναι τρελιάρικο
- Koυραστικό να το ακούς μετά από την πρώτη/δεύτερη ώρα. Με αυτά που έγραψα παραπάνω καταλαβαίνεις γιατί...
- Στα 250 οhm απαιτεί ενισχυτή
- Δεν κάνει για εξωτερική χρήση. Και λόγω του ότι είναι ανοικτού τύπου και και λόγω καλωδίου και λόγω εμφάνισης που μπορεί μεν εμένα να μου αρέσει αλλά ποτέ δεν θα το φόραγα στο δρόμο

Αυτά. Καλό value for money στα 150 ευρώ διασκεδαστικό ακουστικό των άκρων με ότι συνεπάγεται αυτό...

Σχετικά με την ερώτηση σου ανοικτά με ανοικτα κλειστά ακουστικά.
Τα ανοικτά ακουστικά έχουν μεγαλύτερο soundstage και αέρα δηλαδή τα οργανα έχουν μεγαλυτερες αποστάσεις και διακρίνονται πιο εύκολα με αποτέλεσμα πιο ρεαλιστικό ήχο. Ιδανικό για συγκεκριμένα είδη μουσικής , για gaming που θέλεις πχ να ακούς τα βήματα αυτού που έρχεται να σε φάει από δεξιά και να γυρίσεις να τον δεις και για ταινίες για αντίστοιχους λόγους.
Δεν εχεις ηχομόνωση. Οτι θόρυβος έρχεται απ εξω τον ακούς... Φαντάσου να θες να ακούσεις μουσική σε θορυβώδες περιβαλλον . Και όχι μόνο ακούς εσύ αλλά σε ακούν και οι άλλοι γιατί η μουσική που ακούς στα αυτιά σου διαρρέει και στο περιβάλλον σου.

Τα κλειστου τύπου έχουν τα αντιθετα θετικά και αρνητικά

Τα ημιανοικτά προσπαθούν να κάνουν κάτι ενδιάμεσο αλλά τις περισσότερες φορές αυτό που καταφέρνουν είναι να μην κάνουν καλά τίποτα από τα δύο...

Για να σου γίνουν σωστές προτάσεις πρέπει να αποφασίσεις τι από τα δύο θέλεις.
Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις και τι μουσική ακους.
Ελπίζω να βοήθησα :2thumb22sup: