Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

τα 271μκΙΙ που είχα είναι πολύ καλά αλλά θέλουν εν/τη ΙΜΟ και είναι εντελώς μονιτορ
τα 240 είναι ημιανοιχτού

Κλειστά γιατί μερικές φορές θα χρειαστώ την απομόνωση που προσφέρουν. Δεν ξέρω βέβαια αν για τις λίγες φορές που θα το χρειαστώ αξίζει να θυσιάσω τα πλεονεκτήματα των ανοικτών. Λόγω αλλαγής δεδομένων, στην κατηγορία κάτω των 100 τι προτείνετε; Να αναφέρω επίσης ότι δεν ακούω αρχεία υψηλής ποιότητας.

Είμαι κατά των κλειστών.
Περισσότερα μειονεκτήματα...ισχύει αυτό που λες. ..
Σφιξου και παρε τα 240

Ποια η άποψή σας για τα Sennheiser HD-598. Τα βλέπω σε αρκετά καλές τιμές, που ξεκινούν από τα 170 ευρά στον Αμαζόνιο. Μου αρέσουν πολύ εξωτερικά. Τα έχει ακούσει κανείς; Ενδιαφέρομαι για κλασσική μουσική κυρίως, συμφωνική, δωματίου, πιάνο και λιγοτερο φωνητικά.

Τα είχα 2-3 χρόνια ... είναι ''στρογγυλά'' [δεν πάνε πολύ χαμηλά, δεν πάνε πολύ ψηλά] και γλυκόηχα ... όχι τέρατα ανάλυσης, με λίγη από την γνωστή σεννχαϊζερίστικη θολούρα ...
Η γνώμη μου είναι ότι πληρώνεις παραπάνω και παίρνεις τα philips fidelio x2 που είναι κλάσεις ανώτερο ακουστικό ...

Καλησπέρα. Με όριο τα 150 , ποιά ακουστικά over ear προτείνεται; Λίγο πιο κάτω από το όριο μου έχω δει τα akg k240 ii ή studio, τα ultrasone hfi 580 - dj1, τα ath-m40x και λίγο πιο πάνω τα ath-m50x. Πηγή θα είναι κυρίως ένα laptop, δυστυχώς το budget δεν επαρκεί και για αγορά ενισχυτή, εκτός αν αξίζει κάποιος από τους φθηνούς fiio.
Η απόφαση να πάρεις, ή να μην πάρεις ενισχυτή ακουστικών είναι καθοριστική.
Αν δεν πάρεις και θα παίζεις μόνο από υπολογιστή κλπ, τότε θα χρειαστείς ακουστικά με καλή ή ικανοποιητική τουλάχιστον ευαισθησία. Σ' αυτή την περίπτωση θα σου προτείνω να κινηθείς προς κάποιο από τα μοντέλα της Focal.

Αν βάλεις στο παιγνίδι και κάποιο ενισχυτή ακουστικών (οι Fiio θα σε καλύψουν, πιστεύω), τότε πρόσθεσε στη λίστα σου και τα άλλα που αναφέρεις ή έχουν προταθεί...

Μανία με το Φιντέλιο...

τι να κάνω ... αφού άκουσα και το χ1 και το καλύτερο χ2 και είναι πολύ καλά ... το πρώτο πάτησε κάτω τα τότε σενν hd 650 που τότε είχα και κόστιζαν τα διπλά χρήματα (μάλιστα γι' αυτό αποφάσισα την άμεση αντικατάσταση τους), το δεύτερο οτιδήποτε πλην hifiman 500 ... εννοώ στις τιμές τους ... είναι fun&joy ακουστικά που δεν τους λείπει τίποτε ... αν ο Κώστας δεν θέλει να ανέβει από τα 170 ευρώ, 1000 φορές να πάρει τα x1 ... στα άμαζον έχει ακόμη με περίπου 160 ευρώ ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε μερικές φορές θες κάτι που να μην ξεχωρίζει. ...

;;;;;

Μανία με το Φιντέλιο...
Ούτε εμένα μ' ενθουσίασαν, τ' ομολογώ, τουλάχιστον για το λίγο που τα δοκίμασα.

Έχουν καλή ευαισθησία όμως, δε θ' απογοητεύσουν όσους έχουν σχετικά αδύναμες πηγές...

για τον φίλο dimitris.v να συστήσω αγγελία που είδα προχθές στο avsite για σφραγισμένα akg 551 στα 140 ευρώ ...

Τα akg k240 studio είναι σε καλή τιμή, αλλά σίγουρα θέλουν ενισχυτή. Θα κάνω μία βόλτα στα μαγαζιά της πόλης να δω αν βρω κάποιο να ακούσω.. Αν δεν βρω κάτι, θα πάρω τα ath-ax1is για αρχή που παίζουν από όλες τις πηγές και στο μέλλον που θα έχω κάποια εμπειρία, αναβαθμίζω σε κάποιο καλύτερο μοντέλο. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις!

Πιστεψε με. Ειχα τα 240 για 25 χρόνια και τα χαιρόμουν χωρίς καν να ανακαλυφθεί ο όρος ενισχυτής ακουστικών. Στα επόμενα 15 που ανακαλύφτηκε δεν ενιωσα οτι εχασα και τιποτα σοβαρό

Ποια η άποψή σας για τα Sennheiser HD-598. Τα βλέπω σε αρκετά καλές τιμές, που ξεκινούν από τα 170 ευρά στον Αμαζόνιο. Μου αρέσουν πολύ εξωτερικά. Τα έχει ακούσει κανείς; Ενδιαφέρομαι για κλασσική μουσική κυρίως, συμφωνική, δωματίου, πιάνο και λιγοτερο φωνητικά.

θα συμφωνήσω με τον Σπύρο, εγώ τα βρήκα γκυκανάλατα, χωρίς απολύτως καμία έκταση ψηλά, δεν καταλαβαίνεις τι ακούς.

Τα Fidelio είναι καλύτερα σαφώς αλλά και πάλι δεν ξέρω προς τι ο ντόρος.

Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Μετά την σύντομη επίσκεψη μου στην έκθεση, η όποια υπομονή έκανα με τα ακουστικά μου εξαντλήθηκε :smash: (Philips SLH-9300). Τα είχα αγοράσει απο προσφορά, κυρίως για το μέγεθος τους πιστευοντας ότι λόγω μάρκας θα ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικά.
Η χρήση τους είναι αποκλειστικά με iphone για περίπου 2x30λεπτα κάθε μέρα που διαρκούν οι βόλτες του σκύλου.

Εικόνα απο άλλα ακουστικά στο iphone μου με την μουσική που ακούω (electro, pop, deep house) έχω απο 2 μοντέλα AKG που δοκίμασα εναλλάξ, το Κ77 που δεν μου άρεσε καθόλου - πάει καιρός αλλά θυμάμαι ότι μου φάνηκε σκληρός - οξύς - και με παραπάνω μπάσο ο ηχος και το Κ512ΜκΙΙ που ήταν ακριβώς ότι θα ήθελα.Το μόνο που με κράτησε απ το να τα αγοράσω ήταν ο καθρέφτης όπου έδειχναν τεράστια..
Θα προτιμούσα να μου προτείνατε κάτι σε AKG ή Sony γιατί έχω ένα υπόλοιπο 40 στο πλάισιο οπότε μου έιναι πιο έυκολο να δώσω 60- 70 για ακουστικά απο εκεί.