Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Υπάρχει δυνατότητα να παραγγείλω τα mf200 από Αγγλία για περίπου 170 ευρώ. Να τα χτυπήσω;

Είναι υπερβολικά πριμάτο ακουστικό Κώστα...Πάντα με τα δικό μου γούστο.

Πιστεύω ότι θα κουράσει σε πολύωρη ακρόαση.

Γιατί;

Δεν μου άρεσε ο ήχος και πριμάτος και γενικά δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο αναπαυτικά.

Αν θες ένα ακουστικό για να ευχαριστιέσαι μουσική τα Fostex T50rp Mk3 (και με τα μαξιλαράκια της Braiwavz) είναι πολύ καλή περίπτωση πακέτο ακριβώς στα λεφτά που λες, αλλά θέλει και ενισχυτάκο, νομίζω όμως ότι το μεγάλο dac (LH?) που έχεις θα τα πάει καλά.

Tα Fostex θα ήταν μιά καλή περίπτωση, αλλά για χωροταξικούς λόγους δε μπορώ να συνδέσω ακουστικά στο LHlabs. Xρειάζομαι κάτι ευκολοοδήγητο, που να μπορεί να παίξει με το cozoy astrapi. Γι αυτό σκέφτηκα το MF200, όχι το 100. Σκέφτομαι να το αγοράσω και αν δε μου κάνει να το πουλήσω στο ebay.Έτσι κι αλλιώς η τιμή είναι τόσο καλή που δε θα χάσω λεφτά.

σαφως θα προτιμούσα DT880 από Τομαν στα 199
Νταξ τόσο εύκολο δεν είναι αλλά ΟΚ...
Έπαιζαν πολύ καλύτερα από τα MF που άκουσα στην έκθεση

Last edited:

Τελικά πήγα σε ένα γειτονικό μαγαζί που έχει τα Musical Fidelity MF100 και τα άκουσα.Είναι πράγματι πριμάτα και όχι πολύ άνετα. Με το Cozoy Astrapi δεν ταιριάζουν με τίποτα. Ακούστηκαν πολύ καλύτερα από την έξοδο του κινητού! Έχουν όμως πολύ καλή ανάλυση, και σκέφτομαι να τα ξανακούσω με το HRT dSp που είναι μεσάτο, μήπως δέσει έτσι το γλυκό. Πάντως η ποιότητα κατασκευής για 70 ευρά που τα έχει το αγγλικό Άμαζον είναι φοβερή. Ο Γερμανός μαγαζάτορας βέβαια τα πουλάει 150 ευρώ...Μετά άκουσα για λίγο ένα ζευγάρι Sennheiser Momentum Over Ear που έχει σε μειωμένη τιμή, 200 ευρώ αντί για 250. Πολύ καλύτερα, σαφώς. Πραγματικό μπάσο, πιο ευχάριστο άκουσμα και άνεση. Αλλά είναι και 200 ευρω...

Re: Αγορά ακουστικών

Και που λέτε παιδιά, αγόρασα τα Superlux, ωραίος, καθαρός ήχος, αλλά δεν και πολύ ένταση. Τι λέτε για αυτό;

Re: Αγορά ακουστικών

Τα superlux είναι από τα πιο ευαίσθητα που υπάρχουν. Κατι λάθος κάνεις ή λάθος γυρεύεις

Απάντηση: Re: Αγορά ακουστικών

Τα superlux είναι από τα πιο ευαίσθητα που υπάρχουν. Κατι λάθος κάνεις ή λάθος γυρεύεις

Δεν εχω φοβερή εμπειερία από ακουστικά, αλλα αν τα 98db θεωρούνται στα ακουστικα υψηλη ευαισθησία, πάω πάσο.
Ότι ειπα το ειπα σε σχεση με κατι akg που έχω και παίζουν στα 126db

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ακουστικών

Δεν εχω φοβερή εμπειερία από ακουστικά, αλλα αν τα 98db θεωρούνται στα ακουστικα υψηλη ευαισθησία, πάω πάσο.
Ότι ειπα το ειπα σε σχεση με κατι akg που έχω και παίζουν στα 126db

Ποια AKG έχεις;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με ένα Walkman, τα έβαλα και σε ένα κινητό.
Δεν λέω ότι δεν ακούγεται, αλλά συγκριτικά με κάτι παλιά ακουστικά της πλάκας που είχα, αυτά ακούγονται λιγότερο.
Λέτε να είναι η ιδέα μου;

Re: Αναζήτηση φθηνών headphones

Τα σόνυ που έβαλες, πρέπει να είναι μια χαρά ... έχουν πολύ καλές κριτικές και από χρήστες στα Άμαζον ...

Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Επιμένω, δεν είναι η ιδέα σου.
Οσα εχουν περασει από τα χερια μου, όχι ακριβα μοντελα, εχουν ευαισθησια γυρω στα 105db
Tα superlux έχουν 98db και δεν είναι τοσο κατάλληλα για κινητα, αν σε ενδιαφερει η ένταση.
Παιζουν χαμηλα. Θέλουν ενισχυτή για να παίξουν δυνατα
Έχω επίσης και τα akg 450