Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Πρόταση ακουστικών

Καποιοι τα εχουν λιγο μπερδεμένα.. Η B&W με την Classe ειναι η ιδια εταιρεία, η Burson με την Audeze δεν εχουν καμία σχεση, απλα οι κατασκευαστές θεωρούν οτι ειναι πολυ καλος συνδυασμός. Αν δεν έπαιζαν σωστά μαζι θα διάλεγαν αλλους παρτενέρ για τις εκθέσεις.

Τα HiFiman δεν ειναι σε καμια περίπτωση κακα αλλα δεν ειναι Audeze. Αλλη ποιότητα κατασκευής, αλλες μεσαίες.

Καλη συνέχεια.

Η classe δεν είναι η ίδια εταιρεία με την bw.
Η classe παράγει προιόντα από τη δεκαετία του 80. Μετά το 2000 την αγόρασε η bw.

Οι αντιπρόσωποι όταν παίρνουν πακέτο μια εταιρεία έχουν συμφέρον να προωθούν τα προιόντα των εταιρειών μαζί. Είναι μιά πεπατημένη που δεν αλλάζει όσο και να το θέλουν μερικοί. Τις περισσότερες φορές οι αντιπρόσωποι δεν έχουν πολυτέλεια να διαλέξουν τι θα αντιπροσωπεύσουν επειδή δήθεν διαλαλούν ότι τα προιόντα τους ταιριάζουν ηχητικά μεταξύ τους. Οι αντιπροσωπεύσεις είναι γενικότερα συμφωνίες συμφέροντος και του τι προσφέρει ο καθένας στον άλλον περισσότερο.

Μετά από λίγα χρόνια όταν οι κινέζοι θα έχουν γίνει αυτό έγιναν οι Ιάπωνες, εταιρείες σαν την Audeze θα εκλείψουν απλά.

Δεν εθεσε κανεις το θεμα hifiman vs. Audeze, αλλα μιας και τεθηκε, δεν πρεπει να μας διαφευγει το γεγονος οτι πολλοι χρηστες των lcd3 εχουν τις χειροτερες εντυπωσεις οσο αναφορα τη ποιοτητα κατασκευης τους...

Αν διάβαζες με πιο προσοχη και χωρις να προτρεχεις θα ειχες προσέξει οτι μιλαω για παγκοσμιες παρουσιάσεις και οχι για Ελληνικές. Στις παγκοσμιες εκθέσεις δεν υπαρχουν αντιπρόσωποι, οι ιδιοι οι κατασκευαστές θεωρούν οτι ειναι καλο ματσαρισμα. Στην Ελλαδα τυχαίνει και τις δυο να τις αντιπροσωπεύει ο ίδιος.

Οπως ειπα, καλη συνέχεια, φροντισε να κανεις οσο το δυνατόν περισσότερες ακροασεις μπορείς γιατι απο εδω μεσα μονο καμια ιδεα μπορει να παρεις. Πολλες απο τις προτασεις ερχονται απο μελη που δεν εχουν ακούσει καν αυτα που σου προτείνουν ή προσπαθουν να σου δείξουν οτι κατι ξερουν. Βαζω και τον ευατο μου μεσα. Πάντως στην θεση σου ενα LCD-2 fazor θα ηταν ψηλά στην λιστα των σχετικών ακροασεων.

Τα 500 είναι καλύτερα από τα lcd-2 ... ειλικρινά, δεν το λέω επειδή έχω τα πρώτα .... και τα δεύτερα να είχα το ίδιο θα έλεγα ...

Δεν παίζει φυσικότερο άκουσμα γύρω στα 400-500 που τα βρίσκεις καλομεταχειρισμένα ....αυτό είναι και το πρόβλημα, ότι δεν κυκλοφορούν σαν καινούργια ...

Πρέπει όμως να παραδεχθώ ότι τα lcd-2 λόγω πομπώδους χαμηλού είναι πολύ εντυπωσιακά σε πρώτη ακρόαση ... και σίγουρα είναι και αυτά καλά ακουστικά ...

Αν διάβαζες με πιο προσοχη και χωρις να προτρεχεις θα ειχες προσέξει οτι μιλαω για παγκοσμιες παρουσιάσεις και οχι για Ελληνικές. Στις παγκοσμιες εκθέσεις δεν υπαρχουν αντιπρόσωποι, οι ιδιοι οι κατασκευαστές θεωρούν οτι ειναι καλο ματσαρισμα. Στην Ελλαδα τυχαίνει και τις δυο να τις αντιπροσωπεύει ο ίδιος.

Ξέρω πολύ καλά τι διάβασα και δεν προτρέχω.
Όμως εσύ επιμένεις.
και τί είναι αυτό που σε κάνει να ξέρεις οτι οι κατασκευαστές θεωρούν ότι είναι καλό ματσάρισμα?
Στο είπε κανένας?
Και αν στο είπε νομίζεις ότι σου είπε την αλήθεια?
Σού είπε αυτό που τον συμφέρει να βγεί προς τα έξω.
Ότι και καλά το έψαξε και έτσι είναι καλύτερα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καθάρα θέμα συμφερόντων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολλες απο τις προτασεις ερχονται απο μελη που δεν εχουν ακούσει καν αυτα που σου προτείνουν ή προσπαθουν να σου δείξουν οτι κατι ξερουν. Βαζω και τον ευατο μου μεσα. Πάντως στην θεση σου ενα LCD-2 fazor θα ηταν ψηλά στην λιστα των σχετικών ακροασεων.

θα πρότεινα να είσαι λίγο πιό συμαζεμμένος στους χαρακτηρισμούς.
Προσωπικά πρότεινα πράγματα που ξέρω.
Και αυτό το συμπέρασμα βγάζω από τις προτάσεις και άλλων μελών στο νήμα αυτό αλλά και σε άλλα που προτείνονται λύσεις.
Όλα τα μέλη προτείνουν με βάση τις εμπειρίες τους με ειλικρινή διάθεση να βοηθήσουν.

Και δεν το παίζουν γουαναμπήδες ριβιούερς όπως κάποιοι άλλοι.

Κύριοι, το νήμα από νήμα αγοράς κοντεύει να γίνει νήμα καβγά. Λίγη αυτοσυγκράτηση παρακαλώ. Ο νηματοθέτης ζήτησε τη συμβουλή μας για να αγοράσει ακουστικά που να ταιριάζουν με το πορτοφόλι του, τη μουσική του και τα μηχανήματα που διαθέτει. Ας περιοριστούμε σε αυτά αν γίνεται.

Κύριοι, το νήμα από νήμα αγοράς κοντεύει να γίνει νήμα καβγά. Λίγη αυτοσυγκράτηση παρακαλώ. Ο νηματοθέτης ζήτησε τη συμβουλή μας για να αγοράσει ακουστικά που να ταιριάζουν με το πορτοφόλι του, τη μουσική του και τα μηχανήματα που διαθέτει. Ας περιοριστούμε σε αυτά αν γίνεται.

κανένα πρόβλημα Κώστα.
Αλλά όπως είδες έχουν ξεκινήσει χαρακτηρισμοί χώρις λόγο.
Και προφανώς δεν θα μείνουν στον αέρα.
Λες και είμαστε αντιπρόσωποι των hifiman....

και δυστυχώς -αυτό το λεω ον τοπικ (και θα το πω και από κοντά στον φίλο teddy αν βρεθούμε) - υπάρχουν κάποιες μάρκες που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την λάμψη και το όνομά τους απέναντι στον ανταγωνισμό. Στον αγώνα τους αυτό πάντα θα χρειάζονται αρωγούς. Αρωγους που να διδάσκουν το πολιτικά ορθό.
Στην περίπτωση αυτή ο καημένος αγοραστής θα πρέπει να εμπιστεύεται το αυτί του ή τουλάχιστον κάποιους που είναι στην ίδια μοίρα μ αυτόν.

Τα 500 είναι καλύτερα από τα lcd-2 ... ειλικρινά, δεν το λέω επειδή έχω τα πρώτα .... και τα δεύτερα να είχα το ίδιο θα έλεγα ...

Δεν παίζει φυσικότερο άκουσμα γύρω στα 400-500 που τα βρίσκεις καλομεταχειρισμένα ....αυτό είναι και το πρόβλημα, ότι δεν κυκλοφορούν σαν καινούργια ...

Πρέπει όμως να παραδεχθώ ότι τα lcd-2 λόγω πομπώδους χαμηλού είναι πολύ εντυπωσιακά σε πρώτη ακρόαση ... και σίγουρα είναι και αυτά καλά ακουστικά ...

θα συμφωνήσω.
Με μισά λεφτά in the long run είσαι μιά χαρά.

επίσης πωλούνται στις αγγελίες στο φόρουμ K701 και K601 από 100-150 ευρώ.
Εξαιρετικές περιπτώσεις μια και ήδη έχεις λύσει το θέμα οδήγησης με τον burson.

+1 για τα LCD2 (μιλάω και για τα μη Fazor. Αν τα βρεις δες και αυτά)
Μια χαρά τα οδηγεί ο εν λόγω Burson... ΟΚ μπορούν να παίξουν πολύ πιο καλά με ένα ακριβότερο μηχάνημα αλλά αυτό δεν σταματά ποτέ!
Προσωπικά θα έδινα μια ευκαιρία και στα EL8 (open μάλλον αλλά γιατί όχι και στα κλειστά) αν και δεν είναι στην ίδια κλάση με τα 2!
Αν είσαι Αθήνα επιβάλλεται να πας για ακρόαση στον αντιπρόσωπο...

HD600 επίσης!!! Για εμένα ένα ακουστικό που το κρατάς για πάντα και "ακούει" σε πολλές αναβαθμίσεις...
Επίσης από την στιγμή που είναι στο όριό σου και τα 700.. ποτέ δεν ξέρεις! Διαφορετικό όχι απαραίτητα καλύτερο από το 600...

Ίσως και κάποιο από τα καινούρια AKG .. To K712 δλδ αλλά δεν έχω σαφή άποψη δεν το έχω ακούσει πέρα απ´πολύ λίγο στην έκθεση ... Ο εν/της σου σίγουρα το "πάει"!

Όπως και να έχει θα πρέπει όταν θα ρθει η ώρα να μην υποτιμήσεις το θέμα του DAC... πλέον παίζεις σε άλλη κατηγορία!

Συν όλα τα μεγάλα κλασσικά AKG ιδίως τα ΠΡΩΤΗΣ γενιάς, αν μπορείς να τα βρείς και μπορεί να τα οδηγήσει ο ενισχυτής σου (που μάλλον μπορεί).

Οι αγγελίες αυτές που είναι? Δεν βρίσκω στις αγγελίες κατηγορία "ακουστικά".

οι αγγελίες είναι στην κατηγορία αγγελίες

Είναι να αναρωτιέσαι ποιος από αυτούς που κάνουν προτάσεις έχει ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών και τα ακουστικά.. Ίσως και κανένας

Που μπορεί να ακούσει ο φίλος Audeze στη Θεσσαλονίκη?

Δεν θυμόμουν πως είναι Θεσσαλονίκη... Μάλλον δεν μπορεί! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα! Με ένα τηλ στον αντιπρόσωπο θα το μάθει!

Είναι να αναρωτιέσαι ποιος από αυτούς που κάνουν προτάσεις έχει ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών και τα ακουστικά.. Ίσως και κανένας

Εγώ τον έχω ακούσει!
Ομολογουμένως πριν από αρκετό καιρό...

Να δω τι θα προτοακουσω. Είμαι και από αυτούς που νιώθουν άβολα μες στο κατάστημα να λένε "κατέβασέ μου και αυτό και εκείνο να τα ακούσω" και να έχω τον υπάλληλο πάνω απ το κεφάλι μου να με βρίζει σιωπηλά από μέσα του...ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι είναι δουλειά του αλλά επειδή τα έχω κάνει αυτά με av receivers και πάντα ένιωθα ότι ο άλλος περιμένει να με ξεφορτωθεί..... Ίσως να είναι ιδέα μου.

Δεν θυμόμουν πως είναι Θεσσαλονίκη... Μάλλον δεν μπορεί! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα! Με ένα τηλ στον αντιπρόσωπο θα το μάθει!

Εγώ τον έχω ακούσει!
Ομολογουμένως πριν από αρκετό καιρό...

+1