ακόμα δεν είμαι στη φάση σου μάλλον καθώς μόλις σαραντήσαμε.
Πάντως να σε ενημερώσω ότι στην κλινική, στο μαιευτήριο οι νοσοκόμες έπαιζαν τσίτα κακόγουστες μπαλάντες 80ies. Δεν ξέρω αν ήταν για να ηρεμούν τα μωρά ή για να μην ακούν αυτές τα κλάματα όλη την ώρα και τρελλαθούν. Γενικά η μουσική είναι ωραίο πράγμα για το μωρό.
Σε μένα ακόμα η μουσική στο χώρο μια χαρά κρατεί ακόμα. Το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί λίγο βέβαια...
Το βράδυ πλέον είναι ιεροτελεστία το κοίμισμα. Η μικρή στον ώμο, θέση ακρόασης, κινητό με app για τις αλλαγές ήχου, χαλαρές απολαυστικές εντάσεις κλπ. Χτες ακούγαμε yoga collection από putumayo. Προχτές sunao wada quartet...
Σε μένα που δουλεύω όλη μέρα είναι οι μόνες ουσιαστικές ώρες που περνάω με τη μικρή. Και αφού κοιμηθεί η μικρή με τη μαμά της το πρόγραμμα μπορεί να συνεχιστεί για όσο αντέχω. Με το πολυκάναλο είναι περισσότερο το θέμα.
Τώρα πόσων μηνών και σε τι φάση είναι το παιδί σου δεν ξέρω. Επίσης δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα νεύρα της συζύγου σου. Εμένα και μόνο που καταφέρνω να απασχολώ τη μικρή εκείνη την ώρα την υπερκαλύπτει.
το προβλημα με τα κλειστα ακουστικα ειναι οτι δεν θα ακους το μωρο
Θεωρητικα καλα κλειστα ακουστικα ειναι τα akg k550 τα οποια η akg ισχυριζεται οτι εχουν σχεδιαστει να εχουν αποδοση παραπλησια των ανοικτων .
Προτεινω ομως οπωσδηποτε ακροαση γιατι εχουν καπως ιδιαιτερο χαρακτηρα ειναι ομως αρκετα ξεκουραστα και δεν ενοχλουν καθολου στην εφαρμογη .
όλα είναι καλά και στα προτείνω εκτός από τα σόνυ (όχι ότι δεν είναι καλά δεν τα έχω ακούσει και είναι πολύ ακριβά).
Επίσης ακριβά (πιό λίγο) είναι τα yam, αλλά τα βρίσκεις ακόμα.
Ασυζητητί προτείνω τα 701-702.
Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα fostex αλλά....είναι άλλη αίσθηση, δεν είναι δυναμικά και για μένα τα καλύτερα ακουστικά είναι τα δυναμικά.
Ας πούμε το βλέπω σαν ατμοσφαιρικοί κινητήρες vs τούρμπο.
Εγώ θα έπαιρνα τα 701-702 γιατί δεν τα έχω.
Εσύ να πάρεις τα Κ240.
[/COLOR]http://www.amazon.co.uk/Yamaha-HPH-...=1455647001&sr=8-2&keywords=Yamaha+HPH-PRO500
209 μαζι με τα μεταφορικά (το μπλε χρώμα).
Τα τσιμπαω ?
:a0210:δεν του είπα να τα πάρει.
εγώ θα τάπαιρνα λεω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.