Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Φίλε μου επειδή βλέπω είσαι τσακάλι πια η γνώμη σου για αυτά ; Plantronics Back Beat Sense
Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη σου βοήθεια παρεπιπτόντως

Φίλε μου πρώτα πρώτα για να σε βοηθήσει κάποιος θα πρέπει να ξέρει 5 πράγματα.
Τα πιό βασικά στα ρώτησα και είναι
1. τι μουσική ακούμε
2. με τί μέσον
3. για ποιό σκοπό τα θέλουμε τα ακουστικά (πχ δρόμο, σπίτι, για να μην ακούμε τους άλλους, για να μη μας ακούν οι άλλοι)
4. για πόσες ώρες θέλουμε να ακούμε
5. τι σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον, πχ θα αγοράσουμε άλλη πηγή ή άλλο ενισχυτή
6. γιατί θέλουμε να αγοράσουμε ασύρματα και όχι συμβατικά

και θα μπορούσαμε να ρωτάμε και άλλα...
Βέβαια πήρα κάποιες απαντήσεις αλλά και πάλι αυτές με το τσιγκέλι.

Βλέπω έστω με όσα κατάλαβα ότι θα ακούς από φτηνές πηγές φορητές.
Αυτό δεν συμβαδίζει με το κόστος αυτών που διαλέγεις.
Δεύτερο ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί προτιμάς ασύρματα. Ασύρματα με το καλημέρα σημαίνει υποβάθμιση ήχου, αν και εσύ ήδη την υποβάθμιση την έχεις ήδη από την επιλογή της φτηνής πηγής.
Τρίτον δεν γνωρίζεις τι είναι το ένα που διαλέγεις και τι το άλλο.
Πχ τα πρώτα που διάλεξες είναι over ear ενώ τα δεύτερα supra ear. Εντελώς διαφορετική αίσθηση και άνεση-κούραση σε πολύωρη ακρόαση χειμώνα ή καλοκαίρι.
Και τα δυό που διάλεξες είναι για μένα πεταμένα λεφτά για τους λόγους που προανάφερα.
Εκτός αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, αν και η πρώτη σου φράση ήταν τα βρήκα σε καλά λεφτά.
Επίσης δεν θα τα διάλεγα γιατί όπως σου είπε ο Χρήστος, είναι ακουστικά Lifstyle ή ακουστικά με έντονο χρωματισμό στον ακουστικό χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι που προσωπικά απεχθάνομαι.
Όχι ότι δεν θα παίζουν καλά. Μια χαρά θα παίζουν.
Απλά υπάρχουν άλλα, ενσύρματα, που θα κοστίζουν λιγώτερο, θα κάνουν καλύτερα (και σωστότερα) τη δουλειά που θέλεις (που ακόμα δεν το πιάσαμε στο 100%) και μελλοντικά αν αλλάξεις γνώμη περί πηγής θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να τα χαρείς και τότε.
Αλλιώς φοβάμαι ότι θα ξοδέψεις πολλά χρήματα για κάτι φιγουρατζίδικο, φάνσυ και τρέντυ που σίγουρα θα είναι τέτοιο, σίγουρα θα παίζει όμορφα αλλά με τα σημερινά κριτήρια σου περι αναπαραγωγής μουσικής που είναι σιγουρα περιορισμένα.
Θα σε συμβούλευα να το ψάξεις περισσότερο ή να διαλέξεις για την ώρα κάτι πολύ φτηνότερο μέχρι το πολύ 100 από τις σειρές που προσφέρουν σοβαρές μάρκες όπως η akg η sennheiser κλπ για φορητές συσκευές.
Αργότερα αν συνεχίσεις στο άθλημα των ακουστικών, ίσως έχεις μαζέψει εμπειρίες και πας σε μια πιό ασφαλή και επιτυχημένη αγορά.

Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Anyway. Ευχαριστω για τις πληροφορίες . Αρκετά χρήσιμες

Το όλο κόλπο όπως κατάλαβες,είναι το τι θα πάρεις στα χρήματα που δίνεις. Θέλεις βιτρίνα;Σεβαστό,χτυπάς κάτι της μόδας κι όλα οκ.
Θέλεις ήχο;Εκεί ακούς τα παιδιά εδώ και γλιτώνεις και τρέξιμο και χρήμα. Ο Υπερηχας και ο Χρήστος στα είπαν μια χαρά,κανε και τις ακροάσεις σου και θα καταλάβεις τι παίζει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ακουστικών

τα mkII είναι 55 ωμ.
Μια χαρά είναι με iphone.
(δηλ σε σχέση με αυτό που θα έπαιρνες αν είχες τα κλασικά 600 ωμ).
Μάλλον ακούς καλές (λογικές) εντάσεις και έχεις υπερβολικές απαιτήσεις.
Φυσικά πάντα μιλώντας για κινητό.
Σίγουρα με άλλο ενισχυτή (που θα έχει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα οδήγησης ακουστικών) θα ακούσεις άλλο ήχο και με ένα ενισχυτή με διακριτά ή τάξη Α εντελώς άλλο ήχο.
Τα 240 είναι κλασικό εργαλείο που μετράει στην πλάτη του 40 χρόνια σχεδίασης και εξέλιξης.
Αν δεν ήταν από τη μέρα 0 τόσο καλό δεν θα υπήρχε ακόμα σήμερα.

Τελικά είχες δίκιο (τι πρωτότυπο -bye- )
Μια χαρά παίζουν και καμία ανάγκη για "εντάσεις" δεν νοιώθω να μου λείπει.
Πιθανόν την διαφορά να έκανε η μετάβαση στην αίσθηση του ήχου απο in ear σε over ear.
Για την ώρα δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος.

Re: Αγορά ακουστικών

:worshippy:

χαίρομαι !
Δε με λες, έχουν αποσπώμενο καλώδιο?
Μικρό βύσμα?

Στην συσκευασία βρήκα δυο αποσπώμενα καλώδια με μικρό βύσμα(το ένα απο τα καλώδια ήταν ήδη κουμπωμένο στα ακουστικά) κι ένα μεγάλο βύσμα χύμα.

Παιδιά σκέφτομαι πολύ έντονα την αγορά των U Jays, καθώς έχει τύχει στο παρελθόν και έχω δοκιμάσει "ψείρες" της ίδια εταιρίας αρκετά ικανοποιτικές. Ωστόσο οι κριτικές που βλέπω είναι ελάχιστες. Αυτή την στιγμή έχω τα AKG Y50, ακούω κυρίως από το iphone με spotify (σε extreme ποιότητα και καλά). Από το Macbook pro και σπάνια από τον Yamaha τον δικάναλο που έχω.

Soundmagic E10 αξίζουν όλες τις καλές κριτικές που έχουν πάρει νομίζω ότι μέχρι 100-150 ευρώ είναι από τις καλύτερες αγορές.

Αναζήτηση φθηνών headphones

Γεια χαρά!Είμαι και εγώ στην ίδια φάση και σκέφτομαι για αγορά τα συγκεκιμένα sony.Τα έχει κάποιος στη κατοχή του να μας πει μια γνώμη να βοηθήσει?

Όχι βρε , απλά έτυχε και το έβγαλε αυτός και είπα να το κοτσαρω :p

ΥΓ. Οι παρουσιάσεις του συγκεκριμενου είναι απλά επικές. ...

Υπάρχει πρόταση για ευαίσθητο on the go headphones με τσιμπημένο χαμηλό (όχι για να ακούω σεισμό σε ταινίες αλλά για να ακούω πιο μπροστά τη μπάσο γραμμή του flea των Red Hot Chili Peppers αν με καταλαβαινετε ?
Κατά προτίμηση μέχρι 120 και αν υπήρχε και Android mic ακόμα καλύτερα.

Tο 7.1 σε ακουστικά είναι μαρκετινιστικο δημιούργημα και κοροϊδία των "gaming" εταιρειών που ξαφνικάν αρχισαν να φτιάχνουν ακουστικά. Λες και εταιρέιες χροοοονια στο χώρο όπως η sennheiser , akg κλπ είναι χαζοί που δεν το έκαναν τόσο καιρό.
Οι οδηγοί είναι τόσο κοντά στο αυτί σου που δεν προσφέρει σε καμία περίπτωση τον διαχωρισμό που θα προσέφεραν 7 ηχεία surround σε ένα δωμάτιο. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν μικρούς οδηγούς για να τους χωρέσουν σε τόσο μικρό χώρο με ότι συνεπάγεται αυτό για τον ήχο.

Πες μας
1)πόσα χρήματα θα ήθελες να δώσεις
2)που θα συνδέσεις τα ακουστικά (σε pc προφανώς για να κοιτάς τα συγκεκριμένα ακουστικά) αλλά έχεις κάποια κάρτα ήχου/εξωτερικό dac ? έχεις κάποιο ενισχυτή ακουστικών?
3)Σε τι χώρο θα τα χρησιμοποιήσεις (σου χρειάζεται να μην ακούγονται στο περιβάλλον σου όταν τα φοράς για να μην ενοχλείς , σου είναι απαραίτητο να προσφέρουν απομόνωση να μην ακούς εσύ θόρυβο από το περιβάλλον? θέλεις να τα παίρνεις μαζί σου έξω από το σπίτι?)

Έτσι θα μπορέσουμε να σου κάνουμε προτάσεις για κάτι καλό για ταινίες.
Εχω χρησιμοποιήσει πολύ τα ακουστικά μου σε gaming/ταινίες. Ενα καλό στέρεο ακουστικό μπορεί να δώσει την αίσθηση του surround στις ταινίες εξαιρετικά.

+1

ΔΕΝ υπάρχει σοβαρό πολυκάναλο ακουστικό.

Απάντηση: Re: Αγορά ακουστικών

Υπάρχει πρόταση για ευαίσθητο on the go headphones με τσιμπημένο χαμηλό (όχι για να ακούω σεισμό σε ταινίες αλλά για να ακούω πιο μπροστά τη μπάσο γραμμή του flea των Red Hot Chili Peppers αν με καταλαβαινετε ?
Κατά προτίμηση μέχρι 120 και αν υπήρχε και Android mic ακόμα καλύτερα.

http://www.directed.gr/products.asp?pid=28&men=1&f70=236
Πολύ ελαφρύ, με τσιμπημένο μπάσο, αρκετά ευκολοοδήγητο και στα...19 ευρώ, το λες μέχρι και κελεπούρι!

αυτό είναι on-the-go Σταύρε?

(έχω δει κανα δυό στο δρόμο....)