Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Tο 7.1 σε ακουστικά είναι μαρκετινιστικο δημιούργημα και κοροϊδία των "gaming" εταιρειών που ξαφνικάν αρχισαν να φτιάχνουν ακουστικά. Λες και εταιρέιες χροοοονια στο χώρο όπως η sennheiser , akg κλπ είναι χαζοί που δεν το έκαναν τόσο καιρό.
Οι οδηγοί είναι τόσο κοντά στο αυτί σου που δεν προσφέρει σε καμία περίπτωση τον διαχωρισμό που θα προσέφεραν 7 ηχεία surround σε ένα δωμάτιο. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν μικρούς οδηγούς για να τους χωρέσουν σε τόσο μικρό χώρο με ότι συνεπάγεται αυτό για τον ήχο.

Πες μας
1)πόσα χρήματα θα ήθελες να δώσεις
2)που θα συνδέσεις τα ακουστικά (σε pc προφανώς για να κοιτάς τα συγκεκριμένα ακουστικά) αλλά έχεις κάποια κάρτα ήχου/εξωτερικό dac ? έχεις κάποιο ενισχυτή ακουστικών?
3)Σε τι χώρο θα τα χρησιμοποιήσεις (σου χρειάζεται να μην ακούγονται στο περιβάλλον σου όταν τα φοράς για να μην ενοχλείς , σου είναι απαραίτητο να προσφέρουν απομόνωση να μην ακούς εσύ θόρυβο από το περιβάλλον? θέλεις να τα παίρνεις μαζί σου έξω από το σπίτι?)

Έτσι θα μπορέσουμε να σου κάνουμε προτάσεις για κάτι καλό για ταινίες.
Εχω χρησιμοποιήσει πολύ τα ακουστικά μου σε gaming/ταινίες. Ενα καλό στέρεο ακουστικό μπορεί να δώσει την αίσθηση του surround στις ταινίες εξαιρετικά.
Θα τα συνδέω στο pc θέλω απλώς καλά ακουστικά κατά προτίμηση ασυρματα γιατί με καλώδια μπερδευεσε και θα περνεις μαζί. Για μουσική δεν με νοιάζει αποκλειστικά ταινίες και σειρές

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ακουστικών

On-the-go, ναι!
On-the-run, όχι!

Θα βρίσκεσαι αύριο στο γραφείο, να σΕ τα φέρω να τα...φορέσεις;

όχι άλλα ακουστικά !! :bigcry:

-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ειλικρινά ε...

μια μέρα θα τα δώσω όλα και θα κρατήσω μόνο τα 240...

Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Μα...δε θα σου τα αφήσω!
Μόνο να τα...φορέσεις!

Επίσης, μήπως θέλεις να σε "ξαλαφρώσω" από κάτι; :antlers:

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ακουστικών

όχι άλλα ακουστικά !! :bigcry:

-bye-

ειλικρινά ε...

μια μέρα θα τα δώσω όλα και θα κρατήσω μόνο τα 240...

Όταν θελήσεις να ξεφορτωθείς τα κ1000 ξέρεις που να απευθυνθείς, έτσι;

Bose Soundtrue ΙΙ ή AKG K550?

Γεια χαρά!Είμαι μεταξύ των δύο αυτών ακουστικών για καλό ζευγάρι που προορίζεται για χρήση iphone, ipad, laptop. Τα bose soundtrue ΙΙ τα έχω ακούσει και πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Για metal/rock ακομα κ electro ακούσματα ήταν φοβερά. Ωστόσο θα θελα να δώσω και μια ευκαιρία στα πολυ γνωστά K550. Εσείς ποια θα προτείνατε και γιατί?Επίσης πολύ βασικό είναι να βρω κάπου να τα ακούσω, υπάρχει περίπτωση να τα βρω ανοιχτά σε κατάστημα Αθήνα? (τα bose βρήκα και τα άκουσα εξωτερικό). Ευχαριστώ πολύ!

Re: Bose Soundtrue ΙΙ ή AKG K550?

Για τα akg δοκιμαστε στο bon studio
Παρτε ενα τηλ και ρωτηστε αν τα εχει για ακροαση

akg
διότι οι άλλοι δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία στο θέμα ακουστικών.

Η akg είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στα μικρόφωνα και ακουστικά από το τέλος του Β' παγκόσμιου πολέμου και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει στόχευση, άσχετα αν έχει αλλάξει χέρια και είναι πλέον πολυεθνική.
Η άλλη είναι μια εταιρεία που πλασαρίστηκε ως lifestyle στα τέλη της δεκαετίας του 70 και έτυχε ευρείας απήχησης λόγω ενός απίστευτου marketing μιας (πάντα) lifestyle πατέντας σχεδίασης ηχείων που ποτέ δεν είχε ποιοτικό αντίκρυσμα. Και σήμερα αν υπάρχει πάλι στο ίδιο μοτίβο κινείται (acoustic mass, car audio κλπ).
Μπορεί σήμερα να θυμόμαστε με νοσταλγία τα 301 και τα 901, αλλά εκτός από lifestyle...σοβαρό ήχο δεν είχαν.

Μόνο με τα δεδομένα αυτά και χωρίς να είχα ακούσει κανένα από τα δυό ακουστικά είναι ξεκάθαρο τι θα διάλεγα.

Ναι αλλά
BOSE_zps5pbu7mwb.png
[/URL][/IMG]
Δε σου λέει "Πάρε με, πάρε με!"?
Πλάκα πλάκα οι γυναίκες με τη μαλούρα πως ακούνε?

Το AKG K550 είναι πολύ καλό και εύηχο ακουστικό με χαρακτήρα που δύσκολα θα δυσαρεστήσει και με soundstage απίστευτο για κλειστό ακουστικό.
Επίσης οδηγείται εύκολα από τις συσκευές που γράφεις αλλά αργότερα αν θέλεις θα σου δώσει και κάτι παραπάνω με ένα ενισχυτή.
Για μένα το μόνο μειονέκτημα για την χρήση που το θέλεις είναι το τεράστιο μέγεθος του και το πολύ μακρύ καλώδιο (3μ)
Δεν ξέρω αν το ΜΚΙΙ έχει μικρότερο καλώδιο.

Ναι αλλά
BOSE_zps5pbu7mwb.png
[/URL][/IMG]
Δε σου λέει "Πάρε με, πάρε με!"?
Πλάκα πλάκα οι γυναίκες με τη μαλούρα πως ακούνε?
Τα κάνουν πέρα.
Οι φωτογραφίες είναι publicity.

Ευχαριστώ πολύ για το feedback παιδια!Πάντως θα θελα να αναφέρω ότι το branding δε με απασχολεί καθόλου είναι η αλήθεια.. Απο τη στιγμή που στα αυτία μου τα bose ακούστηκαν ιδανικά, τα AKG θα πρέπει να με ''κερδίσουν'' απο αυτά ηχητικά.Να είμαι πχ σίγουρος ότι τα bose είναι όντως ότι καλύτερο έχω ακούσει καθότι είναι αρκετά τα χρήματα για μια τέτοια αγορά και θέλω να έχω ακούσει/αποκλείσει όλες τις άλλες πιθανές επιλογές.Επίσης το εμφανησιακό δεν με απασχολεί καθόλου.Δεν είναι δηλαδή κριτήριο επιλογής ούτε το μέγεθος ούτε η ομορφιά. Απ ότι αναφέρετε όλοι πάντως σίγουρα αξίζει να δώσω ευκαιρία στα AKG οπότε θα δρομολογηθεί ακρόαση τους το συντομότερο και let the best one win!