speedman_27
Supreme Member
Re: Αγορά ακουστικών
Θα τα συνδέω στο pc θέλω απλώς καλά ακουστικά κατά προτίμηση ασυρματα γιατί με καλώδια μπερδευεσε και θα περνεις μαζί. Για μουσική δεν με νοιάζει αποκλειστικά ταινίες και σειρέςTο 7.1 σε ακουστικά είναι μαρκετινιστικο δημιούργημα και κοροϊδία των "gaming" εταιρειών που ξαφνικάν αρχισαν να φτιάχνουν ακουστικά. Λες και εταιρέιες χροοοονια στο χώρο όπως η sennheiser , akg κλπ είναι χαζοί που δεν το έκαναν τόσο καιρό.
Οι οδηγοί είναι τόσο κοντά στο αυτί σου που δεν προσφέρει σε καμία περίπτωση τον διαχωρισμό που θα προσέφεραν 7 ηχεία surround σε ένα δωμάτιο. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν μικρούς οδηγούς για να τους χωρέσουν σε τόσο μικρό χώρο με ότι συνεπάγεται αυτό για τον ήχο.
Πες μας
1)πόσα χρήματα θα ήθελες να δώσεις
2)που θα συνδέσεις τα ακουστικά (σε pc προφανώς για να κοιτάς τα συγκεκριμένα ακουστικά) αλλά έχεις κάποια κάρτα ήχου/εξωτερικό dac ? έχεις κάποιο ενισχυτή ακουστικών?
3)Σε τι χώρο θα τα χρησιμοποιήσεις (σου χρειάζεται να μην ακούγονται στο περιβάλλον σου όταν τα φοράς για να μην ενοχλείς , σου είναι απαραίτητο να προσφέρουν απομόνωση να μην ακούς εσύ θόρυβο από το περιβάλλον? θέλεις να τα παίρνεις μαζί σου έξω από το σπίτι?)
Έτσι θα μπορέσουμε να σου κάνουμε προτάσεις για κάτι καλό για ταινίες.
Εχω χρησιμοποιήσει πολύ τα ακουστικά μου σε gaming/ταινίες. Ενα καλό στέρεο ακουστικό μπορεί να δώσει την αίσθηση του surround στις ταινίες εξαιρετικά.