Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

με 19 aerial7 chopper2 post 164.

Αυτά που προτείνεις ίσως είναι καλύτερα (δεν ξέρω) αλλά πολύ πιο ακριβά.

55 ευρω βγαινει το sony και 75 ευρω το akg απο amazon.
βεβαια αφοτου καταληξω,θα τα παρω απο Ελλαδα.οι διαφορες στην τιμη ειναι πολυ μικρες.

Καλός συνάδελφος που ψάχνεται κι αυτός στα του ήχου, έχει εδώ και ένα χρόνο τα AKG Y50 και είναι πολύ ευχαριστημένος.

τα ειχε το Mediamarkt της Αργυρουπολης πριν κανα 3μηνο στημενα.δεν ειχα μπει στον κοπο να τα δοκιμασω.
πηγα εχθες να κανω ενα τεστ αλλα δυστηχως ειναι σε ελλειψη και απ`οτι ειδα δεν εχει κανενα mm ουτε για δειγμα.
ειναι η πρωτη μου επιλογη,αλλα θα ηθελα και μαι γνωμη για τα sony οπου διαβαζω καλα σχολια.

55 ευρω βγαινει το sony και 75 ευρω το akg απο amazon.
βεβαια αφοτου καταληξω,θα τα παρω απο Ελλαδα.οι διαφορες στην τιμη ειναι πολυ μικρες.

εγώ απλώς συγκρίνω το 19 με το 55 και 75.

εγώ απλώς συγκρίνω το 19 με το 55 και 75.

ναι σαφως-δεν το συζηταμε-μεγαλη διαφορα.αλλα επειδη συνηθισε το αυτακι μου στο πολυ καλο audio technica ath-m40x που εχω και ακουω σπιτι,
ελεγα να παω στην ιδια κατηγορια μην μου`ρθει αποτομα...:antlers:

Απλά να έχετε στο νου σας ότι το y50 δεν κάνει για μεγάλα κεφάλια :p
Τα δοκίμασα στο public και τα άνοιξα στο τέρμα με αποτρεπτικά αποτελέσματα.

αμ-και γι`αυτο θελω να τα δοκιμασω.μαλλον εχει το καινουργιο στην Αγια Παρασκευη.πολυ πιθανον και στημενα.

βλεπω πως τα sony εχουν καλυτερη φορητοτητα.
δεν μπορω να βρω πουθενα εαν ειναι συμβατα με android.

vadergr, τα sennheiser 598 είπες ότι είναι ξεκούραστα.
Τα πρίμα που έχουν δε σου τρυπάνε τα αυτιά μερικές φορές;

Το λέω γιατί τα έχω ακούσει μερικές φορές στον αδερφό μου και έχω αυτήν την εντύπωση...

vadergr, τα sennheiser 598 είπες ότι είναι ξεκούραστα.
Τα πρίμα που έχουν δε σου τρυπάνε τα αυτιά μερικές φορές;

Το λέω γιατί τα έχω ακούσει μερικές φορές στον αδερφό μου και έχω αυτήν την εντύπωση...

καθολου!
Ακουγα για 3 ωρες ,και μαλιστα ροκ μουσικη.

καθολου!
Ακουγα για 3 ωρες ,και μαλιστα ροκ μουσικη.

Μεταξύ αυτών και των φοστεξ, μπορείς να μας δώσεις εντυπώσεις, διάφορες και γενικά τι σου κάθεται καλύτερα στο αυτί;

Καλορίζικα μου :p

4121858d-c2a9-4f84-926b-d51ab0b65874._CB291972401__SR970,300_.jpg

Κι εγώ! (αυτό το μαύρο χρωματάκι είναι ταμάμ) -bye-

Μεταξύ αυτών και των φοστεξ, μπορείς να μας δώσεις εντυπώσεις, διάφορες και γενικά τι σου κάθεται καλύτερα στο αυτί;

Τα Fostex ειναι άνετα στο κεφάλι, οχι ομως οσο τα hd598.

Ηχητικά ,αν και πιο εμπεριστατωμένα θα γράψω οταν μπουν τα fostex στον ενισχυτη , τα hd598 ακουγονται πιο λεπτομερή .
Το μπασο ειναι τελείως διαφορετικό αναμεσα στα δύο.Στο hd598 κανει λιγοτερες φορές αισθητή τη παρουσία του (οπως και τα hd600 απο αυτα που διαβαζω στα φορουμ) , αλλα οποτε χρειαστεί , είναι εκει.Στα fostex ειναι ισως πιο εντονο/σωστό σε ένταση/παρουσία.

Τα fostex σαν να ειναι πιο ... "δυναμικά" στο ακουσμα.

Εξαιρετικά και τα δύο σε κάθε περίπτωση , αν και διαφορετικά.

Τα fostex πρεπει να πεσουν σε ενισχυτη ακουστικών για να αποδώσουν , εστω και portable τυπου fiio e12/a3 ...

Θα τα κρατήσω φυσικά και τα δύο...

Δεν ξέρω αν ημουν κατανοητός...

Θα τα κρατήσω φυσικά και τα δύο...

Δεν ξέρω αν ημουν κατανοητός...

όχι... -bye-

(στο ότι θα τα κρατήσεις και τα δυο κατανοητότατος :grandpa:)

όχι... -bye-

(στο ότι θα τα κρατήσεις και τα δυο κατανοητότατος :grandpa:)

Το μονο που σιγουρα μενει σαν κύρια εντυπωση , ειναι οτι το hd598 υστερεί συγκριτικά με το fostex στις χαμηλές συχνότητες.
Απο την αλλη , αυτο ειναι κατα καποιο τρόπο ηχητική ταυτότητα της Sen κρίνοντας απο αυτά που διαβάζω.

Κατσε να ερθει και ο ενισχυτης , και θα τα γράψω καλύτερα.

στην περιπτωση που χρειαστω και φορητο ενισχυτη για το τηλεφωνο,πως θα λειτουργει το μικροφωνο και το κουμπι απαντησεων για να παρω κληση,αφου το minijack θα ειναι επανω στον ενισχυτη?
π.χ http://www.public.gr/product/wearab...hytis-akoystikon-fiio-a3-270mw/prod7920473pp/

μα το μικρόφωνο είναι λειτουργία που σχετίζεται με το κινητό.
Αν παρεμβληθεί ενισχυτής....

στην περιπτωση που χρειαστω και φορητο ενισχυτη για το τηλεφωνο,πως θα λειτουργει το μικροφωνο και το κουμπι απαντησεων για να παρω κληση,αφου το minijack θα ειναι επανω στον ενισχυτη?
π.χ http://www.public.gr/product/wearab...hytis-akoystikon-fiio-a3-270mw/prod7920473pp/

Εχει μικροφωνο το hd598 η καποιο αλλο αναισθητο ακουστικό για να το βάλεις πανω σε ενισχυτη ?

μα το μικρόφωνο είναι λειτουργία που σχετίζεται με το κινητό.
Αν παρεμβληθεί ενισχυτής....

σωστα-απλα σκεφτηκα μηπως γινεται κανα γεφυρωμα απο τον ενισχυτη και περνει και την γραμμη του μικροφωνου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει μικροφωνο το hd598 ?

ποιο 598 βρε παληκαρι μου..?:slapface:
για τα sony και τα akg λεμε που αναφερω πιο πανω.-bye-

σωστα-απλα σκεφτηκα μηπως γινεται κανα γεφυρωμα απο τον ενισχυτη και περνει και την γραμμη του μικροφωνου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ποιο 598 βρε παληκαρι μου..?:slapface:
για τα sony και τα akg λεμε που αναφερω πιο πανω.-bye-

Τοσο αναίσθητα είναι ?