Ακουστικά στα 60
Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ακουστικά, in ear ή on ear αλλά μάλλον in ear για να είναι πιο διακριτικά. Το budget είναι 60 , ίσως ανέβω λίγο αν αξίζουν, μέχρι τα 75 το πολύ. Αν έβρισκα κάτι καλό και φθηνότερα όμως ακόμα καλύτερα.
Η πηγή θα είναι smartphone, το lg nexus 5x.
Τώρα έχω τα sony mh1 τα οποία όμως δεν τα χρησιμοποιώ γιατί με κουράζουν απίστευτα. Από το καλώδιο που είναι άκαμπτο και όπως ακουμπάει στον ώμο τα σπρώχνει, μέχρι το χειριστήριο που το τραβάει κάτω και το ίδιου το ακουστικό που είναι πολύ μεγάλο και βαρύ και δεν μπαίνει καλά στο αυτί. Ο ήχος τους βέβαια ήταν πολύ καλός αν και μερικές φορές με κούραζε το μπάσο τους.
Οπότε εδώ και αρκετό καιρό είμαι με κάτι samsung ακουστικά, αυτά που είχε μέσα το s3 mini μου.
Από μουσική ακούω τα πάντα, rock, έντεχνο

, metal, hip hop, rap και ότι άλλο προκύψει. Δεν θέλω όμως το μπάσο να είναι υπερβολικά έντονα γιατί με κουράζει. Εννοείται όμως ότι θέλω να υπάρχει, τα samsung τώρα δεν έχουν καθόλου...
Κατ'αρχάς θέλω να ρωτήσω, πως θα πετύχω καλύτερο ήχο σε αυτό το budget, με on ear ή in ear? over ear δεν το συζητάω γιατί τα θέλω για εξωτερική χρήση, λεωφορείο, περπάτημα κτλ. και δεν θέλω να είναι πολύ έντονα, εδώ και για τα on ear το σκέφτομαι...
Άκουσα τα marshall major σε ένα μαγαζί σήμερα και έπαθα πλάκα! Απίστευτος ήχος, ένιωθα λες και έπαιζε μουσική σε δωμάτιο, όχι αυτό το ξερό πράγμα των samsung... νομίζω ούτε τα mh1 το πετυχαίνουν αυτό...
δεν τα άκουσα πολύ πάντως αλλά μου φάνηκε ότι τα μπάσα τους ήταν λίγο πιο έντονα σε σχέση με τις ψηλές, δεν άκουγα τις ψηλές όπως τις ακούω στον υπολογιστή από κάτι φτηνά logitech ηχεία.
Ήταν τέλεια πάντως, και σχεδιαστηκά, και ήμουν έτοιμος να τα πάρω, αλλά είπα να σας ρωτήσω πρώτα, μήπως βρω κανένα εξίσου καλό in ear.
Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για τα soundmagic e10s. Επίσης έχω δει σε site τα marshall mode eq, τα έχει κανείς αυτά?
Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!