Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Βοήθεια για επιλογή ακουστικών

Το 205 περίπου σαν το 202.
Το 419 ένα κλικ πιο πάνω σε άνεση και ήχο.
Εντάξει δεν έχουμε ακούσει και όλα τα ακουστικά της αγοράς!
Καλή επιτυχία over and out.

Re: Αγορά ακουστικών

Παρέλαβα σήμερα..
Αν ήταν να τα περιγράψω με μια λέξη θα ήταν "Ευχαριστώ". Ευχαριστώ για την πρότασή σας. Όχι ότι θα μου προτείνατε κάτι "κακό" απλά είναι λίγο υποκειμενικά τα γούστα στα ακουστικά και τα "φοβόμουν" λίγο.

Καθόλου κουραστικά στο κεφάλι και πολύ όμορφος ήχος στα αυτιά μου και μπάσο όσο πρέπει. Δεν είμαι σε θέση να τα αναλύσω, αλλά αυτό που ακούω μου αρέσει πάρα πολύ (σε σχέση με τα υπόλοιπα που δοκίμασα βέβαια και μέχρι το επόμενο). Από iphone παίζουν άνετα, η παρουσία όμως του Α3 όμως βοηθάει πάρα πολύ.

ΥΓ Καλά αυτοί οι Γερμανοί (amazon.de) 190 παραγγελία και ούτε ένα track number οι γύφτοι. Ενώ το A3 από amazon uk με ups και 5 μεταφορικά.

Re: Αγορά ακουστικών

Καλορίζικα και καλοάκουστα.
Πέρα από την ένταση, πώς σου φαίνονται στην έκταση και το νεύρο του μπάσου. Έχει τράνταγμα και πίεση ο ήχος;

Αγορά ακουστικών

Κοιτά δεν έχω μεγάλη εμπειρία να σου αναλύσω. Ίσως σε βοηθήσει ο vadergr, που τα έχει, σε τέτοια θέματα. Πάντως σε σύγκριση με τα akg k550, που είχα ακούσει για λίγο, είναι πιο "διακριτικό" το μπάσο και σίγουρα πιο νευρικό απο τα Sennheiser 515, που είχα ακούσει επίσης για λίγο. Αναλόγως βέβαια και τι μουσική ακούς. Εγώ όλες τις δοκιμές, για να έχω μέτρο σύγκρισης, τις έκανα με το "demon days". Επίσης παίζει ρόλο και η πηγη. Πχ ακόμα και το ταπεινό fiio a3 που έχω, βοηθάει πολύ.

Ακουστικά στα 60

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ακουστικά, in ear ή on ear αλλά μάλλον in ear για να είναι πιο διακριτικά. Το budget είναι 60 , ίσως ανέβω λίγο αν αξίζουν, μέχρι τα 75 το πολύ. Αν έβρισκα κάτι καλό και φθηνότερα όμως ακόμα καλύτερα.
Η πηγή θα είναι smartphone, το lg nexus 5x.
Τώρα έχω τα sony mh1 τα οποία όμως δεν τα χρησιμοποιώ γιατί με κουράζουν απίστευτα. Από το καλώδιο που είναι άκαμπτο και όπως ακουμπάει στον ώμο τα σπρώχνει, μέχρι το χειριστήριο που το τραβάει κάτω και το ίδιου το ακουστικό που είναι πολύ μεγάλο και βαρύ και δεν μπαίνει καλά στο αυτί. Ο ήχος τους βέβαια ήταν πολύ καλός αν και μερικές φορές με κούραζε το μπάσο τους.
Οπότε εδώ και αρκετό καιρό είμαι με κάτι samsung ακουστικά, αυτά που είχε μέσα το s3 mini μου.
Από μουσική ακούω τα πάντα, rock, έντεχνο :p, metal, hip hop, rap και ότι άλλο προκύψει. Δεν θέλω όμως το μπάσο να είναι υπερβολικά έντονα γιατί με κουράζει. Εννοείται όμως ότι θέλω να υπάρχει, τα samsung τώρα δεν έχουν καθόλου...
Κατ'αρχάς θέλω να ρωτήσω, πως θα πετύχω καλύτερο ήχο σε αυτό το budget, με on ear ή in ear? over ear δεν το συζητάω γιατί τα θέλω για εξωτερική χρήση, λεωφορείο, περπάτημα κτλ. και δεν θέλω να είναι πολύ έντονα, εδώ και για τα on ear το σκέφτομαι...
Άκουσα τα marshall major σε ένα μαγαζί σήμερα και έπαθα πλάκα! Απίστευτος ήχος, ένιωθα λες και έπαιζε μουσική σε δωμάτιο, όχι αυτό το ξερό πράγμα των samsung... νομίζω ούτε τα mh1 το πετυχαίνουν αυτό...
δεν τα άκουσα πολύ πάντως αλλά μου φάνηκε ότι τα μπάσα τους ήταν λίγο πιο έντονα σε σχέση με τις ψηλές, δεν άκουγα τις ψηλές όπως τις ακούω στον υπολογιστή από κάτι φτηνά logitech ηχεία.
Ήταν τέλεια πάντως, και σχεδιαστηκά, και ήμουν έτοιμος να τα πάρω, αλλά είπα να σας ρωτήσω πρώτα, μήπως βρω κανένα εξίσου καλό in ear.
Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για τα soundmagic e10s. Επίσης έχω δει σε site τα marshall mode eq, τα έχει κανείς αυτά?
Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!

Re: Ακουστικά στα 60

Sound magic E10 (χωρίς μικρόφωνο) ή E10S (με μικρόφωνο)
για το budget που έχεις και την χρήση που τα θέλεις δύσκολα
να βρεις κάτι καλύτερο.

Είναι λίγο ακριβούτσικα βέβαια από Ελλάδα αλλά ντάξει δεν πειράζει. Θα έχουν βάθος παρόμοιο με τα on ear marshall που δοκίμασα ή μόνο τα on ear ακουστικά έχουν βάθος? Γενικά ο ήχος θα είναι παρόμοιος ή χάνουν τα in ear σε σχέση με τα on ear?
Τώρα κοίταξα τα e10 και φαίνονται ίδια με τα e10s αλλά απλά χωρίς μικρόφωνο. Κάπου είχα δει ότι τα e10 έχουν τον διακόπτη αλλαγής προτύπου καλωδίωσης στο βύσμα και ότι δεν έχουν καλώδιο που είναι τυλιγμένο γύρω γύρω, δεν ισχύει αυτό? Αν η μόνη διαφορά είναι το μικρόφωνο τότε σίγουρα θα πάω για τα e10, η διαφορά στη τιμή είναι μεγάλη και δεν πολυχρησιμοποιώ τα ακουστικά σαν handsfree.
Πάντως στο σκρουτζ αναφέρει ότι έχουν διαφορά και στην αντίσταση.
Σε αυτά τα χρήματα δεν έχετε να μου προτείνετε τίποτα άλλο? Τα marshall mode δεν είναι καλά?
On ear χρησιμοποιεί κανείς στην καθημερινότητά του? Κι αν ναι βολεύουν? Πιθανότατα σε ψείρες θα καταλήξω βέβαια απλά από περιέργεια...

Αφού άκουσες τα marshall και σου άρεσαν γιατί δεν τα αγοράζεις;
Τέλος πάντων, όσο αφορά τα cx300 δεν τα έχω ακούσει αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην είναι καλά.
Τα καλά in ear έχουν καλή σκηνή αλλά ένα καλό over ear είναι πάντα καλύτερο είναι θέμα κατασκευής.
Τα νέα e10 έχουν το καλό τυλιγμένο καλώδιο, καί ίσιο βύσμα χωρίς διακόπτη επιλογής.
Τα e10 είναι 16ohm ενώ τα e10s 46ohm άρα θέλουν πιο ισχυρή έξοδο για να ακούσεις δυνατά αλλά θα ταιριάξουν καλύτερα με την κατά κανόνα υψηλή αντίσταση εξόδου των κινητών.
Καλή επιλογή.

Ο μόνος λόγος που δεν τα παίρνω είναι ότι είναι on ear. Μάλλον θα είμαι σαν ufo στο λεωφορείο. Αν έβρισκα τον ήχο (και το στυλ :P ) των marshall σε in ear θα ήταν το ιδανικό!
Τα e10 θα έχουν καλύτερο ήχο από τα mh1? Γιατί θα μου κακοφανεί λίγο αν πάρω ακουστικά 50 που έχουν χειρότερο ήχο από τα 13 που έδωσα για τα mh1 :P

Για εμένα είναι πολύ καλύτερο με διαφορά.
Το sony είναι ένα καλό φθηνό ακουστικό για κινητά.
Το e10 είναι άλλης κατηγορίας είναι ένα πάρα πολύ καλό ακουστικό.
Αυτά όμως όπως ξέρεις είναι υποκειμενικές απόψεις!
Το marshall το βγάζει και σε in ear μπορεί να έχει παρόμοιο χαρακτήρα με το άλλο που άκουσες.

Χρησιμοποιεί κανένας on ear στο δρόμο να μου πει αν τον βολεύουν?

εμένα πάντως κάτι 300ΙΙ που έχω δεν ....
παίζει να προτιμώ ένα h/free iLuv που επίσης υπάρχει

Αν αποφασίσω να πάω σε on ear, που μου αρέσουν πολύ λόγω της σκηνής του ήχου αλλά με προβληματίζει μόνο η φορητότητα, λέτε να πάρω τα marshall major 2 ή τα akg k451? έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και για τα δεύτερα, τα έχει κανείς?