Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορα ακουστικων

Προσφατα ενας φίλος αγορασε τα AKG K240 MKII και τα συγκριναμε με τα δικά μου AKG Q701 και τα sennheiser hd650 σαν αναφορας. Νομιζω οτι οι διαφορές τιμής (τιμες μεταχειρισμενων στο ebay) ειναι μικροτερες απο το χασμα της ηχητικής διαφορας.
Ελπιζω το σχολιο αυτο να βοηθα στην αναζητηση σου.

Re: Αγορά ακουστικών

θέλω αποδείξεις !

P1014874.jpg

Προσφατα ενας φίλος αγορασε τα AKG K240 MKII και τα συγκριναμε με τα δικά μου AKG Q701 και τα sennheiser hd650 σαν αναφορας. Νομιζω οτι οι διαφορές τιμής (τιμες μεταχειρισμενων στο ebay) ειναι μικροτερες απο το χασμα της ηχητικής διαφορας.
Ελπιζω το σχολιο αυτο να βοηθα στην αναζητηση σου.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεις.

Εννοεί λογικά ότι αξίζει να πληρώσεις την διαφορά για να πας παραπάνω
γιατί ηχητικά οι διαφορές των 240 σε σχέση με Q701 και HD650 είναι τεράστιες
και δεν έχει και άδικο.
Όμως αν δεν έχεις το χρήμα αγοράζεις τα 240 και δεν στεναχωριέσαι και πολύ
ότι μπορεί ο καθένας μας κάνει καλύτερο.

Πλάκα πλάκα σε δίφραγκα χωράει περί τα 800 , όχι και άσχημα ε?
χρειάζομαι ενάμιση γέμισμα άσε που μέχρι να γίνει αυτό θα έχει πέσει και η τιμή των S :cool4:

Ισως βιαστηκα αλλα ειδα μια καταπληκτική προσφορα των mdr-z7 στο ισπανικο amazon με 125 ευρω κ τα πηρα κατευθειαν! MSRP εχουν 749 ευρώ. Ποσο χαλια μπορει να'ναι!

Τα ακουστικά θεωρούνται πάρα πολύ καλά και η τιμή είναι απίστευτη.
Ελπίζω να μην συμβαίνει τίποτα παράξενο , αλλά και πάλι έχεις την εγγύηση του amazon.

Με το καλό η παραλαβή και αμέσως λιώσιμο για εντυπώσεις...πάντως απο αισθητικής απόψεως παίρνουν άριστα
Η δε τιμή τους πρόκληση
Καλοάκουστα

Ισως βιαστηκα αλλα ειδα μια καταπληκτική προσφορα των mdr-z7 στο ισπανικο amazon με 125 ευρω κ τα πηρα κατευθειαν! MSRP εχουν 749 ευρώ. Ποσο χαλια μπορει να'ναι!

Τα πήρα κι εγώ, δεν κρατήθηκα. Στη χειρότερη περίπτωση θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.

Tι να πω παιδιά μακάρι!
Η τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.
Αν ήταν seller το ίδιο το amazon θα έλεγα εντάξει το amazon κάνει πάλι τα τρελά του.
Αλλά από ότι κατάλαβα ήταν 3rd-party seller? Tότε το βλέπω δύσκολο

Ρε παίδες δώστε ένα λινκ ... εγώ τα βλέπω 546 ευρώ στο ισπανικό ///