Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Απάντηση: Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Παρε κάτι αλλο.

Να σου πω, το σκέφτηκα και αυτό, αν δεν αξίζει καθόλου το sony ή κάποιο άλλο από εκεί, παίζει να κρατήσω το πιστωτικό (σε δωροκάρτα είναι, με διάρκεια 5 ετών) και να πάρω κάποιο από αλλού (ίσως αυτό: https://www.skroutz.gr/s/38796/AKG-K-518-DJ.html?from=account_favorites)

Στην σελίδα τους πάντως δεν είδα κάτι σχετικό.
Ίσως τα SONY που είδες κι ο ίδιος και κάποια AKG αρκετά ακριβότερα.

Από akg μόνο αυτά βλέπω να έχει ενσύρματα: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_akg-k-512-mkii-1159185.html

Τα είδα και από κοντά αλλά είναι πολύ μεγάλα και δεν μου κάθονται καλά για το στυλ που θέλω να τα φοράω στη δουλειά.

Last edited:
Re: Αγορά over-ear ακουστικών.

Για χρήση στο σπίτι σε χώρο που δεν ενοχλείς και δεν σε ενοχλούν τα ανοικτά είναι η καλύτερη επιλογή.
Κάνε μια βόλτα στον Νάκα στην Πυλαία και ζήτα τον Αριστοτέλη , όλο και κάτι θα ακούσεις από Sennheiser
αρκεί να έχεις κατασταλάξει σε ένα-δύο μοντέλα.

θα παω για ανοιχτου τυπου τοτε.. ειναι καθαρα για μεσα στο σπιτι η χρηση..
αυριο κατεβαινω θεσσαλονικη οποτε θα το δρομολογησω..
εχω ξεχωρισει μερικα μοντελα.. θελω να τσεκαρω και ο ιδιος απο κοντα τα 650.. οποτε θα παω..
εκτος απο senn εχουν κατι αλλο αξιολογο στο καταστημα;

Τελικά αγοράστηκαν τα akg k518. Όντως σου βγάζουν την αίσθηση ότι είναι στιβαρά σαν κατασκευή αλλά και απο το πώς στέκονται στο κεφάλι. Επίσης θετικό το μακρύ καλώδιο τους.

νομιζω πως εκτος καποιου sennheiser αυτα που εχω ξεχωρισει ειναι τα Χ2 και τα Κ240Mkii..
στην τιμη υπαρχει μια διαφορα.. τα akg ειναι πολυ προσιτα, πολυ φιλικη τιμη ενω τα Χ2 λογικα θα παω για μεταχειρισμενο..
αληθεια, υπαρχει κανενα αξιοπιστο μαγαζι που να τα δινει σε μια σχετικα καλη τιμη;

βεβαια διαβαζα ξανα τη συγκριση του μανου που εκανε ( εξαιρετικη δουλεια και παρουσιαση.. φαινεται ο ανθρωπος που εχει μερακι και διαθεση ) και τολμω να πω πως η αποψη του για τα Χ2 με βαζει σε δευτερη σκεψη. βεβαια ξεκαθαριζει το παιδι πως προκειται για καθαρα υποκειμενικη αποψη και ειναι θεμα γουστου, αλλα και παλι..

Η sennheiser έχει καταπληκτικά entry level μοντέλα τα 518 και 558 είναι πάρα πολύ καλά
ευκολο-οδήγητα και εμένα ο ήχος τους μου αρέσει πιο πολύ από τα AKG 240.

Να στα πω απλα και αν θέλουν με διορθώνουν οι υπόλοιποι.
Αν πας σε καλυτερα των philips, τα sennheiser σειρα 600, θα ακουσεις πιο πίστα μουσική. Ειδικα jazz, κλασσική και κάποια πιο κλασσικά gendres απο rock. Αυτό για να γίνει θα πρεπει απευθείας σχεδόν να υπολογίσει και το λιγοτερο ενα 250-300αρι για κάποιο ενισχυτή. Ακόμα και τότε τα philips θα σε βολεψουν περισσότερο για πιο ροκατα κομματια, rnb, και γενικά μπιτατη μουσική. Στο gaming δε, δεν νομιζω να συγκρινονται με άλλα σε Νορμάλ κατηγορίες. Καθώς και σε ταινίες.
Με akg 701 μπαινεις περισσότερο στο gaming και γενικά διευρύνεται ως all arounder αφήνοντας απέξω τη μπασατη μουσική (όχι λόγω πλήθους αλλα λόγω έλλειψης όγκου εκεί) αλλα δυστυχώς όχι μονο αυτο. Θα χάσεις και τις μέτριες προς κακες ηχογραφήσεις. Παντα με ενισχυτή των 250-300 ευρώ.
Με hifiman θα είσαι αρκετά πιο all arounder και πιθανόν τα 400s να αξιζουν. Απο κούραση σε πολύωρες ακροάσεις δεν ξέρω τι παιζει.

Η sennheiser έχει καταπληκτικά entry level μοντέλα τα 518 και 558 είναι πάρα πολύ καλά
ευκολο-οδήγητα και εμένα ο ήχος τους μου αρέσει πιο πολύ από τα AKG 240.

το 558 τολμω να πω πως μου αρεσε..

Να στα πω απλα και αν θέλουν με διορθώνουν οι υπόλοιποι.
Αν πας σε καλυτερα των philips, τα sennheiser σειρα 600, θα ακουσεις πιο πίστα μουσική. Ειδικα jazz, κλασσική και κάποια πιο κλασσικά gendres απο rock. Αυτό για να γίνει θα πρεπει απευθείας σχεδόν να υπολογίσει και το λιγοτερο ενα 250-300αρι για κάποιο ενισχυτή. Ακόμα και τότε τα philips θα σε βολεψουν περισσότερο για πιο ροκατα κομματια, rnb, και γενικά μπιτατη μουσική. Στο gaming δε, δεν νομιζω να συγκρινονται με άλλα σε Νορμάλ κατηγορίες. Καθώς και σε ταινίες.
Με akg 701 μπαινεις περισσότερο στο gaming και γενικά διευρύνεται ως all arounder αφήνοντας απέξω τη μπασατη μουσική (όχι λόγω πλήθους αλλα λόγω έλλειψης όγκου εκεί) αλλα δυστυχώς όχι μονο αυτο. Θα χάσεις και τις μέτριες προς κακες ηχογραφήσεις. Παντα με ενισχυτή των 250-300 ευρώ.
Με hifiman θα είσαι αρκετά πιο all arounder και πιθανόν τα 400s να αξιζουν. Απο κούραση σε πολύωρες ακροάσεις δεν ξέρω τι παιζει.

ενισχυτες υπαρχουν ηδη.. audioengine D1 ( που δεν μπορει να οδηγησει 250Ω και πανω ) και συντομα θα παραγγειλω τον magni 2 uber ( δεν υπαρχει διαθεσιμο αποθεμα και ειμαι στο περιμενε ). Ο magni μπορει να οδηγησει και τα 600/650.. για αυτο τα ειχα βαλει στο παιχνιδι.. και εν αναγκη κραταει ο μπαμπας μου τον D1 και παιρνω εγω το stack..
αν γινει αυτο νομιζω πως με κλειστα ματια θα παω στα 650.. δε θελω να μπω τοσο στο gaming και στην ταινια.. θελω απλα να ειναι αξιοπρεπη σε αυτους τους τομεις.. κυριο ρολο παιζει η μουσικη.. ας πουμε ενα 70%-15%-15%.. καπως ετσι..
κι εγω με τα hifiman δεν ξερω τι παιζει και πολυ.. προς αμερικη μερια εχουν μεγαλο σουξε απ'οσο καταλαβαινω.. βρηκα και σε αλλο νημα 2 αγγλικα μαγαζια αξιοπιστα σε τιμη εντος του μπατζετ οποτε τα κραταω και αυτα..
θα το συζητησω και με τον πατερα μου τι θα κανουμε γιατι ενθουσιαστηκε με τα Α5 ηχεια μου και γλυκοκοιταει τα Α2 για το mac mini του.. δεν ξερω.. σημερα μου το ξεφουρνισε αυτο.. θα εχω νεοτερα αυριο.. οποτε αν παρει τα Α2 υπαρχει το ενδεχομενο να κρατησει τον D1 αν του αρεσει και να παρω εγω το stack που μπορει να οδηγησει και τα 650.
συγγνωμη που κουραζω με υποθεσεις.. δεν ειχα τετοιο σκοπο, απλα προεκυψε και αυτο το ενδεχομενο.
μεχρι χθες ας πουμε ειχα κλεισει στο να παρω κατι φθηνο και entry level σχετικα..

Κάτι ακόμα, πιο πολύ πληροφοριακά μιας και αγόρασα τα 518, αλλά οκ, μήπως και ενδιαφέρει και κάποιον στο μέλλον..

Βλέπω τα akg k81 dj που ξεκινάνε ένα 10άρικο κάτω από τα 518 και από όσο διάβασα είναι ίδια σε απόδοση, ισχύει;;

https://www.skroutz.gr/s/423131/AKG-K81-DJ.html?from=account_notifications

https://www.skroutz.gr/s/38796/AKG-K-518-DJ.html

Last edited:
Ωραίος, τώρα το διαβάζω.

Από όσο κατάλαβα, με μια γρήγορη ματιά, είναι καλύτερα σε κάποια σημεία τα 518 από τα 81.