Re: επιλογή ακουστικών
αυτό εδώ που κάθεται στην αποθήκη μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι?
Το έχω δει το συγκριτικό σου. πολύ ωραιο και κατατοπιστικό και αν κρίνω ότι θέλω πολυ ανεση συμφωνω μαζί σου. Μονο σαν επίπεδο κατασκευης βλέπω οτι χάνουν αλλα με τιμη´στα 130-150 δεν ζηταω πολλαΤα beyer είναι εξαιρετικά για gaming. Εξαιρετικά άνετα και με τον fun factor που χρειάζεται. Εχουν τα μπάσα για να νοιώσεις τις δονήσεις, έχουν λεπτομέρή, ικανά και ενθουσιώδη πρίμα (όχι ουδέτερα δηλαδή και κάπως κουραστικά αλλά αντίθετα με την μουσική στο gaming ισως να είναι και κάτι που το θες- πχ 2-3 πυροβολισμούς να ακούσεις θα τους καταλάβεις για τα καλά) έχουν και την σκηνή και την στερεοφωνική εικόνα να σε βυθίσουν μέσα στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ καλύτερα από τα plantronics δεν το συζητώ.
Με βάση την μουσικές επίλογές σου, την χρήση για gaming και το μπάτζετ σου καλά κοιτάς τα beyer κατά τη γνώμη μου.
Απλά με 100 ευρώ δεν ξέρω κατά πόσο παίρνεις ενισχυτή της προκοπής. Για αυτό εξετάσαμε την επιλογή να έβαζες όλα τα χρήματα κατευθείαν σε ευκολοδήγητα ακουστικά. π.χ Philips Fidelio X2.
Για την χρήση που θες λοιπόν (και λαμβάνοντας σοβαρά το gaming) σε πρώτη φάση οι δικές μου προτάσεις είναι τα beyerdynamic dt990pro που ήδη κοιτάς και τα Philips Fidelio X2.
Aπλά με την επιλογή των beyer θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε και έναν καλό και ταιριαστό ηχητικά ενισχυτή με 100 ευρώ, ενώ με τα Fidelio καθάρησες.
Υ.Γ Ρίξε μια ματιά και δω αν δεν το έχει δει. Κάνω και μερικές αναφορές σε gaming
αυτό εδώ που κάθεται στην αποθήκη μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι?
JVCA-10X