Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

AKG HEADPHONES

Καλημερα θα ηθελα την γνωμη σας για ακουστικα akg τα ασυρματα εχουν την ιδια αποδοση με τα ενσυρματα ειμαι μεταξυ κ940 ή κ930 και μετα απο ενσυρματα κ240ή κ260 ή κ240mk2

ΥΓ. θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας γιατι ποιο αναποφασιστος ανθρωπος απο εμενα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!

Απάντηση: AKG HEADPHONES

Οχι δεν έχουν τα ασύρματα την ίδια απόδοση.Πάρε ενσύρματα με μακρύ καλώδιο.

ευχαριστω, εχεις να προτεινεις κατι ??????????????????????

Re: AKG HEADPHONES

πάρε τα 240...
Από το ύφος της ερώτησης, κρίνω ότι μάλλον θα σου είναι υπέρ αρκετά.

Απάντηση: Re: AKG HEADPHONES

πάρε τα 240...
Από το ύφος της ερώτησης, κρίνω ότι μάλλον θα σου είναι υπέρ αρκετά.

+1
Αν δεν είσαι διατεθειμένος,να μπείς σε έξοδα για ενισχυτή ακουστικών,καλώδια και σούπερ-ντούπερ πηγή όπου θα συνδεθέι ο ενισχυτής,αυτά τα (240) είναι μια χαρά.Τα έχουν πολλοί κι είναι ευχαριστημένοι.

i am getting into it γιαυτο και το υφος της ερωτησης για να μην το μετανιωσω για ασυρματα δεν το συζηταμε καθολου ε? γιατι βολευουν

i am getting into it γιαυτο και το υφος της ερωτησης για να μην το μετανιωσω για ασυρματα δεν το συζηταμε καθολου ε? γιατι βολευουν

Εξαρτάται τι προτεραιότητα έχεις.Το...βόλεμα ή το να ακούς καλύτερα.Εσύ αποφασίζεις.

Re: Απάντηση: AKG HEADPHONES

Εξαρτάται τι προτεραιότητα έχεις.Το...βόλεμα ή το να ακούς καλύτερα.Εσύ αποφασίζεις.
εχω τα κ-241 που ειναι σχεδον τα ιδια, απο το 1985 και ακομα τα απολαμβανω ,υπεροχα στην τιμη τους προχωρα αφοβα.

beyerdynamic DT 770's

Χαιρετώ το forum :)

Είμαι αρκετά αρχάριος στον κόσμο του ήχου και σκέφτομαι από τo (ως τώρα ικανοποιητικό) Ozaki PH-009 5.1 headset μου να αναβαθμιστώ σε κάτι που θα επικεντρώνεται περισσότερο γύρω από ποιοτική μουσική και όχι gaming.

Μετά από αρκετούτσικο ψάξιμο κατέληξα στα beyerdynamic DT 770 PRO 2005 80Ω.
2005 είναι η τελευταία έκδοση, και τα 80Ω (αντί για 250Ω) απ'όσο διάβασα είναι πιο εύκολο να τα "οδηγήσεις" και χωρίς amplifier.

Δυστυχώς όσο κοίταξα στο internet δε βρήκα τη συγκεκριμένη έκδοση, παραμόνο το παλαιότερο μοντέλο ή τα 2005 μεν, σε 250Ω δε.

Ζητάω λοιπόν προτάσεις, από καλά χαμηλού κόστους Amps (εκεί τα ψιλοέχασα ψάχνωντας στα online καταστήματα) για τα 250Ω (που είναι πιο ισορροπημένα απ'ότι διαβάζω) μέχρι καταστήματα στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσα να τα βρω. Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή. :music-smiley-004:

Ευχαριστώ.

Απάντηση: beyerdynamic DT 770's

Καλώς ήρθες στην παρέα!-bye-

Στο παρακάτω θέμα,μπορείς να πάρεις πολλές πληροφορίες απο χρήστες και γενικά τι παίζει στην αγορά,σε σχέση με ακουστικά κι ενισχυτές.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=34326

Re: Απάντηση: beyerdynamic DT 770's

Στο παρακάτω θέμα,μπορείς να πάρεις πολλές πληροφορίες απο χρήστες και γενικά τι παίζει στην αγορά,σε σχέση με ακουστικά κι ενισχυτές.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=34326

Είχα δει το θέμα, καθώς και πολλά άλλα σε διάφορα site, μα το μεγαλύτερο ποσοστό των ενισχυτών που έβλεπα δεν κατάφερα να βρω σε κάποιο κατάστημα. Γι'αυτό ζητάω και γνώμες πάνω στο τί θα μπορούσα να βρω εδώ.

Απάντηση: beyerdynamic DT 770's

Αν υπάρχει αντιπροσωπεία στο φέρνουν,ότι και να ζητήσεις.Πάρε ιδέες και μετά τηλεφώνησέ τους.

Υπάρχουν προσιτοί και καλοί ενισχυτές(π.χ Musical Fidelity,Creek...),με τους οποίους οδηγούν κι ακουστικά με υψηλότερη αντίσταση.Πάρε τ' ακουστικά σου και ξεκίνα μ' αυτούς τους "εισαγωγικούς",πηγαίνοντας ν' ακούσεις,άν σε καλύπτουν ηχητικά(κόστος γύρω στα 300 ευρά).

Re: Απάντηση: beyerdynamic DT 770's

Αν υπάρχει αντιπροσωπεία στο φέρνουν,ότι και να ζητήσεις.Πάρε ιδέες και μετά τηλεφώνησέ τους.

Υπάρχουν προσιτοί και καλοί ενισχυτές(π.χ Musical Fidelity,Creek...),με τους οποίους οδηγούν κι ακουστικά με υψηλότερη αντίσταση.Πάρε τ' ακουστικά σου και ξεκίνα μ' αυτούς τους "εισαγωγικούς",πηγαίνοντας ν' ακούσεις,άν σε καλύπτουν ηχητικά(κόστος γύρω στα 300 ευρά).

Δυστυχώς δεν είμαι σε καμμία περίπτωση διατεθημένος (δηλαδή, διατεθημένος είμαι, γκαφρά γιοκ) να δώσω τόσα χρήματα. Θα κοιτάξω από τα sites μερικών που είχα βρει λοιπόν αν υπάρχουν αντιπροσωπείες και βλέπουμε.

Ευχαριστώ.

(Αν υπάρχει κάποια πρόταση είμαι όλος αφτία ;])

Re: beyerdynamic DT 770's

Δες αυτό:

http://www.amazon.com/PreSonus-HP4-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B0002D0QDQ

Το αγόρασα από τον Νακα στη Θεσσαλονικη σχεδόν διπλάσια τιμή από αυτήν που είδες.

Δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο καλύτερο στην ίδια τιμή. Έχει πεντακάθαρο ήχο και χωρίς καθόλου παραμορφώσεις αλλά αρκετά σκληρό με τα Sennheiser HD-600 που έχω, τόσο που καταντάει κουραστικός ("επαγγελματικός" ήχος). Με τα λιγότερο απαιτητικά AKG 140S είναι μια χαρά (μέσα στα όρια του ήχου των AKG).

Δες αν μπορείς να τα ακούσεις στον Νάκα και αποφάσισε.

Πάντως, αν ακούς συχνά από ακουστικά, δώσε κάτι παραπάνω. Αλλιώς θα τα δώσεις αργότερα. Εγώ έτσι την πάτησα (σκοπεύω να τον αλλάξω).

Re: beyerdynamic DT 770's

Πάντως αν το budget σου είναι μέχρι 100 ευρώ, καλύτερα κράτα τα λεφτά σου ή δώστα για καλύτερα ακούστικα.

Last edited:
Ακουστικα εως 100ε

Καλησπερα σε όλους τους φίλους,
Ειμαι σε αναζήτηση ακουστικών (εως 100ε) και προενισχυτη ακουστικών (εως 50ε)
Στο θέμα των ακουστικών απο μια μικρη ερευνα που έχω κανει εχουμε είτε Grado sr 60 ή AKG 240. Θα ηθελα τις γνωμες σας ή και καινουργιες προτασεις τηρουμένου του μπατζετ.

Οσο για τον προενισχυτη δεν νομιζω να υπαρχουν τρομακτικες διαφορες σε αυτην την κατηγορία. Μεχρι τώρα εχω διαβάσει καλα λόγια για αυτο . Καμία άλλη γνώμη?

ευχαριστω

Re: Ακουστικα εως 100ε

Σε αυτα τα χρηματα θα σου προτεινα τα Senheiser 205 (ειχε κριτικη και ομαδικο τεστ ο Ηχος προ ετους). Αυτα ή τα αντιστοιχης κατηγοριας τιμης AKG. Τα Grado ειναι καλα στις ακριβες εκδοσεις. Απο ενισχυτες ακουστικων δεν πιστευω οτι με 50 ευρω θα βρεις κατι αξιολογο. Παντως αυτο που βρηκες ειναι ενδιαφερον αλλα ποιος ξερει πως ακουγεται. Εγω εχω αυτο (κινεζικο λαμπατο στα 150 ευρω).

Για κατι πιο ποιοτικο ταυτοχρονα οικονομικο θα σου προτεινα τον Creek OBH21SE

CreekOBH21SE.jpg

τον Creek τον κοιταω και εγώ αλλα προς ebay μεριά. Με λάμπα να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα αν μπλέξω. Απο περιέργεια πόσο σου κοστισε ο προ?

Νομίζω πως με τόσο μικρό Budget καλύτερα να πάρεις μόνο ακουστικά.