Αναζήτηση...ηλεκτρικής σκούπας..

Πέτρο και thankin κουράγιο και μην τους αφήσετε .

Μιχάλη +1.

Δημήτρη ,είναι σαν να μιλώ σε τοίχο .
Ιδιο ποιηματάκι ,ίδιες απαντήσεις ακριβώς από 4 διαφορετικούς εκπροσώπους .
Πάντα φταίνε οι άλλοι
Μου θύμισε το πρόβλημα επικοινωνίας που είχαν ebay -paypal μεταξύ τους ,και μου ζητούσαν να κάνω τον <ταχυδρόμο> για δικά τους λάθη ,επειδή δεν βρίσκαν τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους .
Τελικά έστελνα τα email που μου έστελνε ο ένας ,στον άλλον .Μόνο έτσι λύθηκε το πρόβλημα .Βέβαια πήρε πάνω από 10 μέρες και φυσικά ανάλογο εκνευρισμό
Η ελληνική γραφειοκρατία ωχριά μπροστά σ αυτούς .

Φαινεται πως ειναι και αναλογα τη χωρα. Στις ΗΠΑ δεν ειχα ποτε προβλημα, αλλα οταν οι αγορες γινονται με πιστωτικες μπορεις πολυ ευκολα να κανεις dispute την χρεωση και ο εμπορος να μην παρει τα λεφτα του, οποτε ειναι πιο προσεκτικοι. Μην ξεχναμε πως με τις πιστωτικες εσυ μπορει να χρεωνεσαι σημερα το ποσο, αλλα ο εμπορος πληρωνεται αρκετες μερες μετα (συνηθως 30-60), οποτε το να μην τον πληρωσει η τραπεζα ειναι το μονο ευκολο.

Αυτο που δεν καταλαβαινω στη δικη σου περιπτωση Πετρο, ειναι πως αφου τα χρηματα φανηκαν διαθεσιμα προφανως και υπηρξε καποια εντολη επιστροφης απο την Αμαζον. Πώς μετα ξαναδεσμευτηκαν? Πες με καχυποπτο, αλλα ακομα την τραπεζα υποπτευομαι για την καθυστερηση.

ΥΓ. Ωραιος τραπεζικος να σου πετυχει: υποπτευομαι τον εργοδοτη μου για τη ματσακουλια...:BDGBGDB55:

Από την προηγούμενη ,πολύ μικρή,εμπειρία μου από Αmazon ,τα χρήματα δεσμεύονται την επομένη μέρα για αυτό και φαίνονται διαθέσιμα την ίδια μέρα .
Αν τα είχα αποσύρει ώστε να μη μπορούσαν να βρούν το ποσό ,δεν θα ψαχνόμουνα τώρα .
Θεωρώ πως η τράπεζα δεν μπορεί να αναιρέσει τη δέσμευση από μόνη της και αυτός ο κωδικός που δίνει το Amazon μάλλον δεν γίνεται αποδεκτός ώς αποδεικτικό στοιχείο .

Μπα και παλι προσπάθησα να σου στειλω δεν φευγει τπτ λεει εντόπισε σφάλμα και με πετάει εκτος σύνδεσης τελειως.

Αληθεια, ο Gearbest που συχναζει και εδω σου απαντησε τιποτα? Ειναι λιγο προκληση να εχεις τετοια αντιμετωπιση σε ενα αντικειμενικα ακριβο και δυσκολο να αποσταλλει προιον και να κανουν τους Κινεζους.

Ειναι πολυ καλο να δημοσιοποιεις τις προσφορες σου απο το φορυμ, αλλα το after sales service πρεπει να ειναι αναλογο της προβολης

καλή τιμή - καλά χαρακτηριστικά - ποιότητα και εγγύηση,

μπορείς να έχεις τα 2 από τα 3, όχι και τα 3 μαζί,

από κει και πέρα επιλέγει κανείς

Αληθεια, ο Gearbest που συχναζει και εδω σου απαντησε τιποτα? Ειναι λιγο προκληση να εχεις τετοια αντιμετωπιση σε ενα αντικειμενικα ακριβο και δυσκολο να αποσταλλει προιον και να κανουν τους Κινεζους.

Ειναι πολυ καλο να δημοσιοποιεις τις προσφορες σου απο το φορυμ, αλλα το after sales service πρεπει να ειναι αναλογο της προβολης

του εχω στείλει Pm η αληθεια ηταν οτι προσπαθησε να πανατησει αλλα ειχα γεματο Inbox το αδειασα του εστειλα την σημερινη απαντηση του gear και περιμένω.

Μου προσφέρουν κατ εξαιρεση όλο το ποσο πισω αλλα να επιστρέψω την σκουπα πισω με δικα μου εξοδα και με τον κίνδυνο να πληρωσω και τελωνειο!! δλδ μπορει να πληρώσω ως και 70 ευρώ για επιστροφή και τελωνειο!!! για να παρω 150 μετα απο ένα μηνα...

Εναλλακτικα μου δίνουν 80$ και να κρατήσω την σκουπα . Ουτε αυτό μου φτάνει ( δεν μπορει ενα προιον να χανει το +50% της αξιας του μετα από 2 μηνες χρήσης!) τους ζητάω 140$ για να κρατήσω την χαλασμένη σκουπα.

Tελικά με το Gearbest τα βρηκαμε. Αυτοι ανεβηκαν αρκετά εγώ κατέβηκα λίγο και θεωρώ ότι πηρα μια σχετικα δικαιη ανταμοιβη για το ξενερωμα που εφαγα χωρις να χρειαστεί να την στειλω πισω. Οποτε δεν χαθηκε η εμπιστοσυνη μου στο μαγαζι απο το οποίο έχω ψωνίσει παρα πολλά μικρα αλλα και μεγαλα αγαθα.

Αφου εισαι ευχαριστημενος....

Για μενα εξακολουθει να ειναι no-go το συγκεκριμενο καταστημα τουλαχιστον για αντικειμενα καποιας αξιας. Αυτο που θα επρεπε να γινει θα ηταν να αναλαμβανουν αυτοι το οποιοδηποτε κοστος επισκευης μεσα στην εγγυηση (ΚΑΙ τα ταχυδρομικα). Απορω πως κατι τετοιο ειναι συννομο με τη νομολογια της ΕΕ που υποχρεωνει σε 2-χρονια παροχη εγγυησης μεσω του εμπορου (κι οχι του κατασκευαστη). Στο κατω-κατω τιθεται και θεμα αθεμιτου ανταγωνισμου

Ιασωνα, καπου εκει παιζει κ η απλη Ρουμπα στο Αμαζον. Δεν τη δοκιμαζεις που εχεις και 30 μερες διακαιωμα επιστροφης?

Έχω ακούσει ότι η φτηνή Ρούμπα είναι αρκετά κατώτερη των προσδοκιών (που μάλλον είναι αναμενόμενο αφού η ίδια εταιρία βγάζει μοντέλα με 2 φορές πάνω τιμή).

Έχω ακούσει ότι η φτηνή Ρούμπα είναι αρκετά κατώτερη των προσδοκιών (που μάλλον είναι αναμενόμενο αφού η ίδια εταιρία βγάζει μοντέλα με 2 φορές πάνω τιμή).

ψαξε youtube review, αρκετοι λένε οτι ειναι πολύ καλυτερη και απο αυτές που κοστίζουν διπλάσια/τριπλάσια..

Και στο Αμαζον καλες κριτικες εχει η σειρα 600. Ασε που εχει κι ενα καρο ανταλλακτικα (ακομα και μπαταριες).

ΥΓ Εγω πηρα μια Samsung σε deal of the day για $130, οποτε δεν εχω προσωπικη αποψη για τις Ρουμπες

Παίδες, έχει κανείς την Xiaomi Mi Smart Robot; Για 250$ αξίζει τον κόπο λέτε;

Είναι η ποιο δυνατη απο απορροφητικοτητα που κυκλοφορει. Δεν εχει μαπα ομως και ειναι λιγο ψηλή. Δλδ υπαρχουν χαμηλότερου προφιλ που χώνονται ποιο εύκολα κατω απο χαμηλά κενα. Και φυσικα εχει το καλύτερο navi.

Παίδες, έχει κανείς την Xiaomi Mi Smart Robot; Για 250$ αξίζει τον κόπο λέτε;
Στα λεφτά της θεωρείται η καλύτερη vfm σκούπα ρομπότ. Όταν πέσει κάπως η τιμή της xiaomi δεύτερης γενιάς πιθανον θα είναι η επόμενη σκούπα μου εκτός κι αν βγάλει κι άλλο μοντέλο η haier από την οποία έως τώρα είμαι κατευχαριστημενος.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Και στο προκείμενο τωρα γνωριζει καποιος επισκευαστη που θα μπορουσα να παω την σκούπα Θεσσαλονίκη?