Πέτρο και thankin κουράγιο και μην τους αφήσετε .
Μιχάλη +1.
Αληθεια, ο Gearbest που συχναζει και εδω σου απαντησε τιποτα? Ειναι λιγο προκληση να εχεις τετοια αντιμετωπιση σε ενα αντικειμενικα ακριβο και δυσκολο να αποσταλλει προιον και να κανουν τους Κινεζους.
Ειναι πολυ καλο να δημοσιοποιεις τις προσφορες σου απο το φορυμ, αλλα το after sales service πρεπει να ειναι αναλογο της προβολης
Ιασωνα, καπου εκει παιζει κ η απλη Ρουμπα στο Αμαζον. Δεν τη δοκιμαζεις που εχεις και 30 μερες διακαιωμα επιστροφης?
Έχω ακούσει ότι η φτηνή Ρούμπα είναι αρκετά κατώτερη των προσδοκιών (που μάλλον είναι αναμενόμενο αφού η ίδια εταιρία βγάζει μοντέλα με 2 φορές πάνω τιμή).
Παίδες, έχει κανείς την Xiaomi Mi Smart Robot; Για 250$ αξίζει τον κόπο λέτε;
Στα λεφτά της θεωρείται η καλύτερη vfm σκούπα ρομπότ. Όταν πέσει κάπως η τιμή της xiaomi δεύτερης γενιάς πιθανον θα είναι η επόμενη σκούπα μου εκτός κι αν βγάλει κι άλλο μοντέλο η haier από την οποία έως τώρα είμαι κατευχαριστημενος.Παίδες, έχει κανείς την Xiaomi Mi Smart Robot; Για 250$ αξίζει τον κόπο λέτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.