AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
Δεν ειναι πλεον η "μικρη" εταιρεια με τα 2-3 πικαπ και τους 2 βραχιωνες , οποτε ισως να υπαρχει και καποιο θεμα με τα μεγεθη των παραγγελειων ενος πιθανου αντιπροσωπου.
Mπορω να το επιβεβαιωσω Παναγιωτη αυτο.
Σε περίοδο κρίσης,ποιός τρελλάθηκε να επενδύσει τόσα χρήματα;
Αν η κριση επεκταθει και στα "χωραφια τους" πιο εντονα, θα ελθει η ωρα που θα παρακαλανε αγορες σαν την Ελλαδα......Έτσι κι αλλιώς η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή και δεν περιμένουν να κερδίσουν οι κατασκευαστές τα τρελά ποσά. Τώρα και με την κρίση δε νομίζω να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.
Aλουμινιο στους Rega.
Στα ακριβοτερα τους μοντελα ισως,αλλα δεν νομιζω στον 250/300
Εχω ξηλωμενο εναν 250 τωρα που αφαιρεθηκε η μπογια και στο τριψιμο φαινεται μαλακο αλουμινιο,και οχι τοσο "thin" οπως λεει στο λινκ.
Ισως κανω και λαθος,αλλα εχω την εντυπωση οτι μιγματα που περιεχουν μαγνησιο,μαυριζουν καπως εως αρκετα με τον καιρο αναλογα με την περιεκτικοτητα του μιγματος σε μαγνησιο.
Το καθαρο μαγνησιο,σιγουρα μαυριζει.Εκανα το λαθος παλαιοτερα και αφαιρεσα την μπογια απο ενα Nagaoka MG-704 headshell και λιγο καιρο μετα την αρχικη πανεμορφη γυαλαδα του, εγινε σαν σκουριασμενο μεταλλο.....
τοση ωρα Πανικο μου λες οτι δεν ειναι απο μαγνησιο ο 250-300 αλλα ειναι...
ο 1000 εχει διαφορετικη κατασκευη και νομιζω οπως και ο 808 επισης
Σου εστειλα ενα e-mail , ανοιξε το λινκ και δες τι λεει ο κατασκευαστηςΠανικο, αναρωτιεμαι γιατι επιμενεις. δεν ειναι αμαρτια να μην ξερεις οτι οι 250-300 ειναι απο κραμα μαγνησιου.
Πανικο, αναρωτιεμαι γιατι επιμενεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.