Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Upgrade από Sennheiser cx215 (έως 70 ευρώ)

Κομπλέ μαν η αυτά που είπες θα τσιμπήσω η τα Sennheiser HD 439

τα 439 ειναι οντως πολυ καλα για τα λεφτα τους,αλλα δεν εχουν μικροφωνο(εαν σε ενδιαφερει)και ειναι και τεραστια για τον δρομο.

Δεν καίγομαι για μικρόφωνο (gaming ) γιατί στο κινητό δεν μιλάω ποτέ με ακουστικά για gaming θα ήταν καλή φάση δεν ξέρω πραγματικά δίλημμα όσο για το ότι είναι τεράστια για τον δρόμο συμφωνώ δίλημμα :/

Φίλε βλέπω και τα Audio Technica M20X καλά είναι αυτά η τα AKG Y50 Η Sennheiser HD 239 θα έπαιρνες ?

τα Audio Technica M20X συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει.εχω τα 40X ως κυρια ακουστικα μου και ειμαι επισης πολυ ευχαριστημενος.
αυτα λογικα θα τα βρεις στημενα εδω http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=11470 οπως και αρκετα sennheiser.
εχε υποψιν σου,οτι αλλο αλλο ενα συν των akg Y50,ειναι το αποσπωμενο καλωδιο.
τα υπολοιπα που κοιτας εχουν ενσωματωμενο.

Ναι βρε Link βρίσκω.με βλέπω να μην αγοράζω τίποτα στην τελική τα akg βγαίνουν 90 ευρώ κοντά με μεταφορικά

Είσαι μπερδεμένος. Έχουν προταθεί πολλά ακουστικά τελείως διαφορετικά μεταξύ τους και για διαφορετικές χρήσεις. Πρέπει να μας πεις γιατί θέλεις αναβάθμιση λόγω ποιότητας ήχου ή αλλαγής χρήσης και τι χρήση ακριβώς θα κάνεις π.χ αλλά ακουστικά για ποδηλάτες άλλα για το σπίτι.
Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος.

Η αλήθεια αυτή είναι ότι, είμαι ,μπερδεμένος απλά είχα τα sennheiser cx215 χάλασαν με κάλυψαν πλήρως ακόμη και σπίτι βράδυ που κοιμούνται όλοι πάνω στα logitechz523 μου πολύ καλά ακουστικά..Θέλω απλά ακουστικά τέλεια ποιότητα ήχου εννοείται πάντα flac 320kbps μορφή κάνω ποδήλατο συνέχεια οπότε τα θέλω για έξω 10 ώρες τουλάχιστον που είμαι σίγουρα και για το σπίτι..Μάλλον λέω να πάρω http://www.skroutz.gr/s/423177/Sennheiser-HD-439.html?keyphrase=sennheiser+hd+439
Μεγάλα σίγουρα φαίνονται αλλά πιστεύω είναι καλά είδα και σχόλια τέλειος ήχος και μπάσα όσο χρειάζομαι σε δυνατά κομμάτια λίγο να το νιώθεις να μην περνάει απαρατήρητο αλλά ναι καθαρά mids Καθαρά υψηλά αυτό με ενδιαφέρει ευχαριστώ Peter περιμένω απάντηση.Γενικά 79 80 ευρώ μέχρι εκεί είναι καλά νομίζω επίσης θα τα προσέχω εννοείται

Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος είναι καλά ακουστικά , πιο πολύ για σπίτι θα έλεγα παρά για ποδήλατο.
Λίγο πιο μικρά και ελαφριά αλλά και πιο φθηνά με πολύ καλή ποιότητα ήχου πολύ παραπάνω από ότι κοστίζουν
είναι τα HD202ii δες και εδώ http://www.innerfidelity.com/content/sennheiser-hd-202-inexpensive-headphones-done-really-well#iLsLjPD2CVt5vor6.97.

Προσωπικά τέτοιου τύπου ακουστικά δεν με έχουν βολέψει για τρέξιμο / ποδήλατο. Μάλλον κάτι σε in ear καθώς ειδικά για ποδήλατο νομίζω ότι δεν χρειάζεται μεγάλη απομόνωση.

Ναι εντάξει διαφορετικά τα in ear σε μέγεθος απλά χαλάνε εύκολα :) Θα δω ευχαριστώ για τις προτάσεις

Αγορα in-ear

Γεια σας, ενδιαφερομαι για αγορα In-ear ακουστικων με τα παρακατω χαρακτηριστικα.

Budget: 30ευρώ, μαζι με μεταφορικα, αν τυχον ερθουν απ εξω.
In-ear
Συνοδευτικά: Sanca clip+ και μονο.
Μουσικές προτιμήσεις: Trance, ηλεκτρονικη, κλασικη, μουσικη με pads (πλατες), ατμοσφαιρικη και γενικα ακουω ολα τα ειδη, παντα σε mp3 format, τα οποια προσπαθω να ειναι καλης ποιοτητας.
Απαιτήσεις: Δεν ξερω ακριβως τι να γραψω εδω, μιας που ακουω πολλα διαφορετικα ειδη μουσικης, ξερω ομως οτι θελω να εχει καλο, γλυκο bass, να μην με ενοχλουν πολυ οι μεσαιες συχνοτητες, οπως συμβαινει πολλες φορες (ισως να φταει η κωδικοποιηση των mp3) και τα πριμα να μην τσιριζουν. θα προτιμουσα ολες οι συχνοτητες να ειναι ελαχιστα τονισμενες, ισορροπημένες και ο ηχος να ειναι ευχάριστος και γλυκος. Απαραιτητα η καλωδιωση να ΜΗΝ ειναι ταλιατελα και να εχει αντοχη στα τυλιγματα, μιας που τα τυλιγω συνεχεια γυρω απο το Sanca clip+
Άλλες χρήσεις: Μόνο μουσική
Extra features: Αν ειναι και hands free, ακομα καλυτερα, αλλα δεν με πολυνοιαζει.
Μπορώ/ενδιαφέρομαι να αγοράσω από εξωτερικό?: Θα προτιμουσα απο Ελλαδα, αλλα δεν με πειραζει να τα βρω και απ εξω.
Ιστορικό: Sony mh-1, με ενοχλουσε το βαρος τους, γιατι μου επεφταν απο τα αυτια και ειχα το ενοχλητικο χρατς απο την τριβη των ρουχων, οποτε με ενδιαφερει.
Pistons v2, πολυ καλη καλωδιωση, με αντοχη στα τυλιγματα, ηχος αρκετα καλος, αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και κατι αλλο, καλυτερο...

Ευχαριστω για τον χρονο... :a0210:

Last edited:
Re: Αγορα in-ear

Στα 30 με μεταφορικά δεν υπάρχει κάτι αφού έχεις περάσει από τα mh-1 και pistons.
Με κάτι παραπάνω πας στα soundmagic E10 από amazon.de και ξεμπερδεύεις μια για πάντα
στο budget μέχρι 100-150 .
Είναι άριστα.

Re: Αγορα in-ear

Υπάρχουν στο ali express κάποια εξαιρετικά κινεζάκια με 10 ευρώ. Νομίζω ότι αξίζει να δοκιμάσεις...πχ. Kz ate...

Πάντως, μετά τα mh1 δύσκολα βρίσκεις κάτι εφάμιλλο σε λογική τιμή....

Στάλθηκε από το x600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk