Ψάχνω να βρώ την καλύτερη λύση τελικού ενισχυτή για τα N805 μου. Τώρα τα οδηγώ με τελικό TagMclarenκαι προενισχυτή AV32 από την ίδια εταιρεία (Βλ παρουσίαση του χώρου μου στο PHOTO GALLERY). Οι διαδρομές μου μέχρι σήμερα είναι
AdvanceAcoustic: Τρανζίστορ, Καλή τιμή και Monoblock.
PrimalunaPrologueSix: Λάμπες, monobloc αλλά η ισχύς ;.
MusicalFidelityA5 : Δικάναλος Oλοκληρωμένος που δέχεται σήμα και από τον AV32.
AudioResearchΛάμπες, δικάναλος και με μπόλικη ισχύ : Μάλλον η ultimateλύση που με αναγκάζει βέβαια να πάρω αργότερα δικάναλο αντίστοιχο προενισχυτή.
Ο κάθε πωλητής προωθεί το προϊόν του και έτσι όλες οι λύσεις ακούγονται καλές. Τα ηχεία όμως πώς θα ακούγονται ; όλοι μου λένε ότι θα καταλάβω τη διαφορά με την πρώτη νότα. Κάποιοι δέχονται να πάω στο χώρο τους το σύστημά μου για συγκριτική δοκιμή. Κάποιος δεν δέχεται και αυτόματα τοποθετεί το προϊόν του μάλλον εκτός (φαίνεται ότι μπορεί να πουλάει εύκολα προϊόντα των 2.000 Ευρώ)
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
Δεν διαθέτω πάνω απο 3.000.
AdvanceAcoustic: Τρανζίστορ, Καλή τιμή και Monoblock.
PrimalunaPrologueSix: Λάμπες, monobloc αλλά η ισχύς ;.
MusicalFidelityA5 : Δικάναλος Oλοκληρωμένος που δέχεται σήμα και από τον AV32.
AudioResearchΛάμπες, δικάναλος και με μπόλικη ισχύ : Μάλλον η ultimateλύση που με αναγκάζει βέβαια να πάρω αργότερα δικάναλο αντίστοιχο προενισχυτή.
Ο κάθε πωλητής προωθεί το προϊόν του και έτσι όλες οι λύσεις ακούγονται καλές. Τα ηχεία όμως πώς θα ακούγονται ; όλοι μου λένε ότι θα καταλάβω τη διαφορά με την πρώτη νότα. Κάποιοι δέχονται να πάω στο χώρο τους το σύστημά μου για συγκριτική δοκιμή. Κάποιος δεν δέχεται και αυτόματα τοποθετεί το προϊόν του μάλλον εκτός (φαίνεται ότι μπορεί να πουλάει εύκολα προϊόντα των 2.000 Ευρώ)
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
Δεν διαθέτω πάνω απο 3.000.