Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

και εγώ περιμένω υπομονετικά να πέσουν οι τιμές για την C9 αλλά μέχρι στιγμής δεν το βλέπω...Τα μαγαζιά στο σκρουτζ δεν κάνουν ευκολίες, αν και έχουν καλές τιμές..Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να γίνει κάτι

τα 1300 δηλαδή θεωρούνται υπερβολική τιμή για μια τέτοια τηλεόραση?

Και εγώ μια από τα ίδια .. περιμένω να πέσει η 65αρα c9 . με καμια 5ετη δωρο ειναι λουκουμι

Απάντηση: Re: Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

Και εγώ μια από τα ίδια .. περιμένω να πέσει η 65αρα c9 . με καμια 5ετη δωρο ειναι λουκουμι

Αμήν ....! Εγώ περιμένω την 65c9 - 65 e9 και αν κανει κατι η sony με την 65ag9,για να δουμε ποια θα κατσει?

μολις ξεκολλησει η αγορα σιγα σιγα αν δεν γινει απο τις μεγαλες αλυσιδες καμια τρελη εκπτωση σιγουρα θα πεχτει κανα ατοκο με καμια 5ετη πακετο

Η C9 με τις καινούριες LG ( 2020 ) έχουν μεγάλες διαφορές ;; Αν είναι να περιμένουμε το black friday και να πάρουμε καμιά καινούρια

να ρωτήσω κάτι άλλο. Οι υποδοχές για την επιτυχία στήριξη είναι στάνταρ στις τηλεοράσεις δλδ τις βάζουν κάπου στο κέντρο ας πούμε η ο κάθε κατασκευαστής την βάζει όπου θέλει η όπου θεωρεί είναι καλύτερο για την τηλεόραση. Γιατί έχω εντύπωση ότι στις lg έτσι όπως είδα φωτογραφίες ότι είναι στο κάτω μέρος.

Στις καινούργιες που είναι όλες slim, λογικά όπου είναι το πιο παχύ σημείο προκειμένου να μπουν οι βίδες. Λογικά στο κάτω μέρος.

Το ξέρω είναι ένα χρονο παλιό αλλά λόγο πανδημίας η αγορά τηλεόρασης πήγε πίσω τελείως.
Μια και θα κάνω την αγορά τον Αύγουστο θα ήθελα γνώμες για το ποιο θεωρείτε καλύτερη σε αυτό το εύρος τιμής από Sony, LG, Panasonic?
Βλέπω η sony ότι έχουν android tv κάτι που θέλω για να έχουν μια υποστήριξη σε app μια και χρησιμοποιώ αρκετά.
Θα το προτιμούσα να γίνει η αγορά από πλαίσιο και βλέπω στην κατηγορία των 55'' που θέλω έχει αυτές εδώ

αν φυσικά υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση και την θεωρείτε καλύτερη θα την ψάξω να την βρω σε κάποιο κατάστημα.
Nα προσθέσω ότι όλα αυτά τα χρόνια στην κυριολεξία έχω κάνει όλες τις αγορές μετά από συμβουλές σας και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για την επιλογή :)

Εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη η αναζήτηση. Για να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένη, οι Panasonic έχουν την καλύτερη εικόνα και μετά οι Sony. Όμως, προσωπικά σου προτείνω LG. 🤣 Εφόσον δε βιάζεσαι, περίμενε μέχρι να προσφέρει η εταιρεία prepaid κάρτες ή/και δωρεάν επέκταση εγγύησης στα πέντε χρόνια και χτύπα μιαν 55" C1, το πολύ έως 1500 ευρώ (άμεσα ή έμμεσα). Αν σε ενδιαφέρει πολύ η θέαση υλικού σε 4K ανάλυση, πας σε 65", για 2.5 μέτρα απόσταση θέασης. Η διαφορά στο πλάτος δεν είναι μεγάλη. Μελλοντικά, αν θες αγοράζεις και ένα TV box ή έναν υπολογιστή, για χρήση με την τηλεόραση.

ήδη το έχω καθηστερήσει και είμαι να παίρνω νέα τηλεόραση. Η plasma έχει παλιώσει. Για 55 γράφω γιατί εκεί πoυ έχω την παλιά που είναι 53 μπαίνει ακριβός στο τοίxo έχει έπιπλο από πάνω κάτω με λίγο περιθώριο. ΜΙα 60 δεν θα χώραγε.
Τώρα για sony το σκέφτομαι ποιο πολύ λόγο και android και αυτές στο πλαίσιο βλέπω ότι είναι και 4k αλλά τα μοντέλα δεν τα γνωρίζω καθόλου και τις διαφορές που έχουν.
Δλδ που λες lg για ποιο λόγο τι διαφορά έχει από την sony η ακόμα και μια panasonic από την sony?

Εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη η αναζήτηση. Για να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένη, οι Panasonic έχουν την καλύτερη εικόνα και μετά οι Sony. Όμως, προσωπικά σου προτείνω LG. 🤣 Εφόσον δε βιάζεσαι, περίμενε μέχρι να προσφέρει η εταιρεία prepaid κάρτες ή/και δωρεάν επέκταση εγγύησης στα πέντε χρόνια και χτύπα μιαν 55" C1, το πολύ έως 1500 ευρώ (άμεσα ή έμμεσα). Αν σε ενδιαφέρει πολύ η θέαση υλικού σε 4K ανάλυση, πας σε 65", για 2.5 μέτρα απόσταση θέασης. Η διαφορά στο πλάτος δεν είναι μεγάλη. Μελλοντικά, αν θες αγοράζεις και ένα TV box ή έναν υπολογιστή, για χρήση με την τηλεόραση.

όταν λες την c1 αυτήν εδώ?

βλέπω είναι σεταρισμένη και για gaming με freesync κτλ έχει και hdmi2.1 ενώ η sony δεν βλέπω να έχουν

Οι C1 που έχουν προμηθευτεί τα καταστήματα από την αντιπροσωπεία, για τις οποίες (θα) ισχύουν οι οποιεσδήποτε προωθητικές ενέργειες, έχουν το 5 (μαύρη) ή το 6 (άσπρη) στον κωδικό τους. Μέχρι (και) τον Οκτώβριο, μάλλον θα προκύψει τουλάχιστον μια προσφορά με δώρο prepaid κάρτα ή/και δωρεάν επέκταση εγγύησης.

γιαυτήν εδώ τι λέτε που είναι και του 2021?

Οι C1 που έχουν προμηθευτεί τα καταστήματα από την αντιπροσωπεία, για τις οποίες (θα) ισχύουν οι οποιεσδήποτε προωθητικές ενέργειες, έχουν το 5 (μαύρη) ή το 6 (άσπρη) στον κωδικό τους.

Διόρθωση: 4 (μαύρη) και 5 (άσπρη) στους κωδικούς.

γιαυτήν εδώ τι λέτε που είναι και του 2021?

Ισοδύναμη περίπου με τη C1. Μπορείς να βρεις και σχετικά συγκριτικά (videos). Λογικά, θα παραμείνει λίγο πιο ακριβή από τη C1 σε όλη την κοινή τους πορεία στην αγορά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: chek2fire
μάλλον προς την sony θα πάω έχει και ρυθμό ανανέωσης στα 120 στο gaming mode που με ενδιαφέρει λόγο ps5 αν και η lg έχει και αυτή 100 ρυθμό ανανέωσης και πολύ χαμηλό input lag χαμηλότερο από την sony συν το free sync και gsync από amd, nvidia.
Νομίζω και οι δύο αυτές συγκεκριμενες τηλεοράσεις έτσι όπως διαβάζω τα review και με τα χαρακτηριστικά της είναι κορυφαίες άντε να χάνει λίγο στα σημεία η lg αλλά και εκεί την βρίσκεις 200 ευρώ πιο κάτω από την sony.

Στα 100 ή 120 Hz μπορούν να λειτουργήσουν και οι δύο, ανάλογα με το εισερχόμενο σήμα και τις ρυθμίσεις σε τηλεόραση και υπολογιστή/κονσόλα/media player.

• Like
Reactions: chek2fire
Να ρωτησω για το burn in. Στις plasma οι πρώτες 100 ώρες ήταν η πιο επικύνδηνες και μετά από τις 1000 ώρες δεν υπήρχε περίπτωση να σου γίνει burn in από στατική εικόνα. Εδώ τι ισχύει?