Αναζητώ μηχάνημα για τρίψιμο φράχτη

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Γμωριζετε αν υπάρχει καποιο οικονομικο και ευκολο στη χρηση εργαλειο για να τριψω ξυλινο φραχτη απο το σκασμενο βερνικι;

Απάντηση: Αναζητω μηχανημα για τριψιμο φραχτη.

Πάρε ένα δράπανο και προσάρμοσε στην άκρη του την ειδική μαλακή συρματόβουρτσα.

Re: Αναζητω μηχανημα για τριψιμο φραχτη.

Το πρωτο λινκ δεν ανοιγει. Ευχαριστω πολυ παντως καταλαβα τι εννοεις! Θα παω δευτερα να το ψαξω!

Δεν θέλει να βάζεις δύναμη... Απαλά, γιατί το δραπανο γυρίζει με πολλές στροφές. Στην αρχή δοκίμασε σε ένα κρυφό σημείο του φράχτη για να πάρεις μια ιδεα. Πάρε 2-3 βούρτσες (καμπάνες) απο τις πιο φαρδιές γιατι τα συρματάκια τρώγονται εύκολα.

Πάρε και καμιά μασκούλα καλού κακού, δεν είναι ό,τι καλύτερο για αναπνοή όλα αυτά που θα σκάνε πάνω σου όσο τρίβεις.

Και γυαλια κλειστου τυπου υποχρεωτικα.....

000776-11.jpg

Ωραια. Οι βουρτσες φανταζομαι κανουν για οποιοδηποτε δραπανο ετσι; εχει ο πεθερος μου να μην αγοραζω αλλο.

Nαι, για όλα.

Οντως. Αλλά λόγω του οτι τα ξύλα είναι κάθετα δεν θα τον βολέψει. Θα κυνηγάει κανα σπόνδυλο στην κατηφόρα. :)

Εγω γιατι θα τα τα ετριβα με τριβειο (παλμικο) ?

Το σκασμενο βενικι φευγει και με remover (διαβρωτικο), δεν ειναι απαραιτητο το τριψιμο

Ρε Ντίνο, φράκτης είναι, όχι τραπεζαρία... Ασε που με το παλμικό δεν μπορείς να τρίψεις στις εσοχές ανάμεσα στα κάθετα ξύλα.
Με το δραπανο, πατ-κιουτ θα τελειώσει στο 1/3 του χρόνου...

Λοιπον ειναι φραχτης απο πευκο με οριζοντιες παραλληλες σανιδες.
Αναμεσα εχουν κενο περι το 1-2 εκατοστα.

Ειναι περασμενες με βερνικι bondex που εσκασε.

Οποτε αναμεσα στις σανιδες, δεν μπαινει εργαλειο (?)

Παλμικο τριβειο, και διαβρωτικο για τα κενα αναμεσα απο τις σανιδες. Ή διαβρωτικο παντου

Αυτο θα εκανα τουλαχιστον εχω που δεν ειμαι πιτόρος :p

Προφανως, η σωστη λυση είναι με τριβείο.

Με δραπανο + βουρτσα καταρχήν είναι ευκολο να μεινουν σημαδια (κυκλικά).