Andor - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 54.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 11 31.4%
  • Καλή

Votes: 3 8.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 5.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    35

Συνέντευξη του gilroy σε ένα από τα αγαπημένα μου podcast για την τηλεόραση. Λέει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια.

• Like
Reactions: Kosh
Καλό και το 7ο.. είχε διάφορα πράγματα!

Άτυχος.. ο φίλος μας..
Να δούμε πως θα συνεχίσει τώρα..
αλλά έχει ενδιαφέρον, παίζονται διάφορα!

Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει Τετάρτη να αράξω καναπέ να δω επεισόδιο μετά τη δουλειά.

Δεν έχω λόγια για το 7ο. Το πιο σοβαρό, το πιο ενήλικο Star Wars που έχω δει ποτέ. Κάθε επεισόδιο είναι ένα διαμάντι.

• Like
Reactions: Wanderer
Ξέχασα να πω για τα εκπληκτικά πλάνα στην μεγαλούπολη! (y)
Με έκαναν να ονειρεύομαι μία Blade Runner σειρά γυρισμένη σε κάτι τέτοια! :cool:

Αναμένουμε να δούμε τι θα φτιάξει το Amazon!

Ξέχασα να πω για τα εκπληκτικά πλάνα στην μεγαλούπολη! (y)
Με έκαναν να ονειρεύομαι μία Blade Runner σειρά γυρισμένη σε κάτι τέτοια! :cool:

Αναμένουμε να δούμε τι θα φτιάξει το Amazon!

αυτο που απεδειξε το andor ειναι οτι δεν εχει σημασια ουτε το καναλι ουτε το budget, αλλα μονο η δημιουργικη ομαδα. Ειδαμε ποσο καλα εχει παει και το rings of power :D , δεν ειναι χαλια μεν αλλα δεν το λες και κατι ιδιαιτερο. Ειδαμε επισης και τις αλλες σειρες star wars του disney που οι περισσοτερες ηταν σκουπιδια. Για να βγει κατι καλο πρεπει να υπαρχει συγκεκριμενο οραμα και δημιουργος να το ενσαρκωσει. Καλη φαση ο ριντλει σκοτ, αλλα δεν ξερω ποσο hands on θα ειναι.

Εξαιρετικό !!! (y) (y)
Σα να ξεκίνησε νέα σεζόν!!

Καταπληκτικές οι σκηνές στην φυλακή!
Η όλη παραγωγή της σειράς θα μπορούσε να ήταν από μία εξαιρετική ταινία!

Αλλάζω την ψήφο μου από Πολύ Kαλή σε Εξαιρετική! ;)

• Like
Reactions: avlovers
Πραγματικά δεν έχω λόγια. Κάθε επεισόδιο καλύτερο από το προηγούμενο. Αυτή η σειρά έχει καταφέρει να δόση χρωμα, οσμή και υπόβαθρο σε όλον τον κόσμο του Star Wars. Κάτι που τόσες ταινίες (με μικρή εξαίρεση το rogue one σε κάποια σημεία του) δεν κατάφεραν.

Επίσης, δεν έχω δει ΠΟΤΕ τόσους μαζεμένους καλούς ηθοποιούς σε μικρά ρολακια. Σίγουρα βοηθάει πολύ το σενάριο και η σκηνοθεσία αλλά η «νότα» που δίνουν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί είναι φοβερή! Για παράδειγμα, το βλέμμα του anton lesser και η επέμβαση του υπέρ τη miro κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της, ήταν ΟΛΑ τα λεφτά. Διήρκεσε 3-4’’, ήταν όμως καταπληκτικό.
Για να μην πω για τον serkis που έπαθα σοκ όταν τον είδα.

Δεν εξηγεί προς το παρόν. Μπορεί να μας δείξουν αργότερα τι εξαρτήματα φτιάχνουν. Όπως και να χει μιλάμε για χιλιάδες κόσμου (ανά κάθε πεντάγωνο) που δουλεύουν κυριολεκτικά σαν ρομπότ. Τύφλα να χουν τα κινέζικα εργοστάσια !