Andor - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 18.2%
  • Καλή

Votes: 3 13.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
Αυτο που έγινε με το Andor ήταν ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Με τις τόσες χαζοσειρες που πάτωσαν, ήταν η μοναδική μαζί με το mandaloriann που ξύπνησαν τους φαν και έδωσαν πνοή.
Το μεν Andor για πιο σοφιστικέ φαν που τους αρέσει η σκέψη και το μπλα μπλα το πως και γιατί και το mandalorian για το πιου πίου.
Και ναι η φιλοσοφία του Andor δεν συνάδει με αυτό που έχουμε μάθει μια ζωή και γι αυτό ξενίζει.

Last edited:
Kάνε μια προσπάθεια, μπορεί να σου αρέσει, πρέπει να είναι η πιο διφορούμενη σειρά εκει έξω, έχει άτομα που την λατρεύουν και άλλους που δεν την πάλεψαν ούτε για 2-3 επεισόδια...
Δεν θα έλεγα διφορούμενη, το πρόσημο είναι θετικό κατα πολύ....

Αυτή την στιγμή εδώ και μέρες το R1 φιγουράρει νο1 σε θεάσεις στο disney+ ταινία 10ετιας.... τέτοιο το Impact του Andor.

Δεν θα έλεγα διφορούμενη, το πρόσημο είναι θετικό κατα πολύ....

Αυτή την στιγμή εδώ και μέρες το R1 φιγουράρει νο1 σε θεάσεις στο disney+ ταινία 10ετιας.... τέτοιο το Impact του Andor.

Δεν θα το έλεγα, ακόμα και στο IMDb να το δεις έχει υπερβολικά λίγες ψήφους για σειρά Star Wars με 2 κύκλους. Και προφανώς είναι ψηλά τώρα καθώς πριν λίγο καιρό βγήκε ο δεύτερος κύκλος, αυτό έλειπε να μην είναι και ψηλα τώρα…μάλλον δεν παρακολουθείς και πολύ Disney+ κάθε καινούργια σειρά Star Wars, μέχρι και το Asoka πάει στην κορυφή, το θέμα είναι θα είναι στην κορυφή μετά από κανέναν χρόνο αν δεν βγει άλλος κύκλος;;

Με 2 κύκλους και 24 επεισόδια έχει στο IMDb ίδιες ψήφους με το μετριότατο και με μόλις 7 επεισόδια Bobba Fett και αυτό τα λέει όλα….

To Mandalorian έχει πάνω από τις τριπλές ψήφους στο IMDb, αν το Andor έχει μεγάλο impact, τότε το Mandalorian τι έκανε;;;

Με λίγα λόγια κανένα impact δεν κάνει, εντελώς μέτρια πάει και λογικό είναι…μέχρι η κοτσάνα Obi Wan μεγαλύτερη απήχηση είχε με μόλις έναν κύκλο, που να έβγαινε και δεύτερος κύκλος…

Last edited:
  • Like
Reactions: songless_bird
Αυτο που έγινε με το Andor ήταν ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Με τις τόσες χαζοσειρες που πάτωσαν, ήταν η μοναδική μαζί με το mandaloriann που ξύπνησαν τους φαν και έδωσαν πνοή.
Το μεν Andor για πιο σοφιστικέ φαν που τους αρέσει η σκέψη και το μπλα μπλα το πως και γιατί και το mandalorian για το πιου πίου.
Και ναι η φιλοσοφία του Andor δεν συνάδει με αυτό που έχουμε μάθει μια ζωή και γι αυτό ξενίζει.

Δεν θα το έλεγα, ακόμα και στο IMDb να το δεις έχει υπερβολικά λίγες ψήφους για σειρά Star Wars με 2 κύκλους. Και προφανώς είναι ψηλά τώρα καθώς πριν λίγο καιρό βγήκε ο δεύτερος κύκλος, αυτό έλειπε να μην είναι και ψηλα τώρα…μάλλον δεν παρακολουθείς και πολύ Disney+ κάθε καινούργια σειρά Star Wars, μέχρι και το Asoka πάει στην κορυφή, το θέμα είναι θα είναι στην κορυφή μετά από κανέναν χρόνο αν δεν βγει άλλος κύκλος;;

Με 2 κύκλους και 24 επεισόδια έχει στο IMDb ίδιες ψήφους με το μετριότατο και με μόλις 7 επεισόδια Bobba Fett και αυτό τα λέει όλα….

To Mandalorian έχει πάνω από τις τριπλές ψήφους στο IMDb, αν το Andor έχει μεγάλο impact, τότε το Mandalorian τι έκανε;;;

Με λίγα λόγια κανένα impact δεν κάνει, εντελώς μέτρια πάει και λογικό είναι…μέχρι η κοτσάνα Obi Wan μεγαλύτερη απήχηση είχε με μόλις έναν κύκλο, που να έβγαινε και δεύτερος κύκλος…

ποιες χαζομαρες πάτωσαν?

πέρα απο εκείνο το ανεκδιήγητο του '78 holiday special... μέχρι και το acolyte/boba fett είναι θαύματα μπροστά του.

Δέχομαι οτι τα γούστα είναι διαφορετικά οτι αλλά μας άρεσαν περισσότερο ή λιγότερο αλλά ότι "πάτωσαν".. bold statement...

BTW έχουμε τοπικ για το Star Wars: Skeleton Crew ? να δω κάτι!
To impact του andor φαινεται απλετα απο τις δεκαδες SW κοινότητες στα social οπού ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι fans υπερ του andor...

Anyway δε χρειαζεται να το τραβηξουμε άλλο η ιστορία θα δείξει!

ποιες χαζομαρες πάτωσαν?

πέρα απο εκείνο το ανεκδιήγητο του '78 holiday special... μέχρι και το acolyte/boba fett είναι θαύματα μπροστά του.

Δέχομαι οτι τα γούστα είναι διαφορετικά οτι αλλά μας άρεσαν περισσότερο ή λιγότερο αλλά ότι "πάτωσαν".. bold statement...

BTW έχουμε τοπικ για το Star Wars: Skeleton Crew ? να δω κάτι!
To impact του andor φαινεται απλετα απο τις δεκαδες SW κοινότητες στα social οπού ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι fans υπερ του andor...

Anyway δε χρειαζεται να το τραβηξουμε άλλο η ιστορία θα δείξει!
Κανείς δεν είπε ότι πάτωσε, αλλά ότι έχει τεράστιο impact δεν έχει, και είναι ξεκάθαρο αυτό, στο έγραψα και πριν με 24 επεισόδια και 2 κύκλους έχει το ίδιο impact με τα μόλις 7 επεισόδια του Bobba Fett…δεν θάβω την σειρά απλά είναι για περιορισμένο κοινό για αυτό παρόλο τις καλές βαθμολογίες, κριτικές κλπ. Δεν την βλέπει τόσος κόσμος, και αρκετός την παρατάει και στην μέση.

Περί ορέξεως φυσικά, για μένα η σειρά αυτή έχει ότι μισώ σε μια σειρά, ατελείωτους διαλόγους που μου φέρνουν τάσεις αυτοκτονίας, αν θέλω ατελείωτους διαλόγους και αναλύσεις πιάνω ένα βιβλίο δεν κάθομαι να αποβλακώνομαι στην τηλεόραση, στην τηλεόραση θέλω να βλέπω κίνηση, ταχύτητα, δράση κλπ.

Κανείς δεν είπε ότι πάτωσε, αλλά ότι έχει τεράστιο impact δεν έχει, και είναι ξεκάθαρο αυτό, στο έγραψα και πριν με 24 επεισόδια και 2 κύκλους έχει το ίδιο impact με τα μόλις 7 επεισόδια του Bobba Fett…δεν θάβω την σειρά απλά είναι για περιορισμένο κοινό για αυτό παρόλο τις καλές βαθμολογίες, κριτικές κλπ. Δεν την βλέπει τόσος κόσμος, και αρκετός την παρατάει και στην μέση.
Πως δεν την βλέπει τόσος κόσμος? εδώ λέμε ότι εχει σπάσει ρεκόρ θεάσεων στην πλατφόρμα της disney+ και θετικών σχολιασμών στα social (οπού εκεί πραγματικά βλέπεις τον παλμό του κόσμου πλέον άμεσα) πέρα απο τις διθυραμβικές κριτικές. Που βασίζεται ο ισχυρισμός οτι είναι για περιορισμένο κοινό η την παρατάει στην μέση? σε κάποιες μεμονωμένες απόψεις? δε μου ακούγεται περίεργο, το δέχομαι αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Πως δεν την βλέπει τόσος κόσμος? εδώ λέμε ότι εχει σπάσει ρεκόρ θεάσεων στην πλατφόρμα της disney+ και θετικών σχολιασμών στα social (οπού εκεί πραγματικά βλέπεις τον παλμό του κόσμου πλέον άμεσα) πέρα απο τις διθυραμβικές κριτικές. Που βασίζεται ο ισχυρισμός οτι είναι για περιορισμένο κοινό η την παρατάει στην μέση? σε κάποιες μεμονωμένες απόψεις? δε μου ακούγεται περίεργο, το δέχομαι αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Που το είδες ότι έσπασε ρεκόρ στο Disney+, στο έγραψα και πριν κάθε νέα σειρά Star Wars πάει στην κορυφή, και το Asoka στην κορυφή πήγε.

Το Disney+ το έχω στην δουλειά μου, εμείς το προωθούμε στην Ελλάδα, και μάλιστα την άλλη εβδομάδα θα πάω για ένα event στην Νορβηγία για αυτό. Ξέρω εκ των έσω ότι ο πρώτος κύκλος τους είχε πάει άσχημα παρόλο τις καλές βαθμολογίες, ευτυχώς για αυτούς έγινε Viral και κάπως ανέβασε τις θεάσεις αλλά συνολικά έχει χειρότερες και από το Bobba Fett, στο έγραψα και πριν αλλά δεν έδωσες σημασία…ο περισσότερος κόσμος δεν την βλέπει εξού και οι λίγες βαθμολογίες στο IMDb, o περισσότερος κόσμος αδιαφορεί.

Το αν μέσω των Social, websites που το εκθειάζουν κλπ. Τραβήξει και άλλο κόσμο θα δούμε, πιθανόν, δεν στοιχίζει και πολλά λεφτά στην Disney, ακόμα και στον πελάτη μας τους είχα πει ότι δεν μου άρεσε και ο Brand Manager των Βαλκανίων μου είχε πει ότι δεν είμαι ο μόνος και σε εμάς εδώ δεν μας αρέσει αλλά δεν το λέμε παραέξω!!!

Υ.Γ. Η απήχηση μιας σειράς , ταινίας κλπ. Είναι εύκολο να το δεις από το IMDb, όσο περισσότερες ψήφους τόσο μεγαλύτερο impact έχει…,τόσα απλά…

Υ.Γ. Το Mandalorian ξέρω επίσης ότι έχει περισσότερε θεάσεις στην πλατφόρμα της Disney από ότι όλες οι άλλες σειρές Star Wars μαζί, και δεύτερο είναι το Obi Wan όπου παρόλο που το θάψανε πήγε αρκετά καλά.

Last edited:
Ειναι πρώτο σε θεάσεις αυτές τις εβδομάδες που κυκλοφορεί στις σειρές, τα link πιο πάνω, μαζί με το R1 στις ταινίες. Δεν ειναι δύσκολο να επαληθευτεί αυτό!

Σαν σύνολο λογικά να μην έχουμε εικόνα, φρέσκο είναι!

Αν και παρακολουθώ το IMDB θεωρώ τις βαθμολογίες του rotten πιο ακριβείς

Πάντως σε ολόκληρο disney+ βλέπω το andor (σεζον1 περισσότερο) στο νο7..... δεν ανταποκρίνεται αυτό και τόσο στα λεγόμενα σου.

Δε νομίζω ότι μας ενδιαφέρει πώς πήγε στο Disney...
Το ότι είναι καλή σειρά δεν το αμφισβητούμε, απλά σε πολλούς από μας δεν αρέσει αυτό το στυλ.

• Like
Reactions: karamela
Στις ομάδες στο FB που το εκθιαζουν παίζουν με τα όρια του τρολλ . Σαν να βρήκαν αφορμή κάποιοι να κράξουν το υπόλοιπο franchise.
298f8472da5a26cc7e9006d0df5245b6.jpg

Στις ομάδες στο FB που το εκθιαζουν παίζουν με τα όρια του τρολλ . Σαν να βρήκαν αφορμή κάποιοι να κράξουν το υπόλοιπο franchise.
298f8472da5a26cc7e9006d0df5245b6.jpg
Υπήρχαν ομάδες στα Social που είχαν ενθουσιαστεί και με το Οbi wan kenobi, ενώ έχω και συνάδελφο στην δουλειά που λέει, επιμένει και το αναλύσει κιόλας με επιχειρήματα ότι το Οbi wan kenobi είναι η καλύτερη σειρά που έχει φτιάξει η Disney!! Το θέμα λοιπόν είναι σε εμάς τους ίδιους αν αρέσει κάτι και όχι τι λένε τα Social, οι βαθμολογίες κλπ. Ολα είναι και θέμα γούστου, και το Anora πήρε φέτος Oscar καλύτερης ταινίας και όταν το είδα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα..

Ειναι πρώτο σε θεάσεις αυτές τις εβδομάδες που κυκλοφορεί στις σειρές, τα link πιο πάνω, μαζί με το R1 στις ταινίες. Δεν ειναι δύσκολο να επαληθευτεί αυτό!

Σαν σύνολο λογικά να μην έχουμε εικόνα, φρέσκο είναι!

Αν και παρακολουθώ το IMDB θεωρώ τις βαθμολογίες του rotten πιο ακριβείς

Πάντως σε ολόκληρο disney+ βλέπω το andor (σεζον1 περισσότερο) στο νο7..... δεν ανταποκρίνεται αυτό και τόσο στα λεγόμενα σου.

Το IMDB είναι πλέον σχεδόν άχρηστο σαν metric.

Εδώ βγάζει στο νο.2 το μικιμάους.

• Like
Reactions: takisot
Το IMDB είναι πλέον σχεδόν άχρηστο σαν metric.

Εδώ βγάζει στο νο.2 το μικιμάους.
Ε ναι εχει απίστευτη αξία η πληροφορία που έδωσε το Clone Wars στο μεσοδιάστημα episode 2 έως episode 3

Μην κοιτάτε τα cartoon με μισό μάτι, αναπόφευκτα είναι canon, έκαναν connect σε πολλά dots και είναι καλοφτιαγμένα. (ναι τα εχω δει ΟΛΑ)

Ε ναι εχει απίστευτη αξία η πληροφορία που έδωσε το Clone Wars στο μεσοδιάστημα episode 2 έως episode 3

Μην κοιτάτε τα cartoon με μισό μάτι, αναπόφευκτα είναι canon, έκαναν connect σε πολλά dots και είναι καλοφτιαγμένα. (ναι τα εχω δει ΟΛΑ)
Να θα συμφωνήσω μαζί σου σε κάτι!! Τα Clone Wars είναι πολύ καλά, δεν τα έχω δει όλα, άλλα όσα έχω δει αξίζουν μιας θέασης, επειδή είναι Animation δεν έχει πάρει την προβολή που του αρμόζει, άλλα αν κάποιος είναι Fan του Star Wars οφείλει να του ρίξει έστω μια ματιά, δεν θα χάσει..

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
@Δημήτρης Δημητρακούδης αφού δε σου αρέσει το imdb, το ROTEN δίνει ακόμη καλύτερη βαθμολογία πάντως στο clone wars https://www.rottentomatoes.com/tv/star-wars-the-clone-wars
(το bad bαtch το απόλαυσα ακόμα περισσότερο πάντως)

Ξεφύγαμε όμως! Πίσω στο Αndor.

Αλλη μια πτυχή γιατί ήταν τόσο καλό το andor

• Like
Reactions: takisot
@Δημήτρης Δημητρακούδης αφού δε σου αρέσει το imdb, το ROTEN δίνει ακόμη καλύτερη βαθμολογία πάντως στο clone wars https://www.rottentomatoes.com/tv/star-wars-the-clone-wars

Ξεφύγαμε όμως! Πίσω στο Αndor.

Αλλη μια πτυχή γιατί ήταν τόσο καλό το andor
O Ghorman ήταν όντως αποκάλυψη.

Για να δώσει κάποιος κακή βαθμολογία στο Clone Wars πρέπει έστω να προσπαθήσει να δει το Clone Wars..
Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει καν την ύπαρξή του.

• Angry
Reactions: SR-71

Αν έχει τόσο καλό story και τόση πληροφορία, μήπως να έκανα αυτό σειρά;
Τότε μπορεί και να το έβλεπε ο πολύς κόσμος.