Andor - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 18.2%
  • Καλή

Votes: 3 13.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
Αρα αυτα που πιθανολογουσαμε, οτι τα σηριαλς θα ριξουν το κοστος ............... μπαρμπουτσαλα !
Το Andor 2 βγαινει ακριβοτερο και του Force Awakens και του Last Jedi. Ασυλληπτα κοστη !!!

Βεβαια, ειναι 12 επεισοδια και οχι 2ωρη ταινια. Ομως δεν ειναι 12 επεισοδια ΤΙΓΚΑ στα εφφε.
Η ειναι 🤨.......... ? .......... χμμμμ ☺️

Last edited:
H σειρα δεν ειναι μονο διαστημομαχιες.

Ειναι και σκηνικα, κοστουμια, πανακριβα σετ ειναι μεγαλο το κοστος αν θες SWU accuracy και να μην μοιαζει σαν ταινια του Τσουβελλα :D

Εγω παντως .....

...... ΔΕΝ χαλιεμαι να ειναι διαστημομαχιες και πιου-πιου ......

... και τα 12 επεισοδια ! :LOL::LOL::LOL::LOL::ROFLMAO:

(ασε τις αναλυσεις που κανω κατα καιρους ...... ειμαι πληρωμενος πρακτορας :cool:)

Το βασικο ειναι να ειναι στο τιμονι ο Gilroy. Απαξ και συμβαινει αυτο, ολα θα παρουν τον δρομο τους. Ben Mendelsohn ειδα στο τρειλερ και μπερδευτηκα. Δεν ειχε παιξει στην πρωτη σαιζον, σωστα; Στο star wars τον εχουμε δει μονο στο rogue one; Οπου μαλιστα τον ειδαμε και πολυ λιγοτερο απο οτι θα ηθελα. Θελω να πιστευω οτι εδω θα τον απολαυσουμε!

ουτε saw gerrera ειχαμε δει στην πρωτη σαιζον; τα εχω κανει κιμα στο κεφαλι μου ολα

ελα γιατι σας βλεπω ξεχασιαρηδες :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aπαραδεκτος.
Εγω ο ΓΟΥΚΑΣ ο μπαρουτοκαπνισμενος
που εχω κανει την τριχωτη μου κεφαλα ..... jedi archives
ΞΕΧΑΣΑ οτι ειδαμε Saw Gerrera στην πρωτη σεζον !

Που υπογραφω για την συνοπτικη μου εκτελεση ? :cautious:

Καλό νέο! γιατί έχει πέσει τρελή sci-fi ξηρασία. βλέπουμε ότι να ναι εδώ και καιρό, τόσο που σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω ΤΝG lol.
Το μοναδικό SW tv series που μου άρεσε (αρκετά).

• Haha
Reactions: SR-71