Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
To εγκατεστησα,αλλά ανοίγοντάς το,μου ανοίγει η εφαρμογή του Youtube.
Εγώ θα πρότεινα το tubemate
To εγκατεστησα,αλλά ανοίγοντάς το,μου ανοίγει η εφαρμογή του Youtube.
Εδω και πολυ καιρο το Cyberon voice commander.
Και δεν χρειάζεται να ουρλιαζεις για σε ακούσει
Kκαι το roll tube δουλεύει τέλεια για download από youtube.υπαρχει τωρα καποια εφαρμογη youtube που να κανεις download ?
Οσες εχουν αναφερθει δεν υπαρχουν πια .
Επισης γιατι δεν μπορουμε να κατεβασουμε google earth και maps 3d ?
O email client του htc μου κανει "νερα".... δε μου δειχνει εικονες jpg που μου έχουν στείλει, ξερει κανεις γιατι ?
Τα βλεπω κανονικα σε οποιοδηποτε αλλο μηχάνημα ...
Εχω κοιτάξει διαφορες ρυθμισεις (max file size ,HTML on/of κλπ).... και ειναι ολα οκ.
Αν δεν υπαρχει λύση, ποιος είναι ο καλυτερος email client στο Android (για Gmail, Hotmail, Yahoo ) , με ευκολο σεταρισμα ?
εσυ στον email client του κινητου σου (αυτου που ηρθε στο κινητο σου) μπορεις να κανεις ζοομ ιν-ουτ kai να δεις ολο το mail , full size ?
επισης δε κανει zoom in-out sta email με pinch zoom ....ειναι φυσιολογικο αυτο ?
Σε αλλα android ετσι γινεται ?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το φτιάχνουν εκεί στην google και δεν είναι μόνο αυτό για να δεις το mail πρέπει να κάνεις scroll δεξια,αριστερα,πάνω,κάτω γιατί δεν κάνει resize
Σε μένα κανει κανονικά resize και απλα ρυθμίζω εξαρχής το μέγεθος των γραμμάτων. Σκρολαρω μονο πανω κατω. Gmail σε 4.0.4 μαμά.
αντε να βγει η 4.1 μπας και διορθωσει αυτα τα bugs...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.