Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Σωστος. Παιζει και αυτο το προγραμμα.
Απλα στο roll tube δεν χρειαζεσαι και το youtube να εχεις.
Ειναι ιδιο με το Youtube απλα σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις κιολας

υπαρχει τωρα καποια εφαρμογη youtube που να κανεις download ?
Οσες εχουν αναφερθει δεν υπαρχουν πια .

Επισης γιατι δεν μπορουμε να κατεβασουμε google earth και maps 3d ?

υπαρχει τωρα καποια εφαρμογη youtube που να κανεις download ?
Οσες εχουν αναφερθει δεν υπαρχουν πια .

Επισης γιατι δεν μπορουμε να κατεβασουμε google earth και maps 3d ?
Kκαι το roll tube δουλεύει τέλεια για download από youtube.
Θα το βρεις εδώ:
http://www.filekom.com/xu1083uswdi8.html

O email client του htc μου κανει "νερα".... δε μου δειχνει εικονες jpg που μου έχουν στείλει, ξερει κανεις γιατι ?
Τα βλεπω κανονικα σε οποιοδηποτε αλλο μηχάνημα ...

Εχω κοιτάξει διαφορες ρυθμισεις (max file size ,HTML on/of κλπ).... και ειναι ολα οκ.

Αν δεν υπαρχει λύση, ποιος είναι ο καλυτερος email client στο Android (για Gmail, Hotmail, Yahoo ) , με ευκολο σεταρισμα ?

O email client του htc μου κανει "νερα".... δε μου δειχνει εικονες jpg που μου έχουν στείλει, ξερει κανεις γιατι ?
Τα βλεπω κανονικα σε οποιοδηποτε αλλο μηχάνημα ...

Εχω κοιτάξει διαφορες ρυθμισεις (max file size ,HTML on/of κλπ).... και ειναι ολα οκ.

Αν δεν υπαρχει λύση, ποιος είναι ο καλυτερος email client στο Android (για Gmail, Hotmail, Yahoo ) , με ευκολο σεταρισμα ?

Λιγο περίεργο προβλημα. Δεν το έχω ξανακούσει. Θυμάσαι τι αλλαγές εκανες πριν το πάθεις?
Τα δυο μάλλον καλύτερα είναι κ-9 δωρεάν και maildroid (επι πληρωμή). Θέλουν λιγο χρονο για το σεταρισμα αλλα μετα θα είσαι οκ.
Αν έχεις gmail δεν θα μπορέσεις να τα σεταρεις με τον κανονικό κωδικο σου αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιες επιλογές στον λογαριασμό σου. Ψεξε στις ρυθμίσεις του gmail σου για να βγάλεις έναν 16 ψηφίο κωδικο που θα βάλεις την πρώτη φορά.

εσυ στον email client του κινητου σου (αυτου που ηρθε στο κινητο σου) μπορεις να κανεις ζοομ ιν-ουτ kai να δεις ολο το mail , full size ?

Στον μαμά όχι. Απλα εχει ρυθμιση για το μεγεθος των γραμματων. Στο maildroid κανει ζουμ ιν out. Στο play θα βρεις εφαρμογή (ξερω τις σιχαινεσαι) για gmail & yahoo αν τυχόν έχεις κάποια από αυτά. Τσεκαρε μια. Αλλα και το k-9 είναι καλό. Δεν θυμάμαι αν έχει διαφημίσεις όμως. Προσωπικά γύρισα στο μαμά. Κ-9 και maildroid είναι πολύ καλά αλλα on the go δεν χρειάζομαι πολλά.
Για το προβλημα με τις φωτο αν και θα το εκανες ηδη τσεκαρε τα επόμενα
: στις γενικές ρυθμίσεις καπου έχει απόκρυψή συνημμένων. Πατα το και μετα ακύρωσή.
: στις ρυθμίσεις του λογαριασμού εχει λήψη συννημενων μέσω wifi. Αν αυτό το έχεις τικαρει θα σου τραβαει τις φωτο μονό από wifi, οπότε αν είσαι στο δικτυο κινητής δεν θα στις φέρνει.
: τσεκαρε από υπολογιστή στις ρυθμίσεις στο μειλ σου imap μήπως είναι κάτι πειραγμένο αν και φαντάζομαι εκεί δεν άλλαξες κάτι.

επισης δε κανει zoom in-out sta email με pinch zoom ....ειναι φυσιολογικο αυτο ?
Σε αλλα android ετσι γινεται ?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το φτιάχνουν εκεί στην google και δεν είναι μόνο αυτό για να δεις το mail πρέπει να κάνεις scroll δεξια,αριστερα,πάνω,κάτω γιατί δεν κάνει resize

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το φτιάχνουν εκεί στην google και δεν είναι μόνο αυτό για να δεις το mail πρέπει να κάνεις scroll δεξια,αριστερα,πάνω,κάτω γιατί δεν κάνει resize

Σε μένα κανει κανονικά resize και απλα ρυθμίζω εξαρχής το μέγεθος των γραμμάτων. Σκρολαρω μονο πανω κατω. Gmail σε 4.0.4 μαμά.

Σε μένα κανει κανονικά resize και απλα ρυθμίζω εξαρχής το μέγεθος των γραμμάτων. Σκρολαρω μονο πανω κατω. Gmail σε 4.0.4 μαμά.

Με παλαιότερες εκδόσεις ήταν οκ

Attachments

• Screenshot_2012-11-12-13-40-24.jpg
    Screenshot_2012-11-12-13-40-24.jpg
    51.5 KB · Views: 157
me τη stock rom...

Σε μας (htc one x) δεν εχει εμφανιστει ακομη ουτε η 4.1 !
Αμα ομως μου λες οτι ετσι ειναι και στην 4.1.2 (σε ποιο κινητο αλήθεια ?) , τη κάτσαμε.