Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

αλλο κουλο παλι... ολες οι εικονες των επαφων μου εχουν γινει χαλια.... πολη κακη ποιότητα.
Ξερει κανεις γιατι και πως λυνεται ?

Δε ξέρω πως έκανες τη μεταφορά επαφών από το apple.
Δεν έχω μπλέξει με αντίστοιχη μεταφορά.
(εδώ ακόμα και μεταξύ nokia / sony είχαμε τόσα προβλήματα, τελικά σε android αν και σε κάποια Import πάτησα πάνω, έκανα και δουλεία με το χέρι)
Έγινε με κάποιο εργαλείο που κάνει resize ???

Αλλά, εάν οι γνωστοί σου είναι στον κύκλο σου στο google+ τότε οι φωτο έρχονται μόνες τους από το νετ και είναι καλές.

Eχει κι αυτο τα θεματα του...αλλα θα επιμεινω .
τωρα που μπηκα στο χορο.... θα χορεψω!:2thumb22sup:

Να δεις που και το ανάποδο θα βγάζει προβλήματα από android -> apple

Τουλάχιστο αυτό φαντάζομαι μετά τόσα χρόνια μεταβάσεις μεταξύ κινητών διαφόρων εταιριών. Λ.χ Από nokia σε nοkia δούλευε από σονυ σε σονυ δούλευε,
Αλλά τόσα χρόνια όλοι εμείς έχουμε αναγκαστεί να αλλάζουμε με το χέρι τα στοιχεία της ατζέντας σχεδόν σε κάθε μετάβαση από τον ένα κατασκευαστή στον άλλο. Τη μια οι εικόνες την άλλη ο τύπος του τηλεφώνου (mobile / home) την άλλη προβλήματα με ελληνικά κ.ο.κ. μπάχαλο…

Εδώ ακόμα κάποιοι βγάζουν μέχρι και λεφτά, αντιγράφοντας ατζέντες μεταξύ κινητών, άλλοι πουλάνε εφαρμογές κ.ο.κ.

Γιάννη είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα ανακαλύψεις πολλά ακόμα θεματα, που ακομα και αν δεν είναι ‛πρόβλημα’ … είναι ‛σπαστικά’

Γι αυτο μιλαμε τοσο καιρο για "οικοσύστημα".... σε καθε πλατφόρμα.

Για σκεψου να εχεις αγορασει μουσική, βιβλια, ταινιες , εφαρμογες κλπ απο το itunes και μετα να πας win8 - android, ΧΑΟΣ !
Kai toαντιστροφο βεβαια.

Τεσπα, για δοκιμη το κανω, έτσι κι αλλιως μ αρεσουν τα πειράματα και οι αλλαγές.

Γι αυτο μιλαμε τοσο καιρο για "οικοσύστημα".... σε καθε πλατφόρμα.

Για σκεψου να εχεις αγορασει μουσική, βιβλια, ταινιες , εφαρμογες κλπ απο το itunes και μετα να πας win8 - android, ΧΑΟΣ !
Kai toαντιστροφο βεβαια.

Τεσπα, για δοκιμη το κανω, έτσι κι αλλιως μ αρεσουν τα πειράματα και οι αλλαγές.

εάν είχες τα παραπάνω
'μουσική, βιβλια, ταινιες , εφαρμογες'
σε
mp3/flac , text/RTF , mpeg/mkv , source

δε θα είχες τα προβλήματα αυτά :p

Mireo DON’T PANIC: Πρόγραμμα για πλοήγηση μέσω GPS

unnamedo.jpg

Το Mireo DON’T PANIC αποτελεί ένα πολύ γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε όταν πηγαίνουμε
σε μία άγνωστη περιοχή.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής από το Google Play, πρέπει να πάμε στο “Αγορά” και από εκεί να επιλέξουμε να κατεβάσουμε
το trial των 7 ημερών των Ελληνικών χαρτών, καθώς και Ελληνικά Voices.

Τι μου άρεσε στο Mireo DON’T PANIC

- Γρήγορη, “ελαφριά” εφαρμογή, απλή, με ξεκάθαρο UI

- Διάλεγε αρκετά καλές διαδρομές στα δρομολόγια που του ζήτησα

- Ωραίο Lane Assistant

- Μπορούμε να αγοράσουμε μόνο τον χάρτη της Ελλάδας, και όχι ολόκληρο πακέτο (π.χ. Ανατολική Ευρώπη)
όπως “αναγκαζόμαστε” σε άλλες προτάσεις.

- Χάρτες ενημερωμένοι, πολλά POIs χάρη στο Foursquare integration

- Γρήγορος υπολογισμός διαδρομής, γρήγορο recalculate όταν δεν “υπακούουμε” τις οδηγίες

Τι με “χάλασε” στο Mireo DON’T PANIC

- Κάποια λίγα λάθη στον χάρτη, σε κάτι “παράξενες” μονοδρομήσεις

- Στην περιγραφή του προγράμματος υπάρχει η σημείωση “All maps purchased through the in-app Store feature free, unlimited
updates!*(*except Greece by Geointelligence)” Είμαστε λοιπόν η εξαίρεση (?) για μία ακόμα φορά, το οποίο σημαίνει ότι τυχόν
αναβαθμίσεις χαρτών θα τις πληρώνουμε εκ νέου (?)

- Μέτριο UI, θα ήθελα λίγο καλύτερο 3D view, ίσως και 3D κτήρια (?)

Συνοπτικά το Mireo DON’T PANIC μας άρεσε για την απλότητά του, και είναι ιδανικό για κάποιον που δεν είναι εξοικιωμένος με τα
προγράμματα πλοήγησης ή με την χρήση smartphones, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλο και για τους υπολοίπους.
Οι διαδρομές που επιλέγει είναι “καλές”, χωρίς κύκλους ή παρακάμψεις. Λαμβάνοντας υπ’ όψην και την τιμή του, αποτελεί μία
πάρα πολύ καλή λύση για πλοήγηση στην Ελλάδα.

dontpanicscreenshots.jpg

Μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς την εφαρμογή δωρεάν, και να κατεβάσετε δοκιμαστικά για 7 ημέρες τον χάρτη της Ελλάδας.
Μετά τις 7 μέρες μπορείτε να αγοράσετε τον χάρτη της Ελλάδας για 14,99 ευρώ, μέσα από την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας είτε
Google Checkout είτε Paypal.

via

Μία από τις εφαρμογές που μου φάνηκαν χρήσιμες από την πρώτη στιγμή που την εγκατέστησα είναι η Afirewall,
Μπλοκάρει τις κλήσεις/μηνύματα από επαφές που δεν θέλουμε(π.χ. εισπρακτικές από τράπεζες)με δυνατότητα ομαδοποίησης και όχι μία-μία όπως κάνουν αντίστοιχες εφαρμογές.Δηλαδή σε μία επαφή έχω 30 αριθμούς.Μπλοκάροντας την επαφή,μπλοκάρει όλους τους αριθμούς κάτω από αυτήν.
Κάτι ακόμα "χρήσιμο" είναι η προστασία αριθμών από κάποια επαφή.
Μπορείς να καλείς ή να σε καλεί κάποια επαφή,χωρίς οι κλήσεις αυτές να καταγράφονται στο ιστορικό ή στην πρόσφατη μαλακία,τα Αγαπημένα που δεν σβύνονται με τίποτα.

Μία από τις εφαρμογές που μου φάνηκαν χρήσιμες από την πρώτη στιγμή που την εγκατέστησα είναι η Afirewall,
Μπλοκάρει τις κλήσεις/μηνύματα από επαφές που δεν θέλουμε(π.χ. εισπρακτικές από τράπεζες)με δυνατότητα ομαδοποίησης και όχι μία-μία όπως κάνουν αντίστοιχες εφαρμογές.Δηλαδή σε μία επαφή έχω 30 αριθμούς.Μπλοκάροντας την επαφή,μπλοκάρει όλους τους αριθμούς κάτω από αυτήν.
Κάτι ακόμα "χρήσιμο" είναι η προστασία αριθμών από κάποια επαφή.
Μπορείς να καλείς ή να σε καλεί κάποια επαφή,χωρίς οι κλήσεις αυτές να καταγράφονται στο ιστορικό ή στην πρόσφατη μαλακία,τα Αγαπημένα που δεν σβύνονται με τίποτα.
Ποιός είπε ότι δεν σβήνονται με τίποτα τα αγαπημένα; Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά.

Έπρεπε κάποιος να γράψει ότι σβύνονται για να το βρω...
Εγώ έψαχνα για "διαγραφή" και το λεκτικό ήταν "αφαίρεση από τα αγαπημένα".

Για καιρό/ημερολόγιο ποιο widget να βάλω παιδιά?

Εχω δοκιμάσει 2-3 αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.

Προσπαθώ να βρω κάτι σαν το HTC sense...

htc-sense-4-plus-features-0.jpg

Εγώ έχω βάλει αυτό, έχω την pro έκδοση, προσωπικά καταευχαριστημένος, παραμετροποιήσιμο μέχρι που δεν παίρνει, δοκίμασε την free έκδοση. Χρόνια πολλά παρεπιμπτόντως και καλά με υγεία πάνω απ´όλα.