me τη stock rom...
Σε μας (htc one x) δεν εχει εμφανιστει ακομη ουτε η 4.1 !
Αμα ομως μου λες οτι ετσι ειναι και στην 4.1.2 (σε ποιο κινητο αλήθεια ?) , τη κάτσαμε.
galaxy nexus
me τη stock rom...
Σε μας (htc one x) δεν εχει εμφανιστει ακομη ουτε η 4.1 !
Αμα ομως μου λες οτι ετσι ειναι και στην 4.1.2 (σε ποιο κινητο αλήθεια ?) , τη κάτσαμε.
αλλο κουλο παλι... ολες οι εικονες των επαφων μου εχουν γινει χαλια.... πολη κακη ποιότητα.
Ξερει κανεις γιατι και πως λυνεται ?
αλλο κουλο παλι... ολες οι εικονες των επαφων μου εχουν γινει χαλια.... πολη κακη ποιότητα.
Ξερει κανεις γιατι και πως λυνεται ?
Eχει κι αυτο τα θεματα του...αλλα θα επιμεινω .
τωρα που μπηκα στο χορο.... θα χορεψω!:2thumb22sup:
Γι αυτο μιλαμε τοσο καιρο για "οικοσύστημα".... σε καθε πλατφόρμα.
Για σκεψου να εχεις αγορασει μουσική, βιβλια, ταινιες , εφαρμογες κλπ απο το itunes και μετα να πας win8 - android, ΧΑΟΣ !
Kai toαντιστροφο βεβαια.
Τεσπα, για δοκιμη το κανω, έτσι κι αλλιως μ αρεσουν τα πειράματα και οι αλλαγές.
Τεσπα, για δοκιμη το κανω, έτσι κι αλλιως μ αρεσουν τα πειράματα και οι αλλαγές.
Ποιός είπε ότι δεν σβήνονται με τίποτα τα αγαπημένα; Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά.Μία από τις εφαρμογές που μου φάνηκαν χρήσιμες από την πρώτη στιγμή που την εγκατέστησα είναι η Afirewall,
Μπλοκάρει τις κλήσεις/μηνύματα από επαφές που δεν θέλουμε(π.χ. εισπρακτικές από τράπεζες)με δυνατότητα ομαδοποίησης και όχι μία-μία όπως κάνουν αντίστοιχες εφαρμογές.Δηλαδή σε μία επαφή έχω 30 αριθμούς.Μπλοκάροντας την επαφή,μπλοκάρει όλους τους αριθμούς κάτω από αυτήν.
Κάτι ακόμα "χρήσιμο" είναι η προστασία αριθμών από κάποια επαφή.
Μπορείς να καλείς ή να σε καλεί κάποια επαφή,χωρίς οι κλήσεις αυτές να καταγράφονται στο ιστορικό ή στην πρόσφατη μαλακία,τα Αγαπημένα που δεν σβύνονται με τίποτα.
.... ή στην πρόσφατη μαλακία,τα Αγαπημένα που δεν σβύνονται με τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.