Διόρθωση! Η τιμούλα του NDrive στα 39,90...Δεν νομίζω, για Sygic με βλέπω κι εμένα, 19,90 έως 20/2.
widget
Μια ΠΟΛΥ αγνωστη λεξη για μενα!!!!
Μου ειναι αδυνατον ρε παιδια να κατανοησω τι ειναι τελικα αυτο το πραγμα,παρολο που ενα φιλος το εξηγησε στο ΣωκρατηΤ.
Σας παρακαλω παμε μια ακομα, μπας και μπορεσω να το πιασω!!!!!
Από πού το αγοράζουν το Aura σε αυτή την τιμή; Οι ονομασίες έχουν ελλ. χαρακτήρες; Link please
Γιωργη χιλια ευχαριστω, καποια μυρωδια πηρα...το υπολοιπο φροντιστήριο στην πιτα!!!![]()
Ας δώσω και 2 παραδείγματα.
1. Ρολόι
Έχουμε ένα υπερμέγεθες εικονίδιο που πιάνει το 1/3 της οθόνης και προσομοιώνει ένα ψηφιακό ρολόι. Αλλάζει κάθε 1 λεπτό την εικόνα που παρουσιάζει. Αν το επιλέξεις με το δάκτυλο μπορεί πχ να ανοίγει τις ρυθμίσεις για τα ξυπνητήρια.
2. Διακοπτάκι για το Bluetooth ή το wifi
Υπάρχει ένα εικονίδιο που δείχνει ένα διακόπτη δύο θέσεων. Όταν είναι στη θέση ON η αντίστοιχη επιλογή είναι ενεργοποιημένη. Όταν το επιλέξεις με το δάκτυλο αλλάζει κατάσταση και γίνεται OFF. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να αλλάξεις 2-3 μενού μέχρι να βρεις τις επιλογές για να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το Bluetooth ή το wifi, ενώ ταυτόχρονα έχεις άμεση εικόνα σε ποια κατάσταση είναι.
http://www.sygic.com/index.php/en/how-to-buy.html
Τωρα μολις το εβαλα και ειμαι μεσα στο σπιτι .
Εχει ελληνικους χαρακτηρες σχεδον παντα (απορω βεβαια που τον Πειραια ενω τον δεχετε στα Ελληνικα μετα του ριχνει στην παρουσιαση και ενα Piraeus για να εχουμε!!!!!)
Παντως ρε παιδια αυτο που με εχει εντυπωσιασει, ειναι οτι ενω ειμαι ΜΕΣΑ στο σπιτι, πιανει το gps !!!!!!!
Δηλ αν βγω εξω, θα οδηγαει το αμαξι μονο του????![]()
Ξέρετε κανα προγραμματάκι που να κάνει αυτόματα snapshot την οθόνη του κινητού με το πάτημα κάποιου πλήκτρου και να την αποθηκεύει σε κάποιον φάκελο;
Καλησπερα!!!
Μηπως ξερετε καμια εφαρμογη η οποια σου δειχνει το mb που εχεις καταναλωση?
Ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.