Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Από τον υπολογιστή σου είναι πανεύκολο, μπαίνεις στον λογαριασμό σου, έχεις την συσκευή που σε ενδιαφέρει συνδεδεμένη με wi fi, κάπου αριστερά κάτω από το εικονίδιο της εφαρμογής έχει ένα μενού από το οποίο επιλέγεις συσκευή και εγκαθιστάς την εφαρμογή...

Αυτό το ξέρω κι αυτό κάνω απ την πρώτη στιγμή, άλλο ρώτησα, αν απάντησες σε μένα γιατί δεν είμαι σίγουρος, εννοώ ότι παλιότερα όταν ήταν android market έβλεπα τις εφαρμογές που είχα περάσει ή αγοράσει και τις είχε ξεχωριστά, τώρα μου δείχνει απλά ποιές έχω εγκαταστήσει γενικά, ούτε σε ποια συσκευή, ούτε την ξεχωρίζει αν είναι αγορασμένη ή δωρεάν, έχει ακόμα κι εφαρμογές που τις έχω απεγκαταστήσει, γενικώς η πληροφόρηση είνα για τα μπάζα, για μπες και δες στο δικό σου προφίλ να δεις, είναι όπως τα λέω ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

KROMPOTIS ναι σε σένα απάντησα, οπότε έχουμε και λέμε:

- Από το Galaxy S στις "εφαρμογές μου" έχει δύο γενικές κατηγορίες "εγκατεστημένες" και "όλες".
- Στο πρώτο λέει σε όλες "εγκατεστημένο" (σώπα! :flipout:)
- Στο δεύτερο υπάρχει ένας στοιχειώδης διαχωρισμός: "εγκατεστημένες", "δωρεάν" και "αγορασμένο"

Αυτά τα ολίγα, όπως λες κι εσύ ούτε σε ποια συσκευή, ούτε τίποτα...

KROMPOTIS ναι σε σένα απάντησα, οπότε έχουμε και λέμε:

- Από το Galaxy S στις "εφαρμογές μου" έχει δύο γενικές κατηγορίες "εγκατεστημένες" και "όλες".
- Στο πρώτο λέει σε όλες "εγκατεστημένο" (σώπα! :flipout:)
- Στο δεύτερο υπάρχει ένας στοιχειώδης διαχωρισμός: "εγκατεστημένες", "δωρεάν" και "αγορασμένο"

Αυτά τα ολίγα, όπως λες κι εσύ ούτε σε ποια συσκευή, ούτε τίποτα...

Kάτσε γιατί πάλι δεν έγινα σαφής, εννοώ όπως τα βλέπω στον υπολογιστή, όχι απ τη συσκευή, εσύ από τον υπολογιστή τα βλέπεις σωστά;

Από τον υπολογιστή τα βλέπω όπως κι εσύ, χύμα από τότε που υπάρχουν οι λάσπες... Αλλά αυτό που λέω είναι το πως θα εγκαταστήσεις εφαρμογές που ήδη έχεις, σε άλλες συσκευές που είναι στον ίδιο λογαριασμό ( της γυναίκας σου αν δεν κάνω λάθος). Λοιπόν, πάμε πάλι... Ανοίγεις το wi fi στην συσκευή που θέλεις να βάλεις την εφαρμογή -> μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο play από τον υπολογιστή-> βρίσκεις την εφαρμογή - αν βαριέσαι να ψάχνεις στις εφαρμογές σου ψάχνεις με το όνομα της εφαρμογής από το ψαχτήρι-> έστω ότι την βρήκες και στην δείχνει εγκατεστημένη-> πατάς στο "εγκατεστημένη" και ανοίγει παράθυρο όπου υπάρχει drop down menu που δείχνει όλες τις συσκευές σου, πράσινο σε όσες είναι όντως εγκατεστημένη, γκρί όχι -> επιλέγεις αυτήν στην οποία θέλεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και πατάς ο.κ... - Ούφ τελείωσες!

Πιο απλός τρόπος, αν η γυναίκα σου έχει λογαριασμό google: εγκαθιστάς στο δικό σου την εφαρμογή ShareMyApps, σκανάρει την συσκευή σου αυτόματα και φτιάχνει την λιστα των εγκατεστημένων. Στέλνεις μέσα από το ShareMyApps mail στην γυναίκα σου. Όταν το λάβει, έχει τον πλήρη κατάλογο των εγκατεστημένων εφαρμογών σου, κερασάκι στην τούρτα: κάθε μια είναι απ' ευθείας link στο google play... πατάς, σε πάει κατ' ευθείαν, κάνεις κλικ, τέλος!

Από τον υπολογιστή τα βλέπω όπως κι εσύ, χύμα από τότε που υπάρχουν οι λάσπες... Αλλά αυτό που λέω είναι το πως θα εγκαταστήσεις εφαρμογές που ήδη έχεις, σε άλλες συσκευές που είναι στον ίδιο λογαριασμό ( της γυναίκας σου αν δεν κάνω λάθος). Λοιπόν, πάμε πάλι... Ανοίγεις το wi fi στην συσκευή που θέλεις να βάλεις την εφαρμογή -> μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο play από τον υπολογιστή-> βρίσκεις την εφαρμογή - αν βαριέσαι να ψάχνεις στις εφαρμογές σου ψάχνεις με το όνομα της εφαρμογής από το ψαχτήρι-> έστω ότι την βρήκες και στην δείχνει εγκατεστημένη-> πατάς στο "εγκατεστημένη" και ανοίγει παράθυρο όπου υπάρχει drop down menu που δείχνει όλες τις συσκευές σου, πράσινο σε όσες είναι όντως εγκατεστημένη, γκρί όχι -> επιλέγεις αυτήν στην οποία θέλεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και πατάς ο.κ... - Ούφ τελείωσες!

Πιο απλός τρόπος, αν η γυναίκα σου έχει λογαριασμό google: εγκαθιστάς στο δικό σου την εφαρμογή ShareMyApps, σκανάρει την συσκευή σου αυτόματα και φτιάχνει την λιστα των εγκατεστημένων. Στέλνεις μέσα από το ShareMyApps mail στην γυναίκα σου. Όταν το λάβει, έχει τον πλήρη κατάλογο των εγκατεστημένων εφαρμογών σου, κερασάκι στην τούρτα: κάθε μια είναι απ' ευθείας link στο google play... πατάς, σε πάει κατ' ευθείαν, κάνεις κλικ, τέλος!

Χα χα χρειαστήκαμε από 3 πόστ ο καθένας κι ακόμα δεν έχουμε συννενοηθεί, λοιπόν ξέρω απ την αρχή και για της γυναίκας μου πως να εγκαταστήσω και το παραθυράκι επιλογής σε ποια συσκευή, αυτό που ήθελα πάντως το επιβεβαίωσα ότι όντως στον υπολογιστή είναι ένα μάτσο χάλια. Αυτό με το share δεν το ξερα, να που βγήκε και κάτι χρήσιμο, σ ευχαριστώ και συγγνώμη που σε παίδεψα λίγο, μάλλον φταίει που δεν ήμουν απολύτως σαφής και σε κούρασα λίγο.-bye-

Γι αυτό είναι οι φίλοι, να παιδεύουν ο ένας τον άλλο!!! :flipout:

λιγη βοηθεια παιδια υπαρχει καποιο app που να μου δινει την δυνατοτητα να παιρνω print screen απο το ταβλετ μου??
επισης και ενα καλο gps-χάρτη της ελλαδας χωρις να χρειαζεται συνδεση στο internet?? tnx a lot

Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Για printscreen το AndroSS είναι καλό, κάνει μια χαρά την δουλειά του. Για πρόγραμμα πλοήγησης δεν υπάρχει κάτι σε τσάμπα, δοκίμασε αν θέλεις το Don't panic!, έχει trial 7 ημερών. Εναλλακτικά Navigon ή Sygic, αλλά θέλουν αγορά.

Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

ευχαριστω.. (θα τα κατεβασω απο τ.....nτ)

Last edited by a moderator:

To Bobsled είναι μια VOIP εφαρμογή με την οποία δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες iPhone, iPod touch και iPad (πλέον και για Android) να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση πέρα από το data plan που καταναλώνεται (λειτουργεί και μέσω Wi-Fi φυσικά).
bobsled.png

H παραπάνω πρόταση φαντάζει σαν αστείο αλλά παρά τη δυσπιστία μας την δοκιμάσαμε και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι -τουλάχιστον για την ώρα- λειτουργεί όπως διαφημίζεται! Στην περιγραφή της εφαρμογής αναφέρεται ότι οι συμβατές χώρες είναι οι ΗΠΑ, Καναδάς και Πουέρτο Ρίκο αλλά η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και στην Ελλάδα. Είτε πρόκειται για λάθος είτε όχι μπορείτε από τώρα να δοκιμάσετε και εσείς την εφαρμογή από το App Store

Last edited:
Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Υπάρχει και το VIBER που κάνει ακριβώς το ίδιο....και θεωρείται το καλύτερο στον τομέα του.

το viper πρεπει να εχει και ο αλλος την ιδια εφαρμογη

Απάντηση: Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

το viper πρεπει να εχει και ο αλλος την ιδια εφαρμογη

Ναι βέβαια, ενώ στο Bobsled, όχι???

Ααα καλό αυτό!!!

Thanx!!!

με το Bobsled παιρνεις τηλεφωνο παντου και δωρεαν χωρις περιορισμους το δοκιμασα,
λιγο ο ηχος ειναι περιεργος αλλα καταταλα πολυ καλο

Kατέβασα το Bobsled,έβγαλα την κάρτα sim και κάλεσα το σπίτι μου και δούλεψε μια χαρά.Καλούσα φυσικά μέσα από το σπίτι και ήμουν συνδεδεμένος με wifi.
Edit.
Kάλεσα το κινητό της γυναίκας,αλλά δεν...

Last edited:

Με αφορμή τις 2 παραπάνω εφαρμογές αλλά και τα προηγούμενα ποστ για το κωλοmarket θέλω να σας αναφέρω το εξής πρόβλημα.
Έχω ένα S2 για εμενα και ένα S για την σύζυγο.
Μέχρι πριν 1 μήνα περίπου η γυναίκα δεν είχε λογαριασμό gmail και όλες τις εφαρμογές της,τις είχα κατεβάσει συνδεόμενος με το δικό μου gmail.
Της έφτιαξα λοιπόν δικό της gmail αλλά όταν μπαίνει στο Play/Market είτε με το δικό της gmail είτε με το δικό μου,δεν μπορεί να ξανακατεβάσει ούτε αναβαθμίσεις εγκατεστημένων εφαρμογών,αλλά ούτε και εφαρμογές που έχω εγώ εγκαταστήσει,αφού όταν κάνω αναζήτηση,δεν μου τις εμφανίζει καν.
Πήγα να κάνω κατάργηση του δικού μου gmail από το κινητό της,αλλά μου λέει ότι αυτό γίνεται μόνο με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,χάνοντας όλα τα δεδομένα.
Πάει κάπου το μυαλό σας για το τι μπορεί να συμβαίνει ή τι μπορώ να κάνω?

Αν πρόκειται για δωρεάν εφαρμογές, κάνεις επαναφορά (αφού πρώτα κάνεις back up τα δεδομένα που δεν θέλεις να χάσεις), και μετά συνδέεσαι με τον νέο λογαριασμό (της γυναίκας σου). Εγκαθιστάς στο δικό σου κινητό το ShareMyApps, το οποίο σκανάρει το τηλέφωνο και φτιάχνει κατάλογο των εφαρμογών σου, και τις κοινοποιείς με mail στην γυναίκα σου. Όταν λάβει το mail, η κάθε εφαρμογή φαίνεται ως απ' ευθείας link για το google play, κάνεις κλικ, σε πάει, εγκατάσταση, τέλος.

Απάντηση: Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Panasonic 'Viera Remote' Media App

Η Panasonic [όχι η εγχώρια φυσικά] ανακοίνωσε ότι είναι η διαθέσιμη η
νέα της εφαρμογή για συσκευές iOS και Android... Η εφαρμογή επιτρέπει
το streaming περιεχομένου από φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets
κ.α. στην τηλεόραση, όπως επίσης και το περιεχόμενο της τηλεόρασης στην
οθόνη του κινητού και της ταμπλέτας του χρήστη ή άλλες συσκευές.

Το περιεχόμενο που μπορεί να γίνει streaming από την τηλεόραση αφορά στα
κανάλια ή ακόμα και εγγραφές που έχουν γίνει στο σκληρό δίσκο ή μνήμη SD.

H νέα εφαρμογή απαιτεί επεξεργαστική ισχύ και για τον λόγο αυτό είναι
συμβατή με τις σειρές VT50, GT50 & WT50.

Για τις άλλες, ή περσινές σειρές θα το διαπιστώσετε μόνοι σας...
Yπάρχει περίπτωση να είναι εφικτό το streaming συγκεικριμένων αρχείων
[π.χ. ήχου ή φωτογραφίας].

avclub1panasonicapp.jpg

(πηγή)

Τελικά πήρα backup τις επαφες και κατι άλλα αρχειάκια και έκανα επεγκατάσταση των εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα ενταξει.
Με το Bobsled κάλεσα από το κινητό μου στο κινητό της συζύγου και πήγε ήχος ότι την καλεί κάποιος μετά από 35 δευτερόλεπτα ενώ στο σταθερό του σπιτιού,κάλεσε σε 5 δευτερόλεπτα.
Της κατέβασα και το Viber και με το που πατάς το όνομά μου,σε 1 sec με εχει καλέσει.

Last edited: