Android Boxes (smart capabilities και XBMC)

Λοιπόν επειδή μου κίνησε την περιέργια αυτή η φάση με τον bsplayer τον εγκατέστησα κι εγώ σε ένα rk3066 tablet.
Όντως στο info λέει ~24fps αλλά πραγματικά δεν ξέρω σε τι αναφέρετε αυτό το νούμερο, γιατί η κίνηση δεν είναι 24p με τίποτα, ελεγμένο και με τα γνωστά τεστάκια.
Επειδή τυχαίνει το tablet μου να έχει hdmi έξοδο το σύνδεσα στην tv και όντως, τα 60hz δεν αλλάζουν ό,τι και να παίζει.

Το tablet ειναι το pipo m1, τρέχει 4.2.2 και στις επιλογές hdmi έχει 1920*1080 50 & 60hz, 1280*720 50 & 60hz, 720*576 50 & 60hz.

Βρήκα κι εγώ πως βγαίνει το OSD (έπρεπε να αλλάξω skin). Τα ίδια γράφει.

Οπως κα ινα εχει θα παραγγείλω ενα quad με 2gb για τον γνωστό μου που δεν εχει απαιτησεις. Θα μεινει καιρό στα χέρια μου μεχρι να το στήσω. Θα το τεσταρω οσο μπορώ και αμα θελετε, θα δημοσιεύσω τις εντυπωσεις μου.

Το υπογραμμισμένο είναι το "ζουμί" της υπόθεσης. Για ΜΡ σε κρεβατοκάμαρα ή στο αυτοκίνητο καλά είναι αλλά δεν μπορούν ακόμα να αντικαταστήσουν τα HTPC\dedicated MΡ.

Δεν διαφωνώ σε αυτό. Για hi-end καταβολές δεν κάνει.

Θα ήθελα να μάθω πως μετράτε τα actual Frames? Αναφέρθηκαν κάποιοι σε κάποια τεστ. Για πείτε μου και μενα γιατί τόσο πολύ δεν το έχω ψάξει..

Ευχαριστώ.

εμενα μου τα εμφανιζει η τηλεοραση (lg lw5500) στο info οταν παιζει η ταινια. Πχ λεει 1920χ1080 24p. Περα απο το τι βλεπω με τα ματια μου. Οντως η google δεν αφηνει τις εφαρμογες να αλλαξουν framerate. Αυτο εχει αναφερθει πολλες φορες και ειναι γενικα γνωστο. Οποτε για media player μπορει να υπαρχουν μερικα που να παιζουν 1080 (απο ethernet καλωδιο ή usb stick γιατι με ασυρματο παπαλα σε μεγαλα αρχεια >3-4gb ) αλλα framerate μονο οτι βαλεις καθε φορα στις ρυθμισεις του android.
Υποτιθεται οτι με το 4.4 (http://developer.android.com/about/versions/android-4.4.html#Multimedia) κατι θα αλλαζε αλλα καπου στα φορουμ του xbmc διαβασα απο το χρηστη koying οτι τελικα δεν ισχυει κατι τετοιο. (δυστυχως δεν μπορω να βρω το Link)