Android Media Player

Κατά το γνωστό, είναι ευκολότερο να κλέψεις λίγα από πολλούς παρά πολλά απο λίγους.
Σου λέει ο άλλος δεν θα μπει στη διαδικασία του dispute για 5- 10.

Κατά το γνωστό, είναι ευκολότερο να κλέψεις λίγα από πολλούς παρά πολλά απο λίγους.
Σου λέει ο άλλος δεν θα μπει στη διαδικασία του dispute για 5- 10.

Εαν δεν ερθει μεχρι 20-25/12 θα ανοιξω "case"....ετσι για να μην μας θεωρουν και :sheep:

Aφου εγραψα το παραπανω εκανα refresh την σελιδα μου στο ebay. Tωρα φαινεται και ως αποσταλμενο (dispatched 20/11/14). Λετε να παραλαβω τιποτα noodles.....?

Last edited:
Εαν δεν ερθει μεχρι 20-25/12 θα ανοιξω "case"....ετσι για να μην μας θεωρουν και :sheep:

Aφου εγραψα το παραπανω εκανα refresh την σελιδα μου στο ebay. Tωρα φαινεται και ως αποσταλμενο (dispatched 20/11/14). Λετε να παραλαβω τιποτα noodles.....?
σε 1-2 μέρες θα σε ειδοποιήσει το ebay ότι ειναι απάτη....

Sorry που στο λέω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάτι

Εγω εχω αγορασει καμμια δεκαρια minix σε παρομοιες τιμες,Σιγουρα δεν θα παρεις το κουτι αλλα ζητα τα λεφτα σου πισω απο το paypal σε 2-3 εβδομαδες
Εμενα μου επεστραφησαν ολα

Re: Απάντηση: Android Media Player

Και γω έτσι πιστεύω αλλά μπορείς να μου λύσεις μια απορία; Γιατί το κάνει; Εννοώντας ότι επειδή είναι μέσω paypal, λεφτά δεν πρόκειται να πάρει...

Μάλλον θα τα πάρει γιατί στην κατηγορία pocket bikes που έχει βάλει το minix ο αγοραστής νομίζω δεν καλύπτεται από το ebay buyer's protection

Σωστος ο convictech

Αντιγραφη απο τους ορους του ebay σχετικα με το ποια προιοντα δεν καλυπτονται απο εγγυηση επιστροφης χρηματων

Not covered

Buyer’s remorse or any reason other than not receiving an item or receiving an item that isn't as described in the listing (see the seller’s returns policy for returns options);

Duplicate claims through other resolution methods;

Items sent to another address after original delivery; or

Vehicles, Real Estate, Business & Websites for Sale, Digital Content, Intangible Goods, Classified Ads, Services, and some Business Equipment categories.

Last edited:
Σωστος ο convictech

Αντιγραφη απο τους ορους του ebay σχετικα με το ποια προιοντα δεν καλυπτονται απο εγγυηση επιστροφης χρηματων

Not covered

Buyer’s remorse or any reason other than not receiving an item or receiving an item that isn't as described in the listing (see the seller’s returns policy for returns options);

Duplicate claims through other resolution methods;

Items sent to another address after original delivery; or

Vehicles, Real Estate, Business & Websites for Sale, Digital Content, Intangible Goods, Classified Ads, Services, and some Business Equipment categories.

Ναι αλλα το minix δεν ειναι οχημα!!!Απατη ειναι και το e-bay θα κανει refund σε ολους τους εξαπατημενους μετα απο request των τελευταιων.Μου εχει συμβει και εμενα και πηρα τα λεφτα μου πισω αμμεσα χωρις προβληματα.
Θα πρεπει να περιμενεις ομως μεχρι το οριο παραδοσης και μετα να κανεις request οτι δεν ελαβες το πακετο.Το ebay φυσικα τις επομενες ημερες θα σε ενημερωσει οτι αφαιρεσε το προιον απο την λιστα.

Και εγω πιστευω οτι - τελικα - θα παρω τα χρηματα πισω (σωθηκαμε με τα 12 ) . Anyway ευχαριστώ ολα τα παδια στο forum. Και τωρα παλι σε αναζητηση μιας απο οτι φαινεταο το Minix x8 βγαινει ενα κλικ ακριβο ,το ΜΧΙΙΙ φαινεται οτι εχει θεμα αξιοπιστιας. Τι προτεινετε για best value στα ~70 ?

ψαχνω ενα android set top box για να αντικαταστησω το htpc μου.Απο 3d playback δυνατοτητες πως τα πανε?εχετε καποια προταση για mkv/3d playback?θα με ενδιεφερε το gigabit lan καθως τα αρχεια μου ειναι σε NAS.Το wifi και τα εξτρα (youtube,netflix,games κτλ) μου ειναι αδιαφορα το μονο που με ενδιαφερει ειναι σωστο playback μεσω XBMC.

ψαχνω ενα android set top box για να αντικαταστησω το htpc μου.Απο 3d playback δυνατοτητες πως τα πανε?εχετε καποια προταση για mkv/3d playback?θα με ενδιεφερε το gigabit lan καθως τα αρχεια μου ειναι σε NAS.Το wifi και τα εξτρα (youtube,netflix,games κτλ) μου ειναι αδιαφορα το μονο που με ενδιαφερει ειναι σωστο playback μεσω XBMC.
Θα μπορούσες να κοιτάξεις το Vigica V5

https://www.youtube.com/watch?v=jia64YQEVPA&list=UU3vKQBLV1YEl2sXura8yIow

Δυο θεματάκια εχω με το beelink r89 απο την αρχη.

Το ενα ειναι η συσευη ανοίγει μονο με το κουμπί του power απο την συσκευη και οχι απο το κοντρόλ. Το σβήσιμο γινεται κανονικα απο το κοντρόλ.

το αλλο ειναι οτι παντα οταν το ανοίγω ποτε δεν ερχεται ο ήχος με την μια. Πρεπει να το κλείσω και να το ξανανοιξω, και αυτο παντα απο την αρχη.
Κάποιος άλλος με την συσκευη αυτη εχει τέτοια θέματα?

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Όποιος θέλει ας διαβάσει και για το CS918II είναι ίσως η πιο δυνατή συσκευή που έχω δοκιμάσει ως τώρα
http://convictech.blogspot.gr/2014/11/review-of-cs918ii-rk3288-android-tv-box.html

καλημερα convitech...ευχαριστουμε για τις παρουσιασεις και τις διευκρινισεις σου...

μια ερωτηση σου εχω,εαν σου ειναι ευκολο...να μου πεις στην εξοδο του AV-Out του μηχανηματος ποια ειναι η μεγιστη αναλυση του και εφοσον το τεσταρεις να μας πεις εαν ειναι και watchable...

επισης σε περιπτωση αγορας του κουτιου απο τη gearbest τα μεταφορικα πως υπολογιζονται;μιλαμε για μεγαλη επιβαρυνση;;;

σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σου...

Last edited:

καλημερα convitech...ευχαριστουμε για τις παρουσιασεις και τις διευκρινισεις σου...

μια ερωτηση σου εχω,εαν σου ειναι ευκολο...να μου πεις στην εξοδο του AV-Out του μηχανηματος ποια ειναι η μεγιστη αναλυση του και εφοσον το τεσταρεις να μας πεις εαν ειναι και watchable...

επισης σε περιπτωση αγορας του κουτιου απο τη gearbest τα μεταφορικα πως υπολογιζονται;μιλαμε για μεγαλη επιβαρυνση;;;

σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σου...
Καλησπέρα. Σε τι ανάλυση βγαίνει δεν ξέρω να σου πω αλλά δεν είναι HD. Σε τηλεόραση HD με δεν είναι και τόσο watchable, σε κανονική όμως τηλεόραση φαίνεται μια χαρά.
Τα μεταφορικά από gearbest είναι δωρεάν αρκεί να επιλέξεις regular airmail ή singapore post και έτσι γλυτώνεις και τελωνεία

Δυο θεματάκια εχω με το beelink r89 απο την αρχη.

Το ενα ειναι η συσευη ανοίγει μονο με το κουμπί του power απο την συσκευη και οχι απο το κοντρόλ. Το σβήσιμο γινεται κανονικα απο το κοντρόλ.

το αλλο ειναι οτι παντα οταν το ανοίγω ποτε δεν ερχεται ο ήχος με την μια. Πρεπει να το κλείσω και να το ξανανοιξω, και αυτο παντα απο την αρχη.
Κάποιος άλλος με την συσκευη αυτη εχει τέτοια θέματα?

Convictech μιας και περασε το κουτι απο τα χερια σου κάποιο σχόλιο για αυτά τα θέματα που έχω ? τα διαπιστωσες και εσύ?

Καλησπέρα. Σε τι ανάλυση βγαίνει δεν ξέρω να σου πω αλλά δεν είναι HD. Σε τηλεόραση HD με δεν είναι και τόσο watchable, σε κανονική όμως τηλεόραση φαίνεται μια χαρά.
Τα μεταφορικά από gearbest είναι δωρεάν αρκεί να επιλέξεις regular airmail ή singapore post και έτσι γλυτώνεις και τελωνεία

αρα λογικα 480p θα βγαζει...πολυ θα βολευε να ειχε μπλε-κοκκινο-πρασινο αλλα ζηταω πολλα...

δυστυχως η τηλεοραση στο υπνοδωματιο ειναι HD Ready και δεν εχει HDMI,και σε συγκριση αγορας τηλεορασης και media player ή μονο media player νομιζω υπερτερει η λυση του CS918II...εξ ου και η ερωτηση μου...τεσπα ιδωμεν...

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και το χρονο σου...

Convictech μιας και περασε το κουτι απο τα χερια σου κάποιο σχόλιο για αυτά τα θέματα που έχω ? τα διαπιστωσες και εσύ?
Για το τηλεκοντρόλ δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν μου έστειλαν. Για τον ήχο εμένα έχει κανονικά από την αρχή