Android Media Player

υπαρχει καποιος ιδιετερος λογος που ακομα και τα τουμπανα android tv boxes δεν εχουν gigabit θυρα αλλα 10/100?Η εμπειρια σας εδω τι λεει?θα μπορεσει να παιξει χωρις lost frames 3D .mkv μεσω 10/100 lan?

Για το τηλεκοντρόλ δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν μου έστειλαν. Για τον ήχο εμένα έχει κανονικά από την αρχή

Όχι εμενα ποτε δεν έπαιξε ήχο με το που το ανοίγω . Πρεπει παντα να το κλείσω μια φορα και τότε ερχεται ο ήχος....

Για τον ηχο μαλλον ειναι θεμα εγκαταστασης λογισμικου δοκιμασε να το ξαναεγκαταστησεις, για το power on λογικα θα πρεπει να εχει 2 επιλογες, shutdown και standby επελεξε το standby

υπαρχει καποιος ιδιετερος λογος που ακομα και τα τουμπανα android tv boxes δεν εχουν gigabit θυρα αλλα 10/100?Η εμπειρια σας εδω τι λεει?θα μπορεσει να παιξει χωρις lost frames 3D .mkv μεσω 10/100 lan?

Φίλε μου εγώ πήρα με 100$ φανταστικό android player και έχει και Gigabit LAN!

http://www.geekbuying.com/item/Tron...Wifi-Bluetooth-Support-4K-OTA-OTG-331615.html

Απάντηση: Re: Android Media Player

Παρόμοιο με Gigabit LAN είναι και το CS918II που βγαίνει στην ίδια τιμή με το κουπόνι GBCSLG

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_79506.html

Καλημέρα Μάριε....και τελικά μέχρι αυτή την στιγμη που μιλάμε ποια είναι για σένα τα τοπ τρία μηχανάκια όσο αφορά μόνο ότι έχει να κάνει με το xbmc (απροβλημάτιστη κίνηση,απόδοση,κΑι γενικά όσο το δυνατό άψογη λειτουργία) για σένα;
Σε ευχαριστώ πολυ

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Καλημέρα Μάριε....και τελικά μέχρι αυτή την στιγμη που μιλάμε ποια είναι για σένα τα τοπ τρία μηχανάκια όσο αφορά μόνο ότι έχει να κάνει με το xbmc (απροβλημάτιστη κίνηση,απόδοση,κΑι γενικά όσο το δυνατό άψογη λειτουργία) για σένα;
Σε ευχαριστώ πολυ

Καλημέρα. Από αυτά που έχω δοκιμάσει είναι τα Minix Neo X8-H, MXiii και CS918II

Καλημέρα. Από αυτά που έχω δοκιμάσει είναι τα Minix Neo X8-H, MXiii και CS918II

To mxiii πάνω απο το r89?

Απο οτι μου είχες πει στο r89 έβαλες υλικό που στο αλλο δεν το έπαιζε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τον ηχο μαλλον ειναι θεμα εγκαταστασης λογισμικου δοκιμασε να το ξαναεγκαταστησεις, για το power on λογικα θα πρεπει να εχει 2 επιλογες, shutdown και standby επελεξε το standby

Δεν εχει τέτοια επιλογη για standby οταν το σβήνεις.

To mxiii πάνω απο το r89?

Απο οτι μου είχες πει στο r89 έβαλες υλικό που στο αλλο δεν το έπαιζε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν τα έβαλα με σειρά προτεραιότητας αλλά ναι και το R89 τρέχει το XBMC τέλεια. Είναι ίδιο σε χαρακτηριστικά με το CS918II γι αυτό δεν το ανέφερα

:aktion033:
Δοκιμασε μηπως γινεται πατωντας στιγμιαια το on/off πανω στο τ/χ

@convictech
Kατα τι γνωμη μου ολα τα tv boxes με RK3288 επεξεργαστη λιγο-πολυ εχουν τις ιδιες δυνατοτητες. Eγω π.χ εχω ενα πρωτης γενιας no name tv box με pcb TO32_V1.2 της hotack και εγκατεστημενη rom της Cloudnetgo (οχι γιατι ειναι η καλυτερη αλλα γιατι μονο με αυτην δουλευει το τ/χ της συσκευης)στο οποιο τα παντα (xbmc,spmc,mxplayer,stock player,skype με χρηση usb καμερας) τρεχουν μια χαρα και να σκεφτεις οτι το εχω τρελανει στις δοκιμες με roms απο αλλα tv boxes με διαφορετικο pcb απλα καθε φορα που κανω μια δοκιμη κραταω τα kernel.boot,misc,και resource images απο την rom της Cloudnetgo και κανω εγκατασταση τα υπολοιπα απο την <<ξενη>> rom χωρις να εχω ποτε λειτουργικο προβλημα (εκτος απο μια φορα που το <<κρεμασα>> και εκανα 2 μερες για να το επαναφερω)

Last edited:
Πολυ καλο φαινεται!!! H265 υποστηριζει κανονικα απο οτι βλεπω...με XBMC ολα οκ? εχεις καποιο θεματακι γενικοτερα?

Όλα που καλά με το tronsmart ORION . πολύ γρήγορό , φοβερή πιότητα στο youtube (καλύτερη και απο το λαπτοπ μου)
Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορω να περάσω DTS και γενικά πολυκάναλο ήχο στον ενυσχιτή μου. το HDMI Passthru δεν δουλεύει...

Περιμένω firmware updates, και φυσικά αν κάποιος έχει το μηχανάκι και το έχει λύσει το θέμα ας μου πει τι και πως. να ξέρετε ότι το tronsmart orion είναι ΙΔΙΟ hardware με ίδιο firmware με το beelink R89

Όλα που καλά με το tronsmart ORION . πολύ γρήγορό , φοβερή πιότητα στο youtube (καλύτερη και απο το λαπτοπ μου)
Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορω να περάσω DTS και γενικά πολυκάναλο ήχο στον ενυσχιτή μου. το HDMI Passthru δεν δουλεύει...

Περιμένω firmware updates, και φυσικά αν κάποιος έχει το μηχανάκι και το έχει λύσει το θέμα ας μου πει τι και πως. να ξέρετε ότι το tronsmart orion είναι ΙΔΙΟ hardware με ίδιο firmware με το beelink R89

αυτο ειναι προβλημα...καθως ολες οι ταινιες μου ειναι dts/dtsMA και πρεπει να γινονται pass στον ενυσχητη!Ειναι σιγουρα software προβλημα?Τα αλλα μηχανακια με RK3288 δεν εχουν το ιδιο προβλημα?Τι player χρησιμοποιεις?XBMC?
AX ειμουν στο τσακ να το παραγγειλω και μου τα χαλασες....ευτηχως :)

Δοκιμασε αυτο εδω http://www.mediafire.com/download/53j8jlhuv7vaawv/dts+passthrough.rar απο οτι λενε δουλευει