Android Media Player

καλημέρα. σκέφτομαι να περάσω κάποια ρομ στο minix7. έχω βρει την neo_x7_4.2.2_finless_17. να δοκιμάσω αυτήν ή έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη; το μόνο που περνάω είναι το boot1080no_air.img; (βλέπω μέσα να υπάρχει system.img και ένα φάκελλος με oc_1080_kernels που έχει διάφορα αρχεία. περνάω κ´ποια από αυτά ή όχι και με ποια σειρά;). ευχαριστώ και βοήθεια μην κάνω καμία πατάτα.

Εγω εκανα βλακεια που εβαλα nlpost δηλαδη?

Εγώ πάλι έβαλα το εντελώς τσάμπα μια και δεν ήξερα τι παραπάνω προσφέρει το Sing ή το Netherland post και κυρίως αν αυτα περνάνε τελωνείο . Για να προτείνει από πάνω Sing κάτι θα ξέρει . Έκανα ένα αίτημα να αλλάξει και να μου χρεώσουν αν γίνεται τα 0,3 νομιζω που χρεώνουν για το singpost . Εσυ πλέον νομίζω δεν έχει νόημα να το ψάξεις .

Με sing ειχα παρει απο merrimobiles αλλα για 50 λεπτα διαλεξα το ολλανδικο υποθετωντας οτι αν δουν απο ολλανδικο ταχυδρομειο στο τελωνειο δεν θα δωσουν βαση. Να πω την αληθεια και μια κοπελα απο το gearbest μου προτεινε αυτο...

Στο usellisell το εχει 140 νομιζω το X8 Plus και εχει και απο Ευρωπη αποστολη...

Καλό κουράγιο με τους Ολλανδούς. Το πιο άχρηστο σύστημα tracking που έχω δει.
Δεν κάνουν tracking για όλους τους προορισμούς, και φυσικά όχι για Ελλάδα. Το λένε στο site τους. Άλλα με την ίδια λογική, του μη ελέγχου από τελωνείο μιας και είναι υπηρεσία EU, το διαλεξα και εγώ :-( Ελπίζω σε κάνα μήνα να παραλαβω.

Ρωταω κατι που ειχε ξαναρωτησει και αλλο παληκαρι αλλα δεν ειχα δει απαντηση: Γιατι σε ολες τις εκδοσεις xbmc/kodi για ολα τα λειτουργικα ειναι τοσο σκοτεινοτερη η εικονα απο ας πουμε mpc-hc? Μιλαμε για χαοτικη διαφορα!

Λάθος ρυθμίσεις, δεν ισχύει αυτό που λες.
Τι προβολικό έχεις και τι πηγή?

Τηλεοραση. Και σε 2η τηλεοραση παλι το ιδιο αποτελεσμα βλεπω. Και εκανα ενα search google για "xbmc dark playback" και βρηκα απειρα ποστ για κατι τετοιο. Στις σκουρες σκηνες δεν βλεπεις καν λεπτομερειες!

Καλημερα
Προσπαθω να παραγγειλω το minix x-8 plus απο gearbest με το κουπονι του convicteck αλλα η εκδοση αυτη δεν εχει το A2 air mouse.
Εχετε να προτεινετε απο που να παραγειλω το minix με το A2 air mouse.

Εγώ πάλι έβαλα το εντελώς τσάμπα μια και δεν ήξερα τι παραπάνω προσφέρει το Sing ή το Netherland post και κυρίως αν αυτα περνάνε τελωνείο . Για να προτείνει από πάνω Sing κάτι θα ξέρει . Έκανα ένα αίτημα να αλλάξει και να μου χρεώσουν αν γίνεται τα 0,3 νομιζω που χρεώνουν για το singpost . Εσυ πλέον νομίζω δεν έχει νόημα να το ψάξεις .

Τι να πω , έκανα αιτηση για support προκειμένου να αλλάξω σε singpost , υποτίθεται οτι το πολύ σε 24 ωρες θα μου απαντούσαν , και ενώ ακόμα περιμένω απάντηση μου έρχεται ενημέρωση για αποστολή με Tracking RSXXXXXXXXXNL . Αυτό λογικά είναι το Ολλανδίκο που στο site έχει εξτρά χρέωση κάπου 0,8 το οποίο δεν θυμάμαι να επέλεξα , αλλά πάτησα auto selection που ήταν free εντελώς . Επίσης ενώ με το με κουπόνι που έδωσε από πάνω ο convi , το πήρα 149 $ (τόσο χρέωσε το paypal) η τιμή που αναγράφεται στο ενημερωτικό email είναι 189 $ και στην φωτογραφία από το πακέτο αναγράφεται 28 για ευνοήτους λόγους . Γιατί αυτό ? Τουλαχιστον απο ταχυτήτα αποστολής δεν μπορώ να πω οτι έχω παράπονο . Για να δουμε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα
Προσπαθω να παραγγειλω το minix x-8 plus απο gearbest με το κουπονι του convicteck αλλα η εκδοση αυτη δεν εχει το A2 air mouse.
Εχετε να προτεινετε απο που να παραγειλω το minix με το A2 air mouse.

Δοκίμασε εδώ http://www.gearbest.com/tv-box/pp_133202.html το MNX8EHF . Από 181.55 $ ->152.99 . Αλλά ελεγξε οτί ειναι διαθέσιμο στο τσατ , γιατι προχτες εμένα μου είπανε πως (τουλάχιστον για eu plug) δεν ειναι διαθέσιμο . Μπορεις να δοκιμασεις αν παιζει το κουπόνι με αλλου έιδους φις και να βάλεις ενα αντάπτορα , με την προυπόθεση οτι το τροφοδοτικό μένει το ίδιο παντού και δεν αλλάζει ανάλογα το δίκτυο .Επίσης όσο το έψαξα ,ολοι οι reviewers καταλήγουν οτι το M1 είναι πιο ευχηστο σαν air mouse εκτός και θες τις οποιες παραπανω λειτουργίες προσφέρει το Α2 .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

καλημέρα. τελικά πέρασα στο minix7 αυτό. gufone-rooted-NEO-X7-216A_2014.7.17.4.4.002. το μηχάνημα έγινε πολύ γρήγορο , το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι στον spmc όπου η εικόνα είναι μόνο πάνω αριστερά και δεν μπορώ να την κάνω να είναι σε όλη την οθόνη.
όσο για το σκοτάδι που είχα ρωτήσει κι εγώ, με αυτό το λειτουργικό σε μένα βελτιώθηκε η κατάσταση. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε minix8 με κιτ κατ βγάζει επιλογή όταν παίζει ταινία για φωτεινότητα και κοντράστ (έτσι μου είπε ένας που το έχει) ενώ σε μένα δεν έχει πάλι τέτοια επιλογή.

Παιδιά καλημέρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Μια βοήθεια. Έχω αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html και από χτες δεν μου εμφανίζει το πληκτολόγιο. Μόνο μια σειρά του κατω-κατω με τρεις λέξεις στη σειρά το και, το αν και κάτι άλλο, δεν θυμάμαι. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το swiftkey που είχα, τίποτα. Καμμια ιδέα? Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Android Media Player

Τηλεοραση. Και σε 2η τηλεοραση παλι το ιδιο αποτελεσμα βλεπω. Και εκανα ενα search google για "xbmc dark playback" και βρηκα απειρα ποστ για κατι τετοιο. Στις σκουρες σκηνες δεν βλεπεις καν λεπτομερειες!

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Ποιά τηλεόραση, τι μηχανάκι, έκδοση xbmc? Official ή κάποια άλλη?
Είναι θέμα λάθος ρύθμισης color range στην πηγή ή/και στην τηλεόραση.
Δεν υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις full rgb color range.
Στις samsung είναι η ρύθμιση "Μαύρο hdmi".

Τι να πω , έκανα αιτηση για support προκειμένου να αλλάξω σε singpost , υποτίθεται οτι το πολύ σε 24 ωρες θα μου απαντούσαν , και ενώ ακόμα περιμένω απάντηση μου έρχεται ενημέρωση για αποστολή με Tracking RSXXXXXXXXXNL . Αυτό λογικά είναι το Ολλανδίκο που στο site έχει εξτρά χρέωση κάπου 0,8 το οποίο δεν θυμάμαι να επέλεξα , αλλά πάτησα auto selection που ήταν free εντελώς . Επίσης ενώ με το με κουπόνι που έδωσε από πάνω ο convi , το πήρα 149 $ (τόσο χρέωσε το paypal) η τιμή που αναγράφεται στο ενημερωτικό email είναι 189 $ και στην φωτογραφία από το πακέτο αναγράφεται 28 για ευνοήτους λόγους . Γιατί αυτό ? Τουλαχιστον απο ταχυτήτα αποστολής δεν μπορώ να πω οτι έχω παράπονο . Για να δουμε

Οτι έστειλαν αριθμό αποστολής δεν σημαίνει οτι το πακέτο έφυγε απο το μαγαζί. Έχεις δει τις σελίδες με τα αυτοκόλλητα barcodes των συστημένων στο ταχυδρομείο; Τέτοιες έχουν και αυτοί. Κολλάνε τον αριθμό στο πακέτο και το στέλνουν όποτε τους βολεύει.