Android Media Player

Οτι έστειλαν αριθμό αποστολής δεν σημαίνει οτι το πακέτο έφυγε απο το μαγαζί. Έχεις δει τις σελίδες με τα αυτοκόλλητα barcodes των συστημένων στο ταχυδρομείο; Τέτοιες έχουν και αυτοί. Κολλάνε τον αριθμό στο πακέτο και το στέλνουν όποτε τους βολεύει.

Δίκιο έχεις , και μεις στην δουλεια εχουμε μπλοκάκι με barcodes τα οποιά τοποθετουμε στην αλληλογραφία , άσχετο με το πότε θα την παραδώσω στα ΕΛΤΑ. Μου απάντησαν και στο ticket τα αναμενόμενα : Thank you for placing your order with GearBest.
We have shipped your order out.so we can't change your information.
. Τελικά το NL αν καταλαβα καλά δεν εντοπίζεται ? Οπως και να έχει κανα μήνα τον έιχα υπόψη μου .

Re: Απάντηση: Android Media Player

Λάθος ρυθμίσεις, δεν ισχύει αυτό που λες.
Τι προβολικό έχεις και τι πηγή?

Τόσο η OUYA, όσο και το Tronsmart R28, όχι μόνο δίνουν αποκλειστικά έξοδο 0-255 σε λειτουργία XBMC/Kodi, άλλα παρεμβαίνουν και στην καμπύλη gamma καίγοντας αρκετές από τις χαμηλές διαβαθμίσεις (ένα μόνο κεφάλαιο της ιστορίας non-bitperfect :p ), χωρίς να παρέχεται κάποια δυνατότητα διόρθωσης (αυτό μπορεί να οφείλεται σε επιτηδευμένη επιλογή, σε χρήση λάθος correction tables ή σε εγγενές θέμα των τσιπακίων που χρησιμοποιούν).

ΥΓ: Να μας χαίρονται... :ernaehrung004:

Ναι είναι γνωστό ότι σε κάποια android μηχανάκια συμβαίνουν αυτά, αλλά αυτό είναι θέμα της συγκεκριμένης πλατφόρμας - που να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά με αυτά που ακούω και βλέπω δεν θέλω και να μάθω :beee:
Αυτό όμως είναι θέμα του firmware συγκεκριμένων μηχανημάτων, δεν συνεργάζεται σωστά με τον τρόπο που διαχειρίζεται το kodi το σήμα.
Πάντως από ένα tablet με RK3066 με hdmi που έχω δοκιμάσει για εγκυκλοπαιδικούς λόγους έδινε σωστά limited color range σε αντίστοιχη TV.
Ο φίλος όμως μίλησε για όλα τα λειτουργικά σε όλες τις πλατφόρμες, κάτι που δεν ισχύει.

Χρόνια μας πολλά!

Εγω ειχα μιλησει για 2 λειτουργικα. Win και android 4.4. Στα windows το διορθωσα δινοντας απο το cp της intel full rbg επιλογη απο το auto που ηταν... Στο android δεν εχω παρει ακομα στα χερια μου το x8-h plus για να σας πω...

Άκυρο, το βρήκα, είχα ενεργοποιήσει το φυσικό πληκτρολόγιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Τη Δευτέρα παρέλαβα το πολυπόθητο beelink r89. Εξαιρετικό μηχάνημα για τα λεφτά του (99 δολάρια η 16άρα έκδοση). Το πρώτο αρνητικό είναι η απόκριση του εργοστασιακού τηλεκοντρόλ που ζητάει στόχευση ακριβείας. Θεωρώ πώς ένα έξτρα τηλεκοντρόλ με rf ή bluetooth είναι απαραίτητο. Επιθυμητό ένα με qwerty πληκτρολόγιο. Με ένα logitech k400 που έχω, συνεργάστηκε άψογα, αν και του λείπουν τα πλήκτρα που συνεργάζονται με android (αν ξέρει κάποιος τις αντιστοιχίες, θα του είμαι ευγνώμων). Νιώθω σαν μικρό παιδί. Είμαι πολύ χαρούμενος με το καινούριο μου απόκτημα κι ας είναι φτηνιάρικο!

Οι φθηνότερες τιμές από όλους παιδιά. Μάζεψα όλα τα κουπόνια μέχρι στιγμής και σας τα βάζω εδώ

Minix Neo X8-H Plus κουπόνι X8HPLG http://www.gearbest.com/tv-box/pp_117398.html

Pipo X7 κουπόνι PX7LG http://www.gearbest.com/tv-box/pp_134110.html

Zidoo X9 κουπόνι ZDX9LG http://www.gearbest.com/tv-box/pp_130785.html

CS918ii κουπόνι GBCSLG http://www.gearbest.com/tv-box/pp_79506.html

MK808B κουπόνι MK808BLG http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html

MXiii κουπόνι GBM82LG http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html

Παιδιά αυτό εδώ ανταποκρίνεται σαν χαρακτηριστικά στις προδιαγραφές όσων android mp συζητώνται εδώ?
http://www.dhgate.com/product/new-a...full-hd-1080p/204971831.html#s1-0-1|749552928

Γιατι η τιμή φαίνεται σχεδόν μισή απο άλλες εδώ.
Με ενδιαφέρει να κάνει απροβλημάτιστη περιήγηση σε you tube & ιντερνετικά ραδιόφωνα με flash (και εννοείται να παιζει όλα τα formats απο τον usb hd).
Πάντως σαν site το ξέρω, έχω ξανα ψωνίσει παλιά άλλα πράγματα.

Τα referral links ειναι προσωπικη γνωμη και αποψη οτι πρεπει να σταματησουν εαν θελουμε να βοηθησουμε καποιον στο να επιλεξει καποια συσκευη το κανουμε γιατι ετσι θελουμε χωρις οφελος ή κερδος απο την πλευρα μας.
Συγγνωμη προκαταβολικα στους συντονιστες του νηματος αλλα τονιζω οτι ειναι κατι που πρεπει να υποθει αφου πολλοι μπορει να μην το ξερουν.

Καλημερα σε ολους.

Φιλος μου χαρισε το Turbo X media player. Καλό σε γενικές γραμμές. Ομως δεν έχει google play store.... εχει κατι αλλο το οποιο δεν εχει σχεδον τιποτα απο αυτά που με ενδιαφερουν. ΠΧ το TUNE-IN Radio... υπάρχει τρόπος να βάλω το google play σε αυτό το μαραφέτι???

ζητω προκαταβολικά συγνωμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί σε άλλο thread ή σε παλιοτερο Post σε αυτό. Αν είναι στείλτε μου το link... Ευχαριστώ

Μπορεις να δοκιμασεις το blackmart εχει τα ιδια τωρα ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να ψαξω για λυση playstore που θελεις παντως κανε μια δοκιμη.

Τα referral links ειναι προσωπικη γνωμη και αποψη οτι πρεπει να σταματησουν εαν θελουμε να βοηθησουμε καποιον στο να επιλεξει καποια συσκευη το κανουμε γιατι ετσι θελουμε χωρις οφελος ή κερδος απο την πλευρα μας.
Συγγνωμη προκαταβολικα στους συντονιστες του νηματος αλλα τονιζω οτι ειναι κατι που πρεπει να υποθει αφου πολλοι μπορει να μην το ξερουν.
Αν αυτό πάει για μένα να ξεκαθαρίσω κάτι. Όπως πολλοί από εσάς ήμουν πολύ μπερδεμένος για το ποιο android tv box να πάρω. Γι' αυτό λοιπόν άρχισα να αγοράζω το ένα μετά το άλλο για να δω ποιο τελικά είναι το καλύτερο για μενα. Στην πορεία βλέποντας οτι είχα συγκεντρώσει πολλά tv boxes έφτιαξα κι ένα blog για να μεταφέρω και σε σας τις απόψεις μου και να σας βοηθήσω να επιλέξετε τι είναι το καλύτερο για εσάς. Επειδή λοιπόν άρχισα να ψάχνομαι να βρω καλύτερες τιμές κατέληξα στο gearbest για να μου φεύγουν όσο λιγότερα χρήματα γίνεται και οι τύποι αφού είδαν οτι αγοράζω από αυτούς συνέχεια άρχισαν να μου δίνουν κουπόνια για να τα παίρνω φθηνότερα. Τα κουπόνια αυτά λοιπόν που δίνει σε μένα το gearbest θα μπορούσα να τα κρατήσω για μένα κι εσείς να τα αγοράζετε ακριβότερα. Όμως εγώ τα μοιράζομαι μαζί σας κι εσύ μου λες οτι έχω κέρδος κτλ. Εγώ δεν έχω κανένα κέρδος γιατί τα tv box τα αγοράζω κανονικά για να τα παρουσιάσω σε σας δεν μου τα χαρίζει κανείς και δεν έχω κανένα όφελος. Έτσι λοιπόν για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από εδώ και στο εξής τα κουπόνια θα τα κρατάω μόνο για μένα. Συγγνώμη αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους αλλά δεν μπορώ να έχω κάνει τόσο κόπο και να τα ακούω κι από πάνω.
Αν κάποιος mod θεωρεί αυτό το post μου προσβλητικό ή λανθασμένο μπορεί να το σβήσει. Ευχαριστώ

Για να απαντησεις θα πει οτι σε αφορα αλλιως δεν θα απαντουσες παει αυτο.
Το να δινεις κουπονια δεν κανεις σε κανεναν χαρη και προτρεπω οποιον θελει να κανει μια δοκιμη σε οποιοδηποτε κινεζομαγαζο να ζητησει κουπονι να δουμε αν θα του το δωσουν με χιλια το ξερω γιατι το δοκιμασα παει και αυτο.
Να μαθεις στην ζωη σου να εισαι ειλικρηνεις δεν μιλας σε καποιο παιδακι μιλας σε 40+ ανθρωπο σαν συμβουλη παρτο αν εγραφες οτι τα λινκ ειναι απο afilliate program του gearbest δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να γραψω τιποτα αλλα η ανειλικρεινια δεν μου αρεσει, να μην σου θυμησω που ελεγες παρτε ολοι το mxiii απο gearbest και ποσα βγαζανε "καπνους" μετα απο λιγο αναφερθηκε και σε αλλο φορουμ ξερεις.
Δεν θα εδινα συνεχεια αλλα επειδη εκανες quote το ποστ μου θεωρησα σωστο να σου απαντησω.

Το να δινεις κουπονια δεν κανεις σε κανεναν χαρη και προτρεπω οποιον θελει να κανει μια δοκιμη σε οποιοδηποτε κινεζομαγαζο να ζητησει κουπονι να δουμε αν θα του το δωσουν με χιλια το ξερω γιατι το δοκιμασα παει και αυτο.

Ένα κουπόνι που έδωσα πιο πάνω , μου το έδωσε υπάλληλος της gear σε κάποιο dedicated topic άλλου φόρουμ . Και πιστεύω έχεις δίκιο , λίγο πολύ όλοι κάτι θα δώσουνε . Επειδή όμως είναι κόσμος που δεν ξέρει/βαριέται/αδιαφορεί να το ψάξει , εξυπηρετείται κάποιος που θα τα βρει εδώ μαζεμένα .Αν μέσω αυτών των λινκς βγάζει κάτι ο από πάνω , δεν το ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι το av δεν συνηγορεί σε τέτοιες ενέργειες και θα το ξυρίσει . Αλήθεια εδώ το av με τόσο κόσμο πως και δεν έχει ένα section για ξένα μαγαζιά ?

Να μαθεις στην ζωη σου να εισαι ειλικρηνεις δεν μιλας σε καποιο παιδακι μιλας σε 40+ ανθρωπο σαν συμβουλη παρτο αν εγραφες οτι τα λινκ ειναι απο afilliate program του gearbest δεν θα εμπαινα καν στο κοπο να γραψω τιποτα αλλα η ανειλικρεινια δεν μου αρεσει, να μην σου θυμησω που ελεγες παρτε ολοι το mxiii απο gearbest και ποσα βγαζανε "καπνους" μετα απο λιγο αναφερθηκε και σε αλλο φορουμ ξερεις.
Δεν θα εδινα συνεχεια αλλα επειδη εκανες quote το ποστ μου θεωρησα σωστο να σου απαντησω.
Όπως είπα και στο πιο πάνω post τα links που ποστάρω δεν είναι από afilliate program και συνεπώς δεν έχω κάποιο κέρδος. Όσο για τα κουπόνια φυσικά οποιοσδήποτε μπορεί να εξυπηρετηθεί και από μόνος του από κάποιο κινεζομάγαζο και να δοκιμάσει να του δώσουν κάποιο. Ούτε εγώ είμαι παιδάκι, είμαι 30 χρονών και δεν έχω λόγο να μην είμαι ειλικρινής. Για το MXiii προσωπικά δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και το πρότεινα λόγω τιμής-απόδοσης και προσωπικής εμπειρίας, τώρα το αν σε κάποιους έβγαλε πρόβλημα δεν με καθιστά υπεύθυνο σε καμία περίπτωση. Έιναι σαν να μου λες ''παρε αυτή τη Mercedes είναι καλή'' και αν μου πάθει κάτι να γυρίσω να σου πω ''εσύ φταις που μου την πρότεινες''. Τελοσπάντων όπως προανέφερα σταματάω να προσφέρω την βοήθεια μου στο thread. Όσοι ενδιαφέρονται ξέρουν που να με βρουν