Android Media Player

H wasser 2.0.5 είναι σχεδόν τέλεια.
2 πράγματα μόνο δεν δουλεύουν τα οποία εγώ δεν χρησιμοποιώ και γιαυτό την χαρακτηρίζω τέλεια (1. το remote και 2. σε κάποια beelink r89 δεν παίζει το wifi).

Όσο αφορά το dual boot είναι σχετικά εύκολο αν έχεις ελάχιστες γνώσεις στο φλασάρισμα του μηχανήματος.
Οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως περνάμε την wasser rom με 5-10 βήματα; και τι να προσέξω στην διαδικασία;
Εχω το tronsmart orion.

Ευχαριστώ.

Σκεφτομουν να κοιταγα για κανενα player για τους γονεις μου να αντικαταστησουν το WD Live που εχουν, και ισως να παιζει και κανενα kodi κτλ. Τα MiniX γενικα τα εμπιστευομαι αλλα το Χ8-Η plus που εχω ειναι λιγο ακριβο, ηθελα μεχρι 100 το πολυ. Παιζει κατι αξιολογο που να κανει και framerate switching?

Παιδιά για βοηθήστε λίγο:

1.Μεταξύ του chipset RK3288 και του Amlogic S812 , ποιο πιστεύετε οτι είναι πιο γρήγορο όσον αφορά το user interface;
Με ενδιαφέρει να μην έχει laggy interface και να μπορείς να κάνεις άνετα χωρίς κολλήματα το οτιδήποτε.

2.Όσον αφορά τις ταινίες, παίζω αποκλειστικά ταινίες σε 1080p DTS , άντε και κανένα remux ποιο απαιτητικό.3D δεν με ενδιαφέρει, ούτε 4Κ.Ποιο από τα 2 chipset παίζει άνετα τις ματρόσκες χωρίς θέμα;

3.Προσανατολίζομαι στο Beelink MXIII PLUS. Όσον αφορά το λειτουργικό του, θα μπορώ να κατεβάσω από το market μια εφαρμογή pdf reader και να μπορει να την τρέξει όπως στο κινητό μου; Θέλω να μπορώ να διαβάζω pdf βιβλία στην τηλεόραση.

^^ Απαπαπαπαπαπαπ!! Plug and search δεκάδες ώρες στο διαδύκτιο :p

Αν δεν σε ενδιαφέρει το 4Κ που λένε ότι παίζουν κάποια android media players (και εδώ που τα λέμε σε ενδιαφέρουν μόνο αν έχεις 50+ ίντσες TV ΚΑΙ υλικό 4Κ να βρεις) τότε Windows is the best solution.
Σταθερά, δοκιμασμένα, εκατομμύρια σε εφαρμογές/games.
Εγώ Windows θα έπαιρνα αλλά θα περίμενα κάτι καλό ακόμη και αν χρειαστεί να δώσω 200+
Επειδή ψάχνομαι κι εγώ μεταξύ Windows/ android media player αυτό που προτείνεις για Windows πχ το εννοείς και για ταμπλετ ας πούμε; Γιατί δεν βλέπω σε κάτι να υπολείπεται το android σε σχέση με Windows για απλή χρήση και όχι επαγγελματική.

Επειδή ψάχνομαι κι εγώ μεταξύ Windows/ android media player αυτό που προτείνεις για Windows πχ το εννοείς και για ταμπλετ ας πούμε; Γιατί δεν βλέπω σε κάτι να υπολείπεται το android σε σχέση με Windows για απλή χρήση και όχι επαγγελματική.

Windows media player/box προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου. Μιλάω γι αυτά με τα 8.1 που κυκλοφορούν.
Όμως δοκίμασα το tablet της Asus που πήρα, T100 Transformer με τον 3775 atom και 2GB μνήμη και ότι του έβαλα 720p και 1080p το έπαιξε άψογα με CCCP codec και σύνδεση HDMI micro την tv. Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί δεν το πήρα για media player αλλά έπαιξε άψογα ακόμη και μεγάλα αρχεία.
Προσωπικά θα περίμενα να βγουν boxes με windows που να είναι δοκιμασμένα ή αν δεν είναι οικονομικό το θέμα πάρε ένα nuc. Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση. Ότι είναι pc ή σαν pc είναι το καλύτερο μηχάνημα για όλα αυτά.

Windows media player/box προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου. Μιλάω γι αυτά με τα 8.1 που κυκλοφορούν.
Όμως δοκίμασα το tablet της Asus που πήρα, T100 Transformer με τον 3775 atom και 2GB μνήμη και ότι του έβαλα 720p και 1080p το έπαιξε άψογα με CCCP codec και σύνδεση HDMI micro την tv. Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί δεν το πήρα για media player αλλά έπαιξε άψογα ακόμη και μεγάλα αρχεία.
Προσωπικά θα περίμενα να βγουν boxes με windows που να είναι δοκιμασμένα ή αν δεν είναι οικονομικό το θέμα πάρε ένα nuc. Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση. Ότι είναι pc ή σαν pc είναι το καλύτερο μηχάνημα για όλα αυτά.
Τι είναι το nuc? !!!!

τα air mouse keyboards ελληνικα εχουν για να γραψεις ελληνικους χαρακτηρες?

Δεν έχω air mouse keyboard αλλά φαντάζομαι ότι το να μπορείς να γράψεις ελληνικά εξαρτάται από τα settings γλωσσών που θα ορίσεις στο κάθε μηχανάκι και όχι από το keyboard το ίδιο

Μπορεί να απαντήσει και κάποιος άλλος βέβαια, που να έχει τέτοιο keyboard ο ίδιος, για να έχεις πιο ασφαλείς πληροφορίες.

Help παιδιά οι ηλεκτρονικοί ας με βοηθήσουν...εντελώς ξαφνικά χτες δεν ανοίγει η Ouya μου...πατάω το κουμπί on που βρίσκεται πανω στο καπάκι...και τίποτα τι μπορεί να φταίει...σημείωση μέχρι προχθές ολα ήταν μια χαρά ,ούτε που μου έπεσε ούτε τίποτα...

Re: Απάντηση: Android Media Player

Help παιδιά οι ηλεκτρονικοί ας με βοηθήσουν...εντελώς ξαφνικά χτες δεν ανοίγει η Ouya μου...πατάω το κουμπί on που βρίσκεται πανω στο καπάκι...και τίποτα τι μπορεί να φταίει...σημείωση μέχρι προχθές ολα ήταν μια χαρά ,ούτε που μου έπεσε ούτε τίποτα...
Τάση βγάζει το τροφοδοτικο;

Σημερα ειδα και 2 βιντεακια για το MINIX Z64

Unboxing Video for MINIX NEO Z64
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

MINIX NEO Z64 Teardown Video
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ουτε το λαμπακι αναβει?
Το ανεμιστηρακι ακουγετε?
Προσπαθησε να πατησεις το power on γοα 5 δευτερολεπτα μηπως και αναψει.

βγαλτο απο το ρευμα κρατα πατημενο οχι με δυναμη το κοθμπι απο πανω βαλε το ρευμα και δωστου γυρω στα 2 λεπτα....και μην το αφηνεις με το ανεμιστηρακη απο κατω,παντα στοο πλαι θα το εχεις