H wasser 2.0.5 είναι σχεδόν τέλεια.
2 πράγματα μόνο δεν δουλεύουν τα οποία εγώ δεν χρησιμοποιώ και γιαυτό την χαρακτηρίζω τέλεια (1. το remote και 2. σε κάποια beelink r89 δεν παίζει το wifi).
Όσο αφορά το dual boot είναι σχετικά εύκολο αν έχεις ελάχιστες γνώσεις στο φλασάρισμα του μηχανήματος.
Οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ
Εχει scaling στις ρυθμισεις του (normal,large,xlarge κτλ)
Επειδή ψάχνομαι κι εγώ μεταξύ Windows/ android media player αυτό που προτείνεις για Windows πχ το εννοείς και για ταμπλετ ας πούμε; Γιατί δεν βλέπω σε κάτι να υπολείπεται το android σε σχέση με Windows για απλή χρήση και όχι επαγγελματική.^^ Απαπαπαπαπαπαπ!! Plug and search δεκάδες ώρες στο διαδύκτιο
Αν δεν σε ενδιαφέρει το 4Κ που λένε ότι παίζουν κάποια android media players (και εδώ που τα λέμε σε ενδιαφέρουν μόνο αν έχεις 50+ ίντσες TV ΚΑΙ υλικό 4Κ να βρεις) τότε Windows is the best solution.
Σταθερά, δοκιμασμένα, εκατομμύρια σε εφαρμογές/games.
Εγώ Windows θα έπαιρνα αλλά θα περίμενα κάτι καλό ακόμη και αν χρειαστεί να δώσω 200+
Επειδή ψάχνομαι κι εγώ μεταξύ Windows/ android media player αυτό που προτείνεις για Windows πχ το εννοείς και για ταμπλετ ας πούμε; Γιατί δεν βλέπω σε κάτι να υπολείπεται το android σε σχέση με Windows για απλή χρήση και όχι επαγγελματική.
Τι είναι το nuc? !!!!Windows media player/box προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου. Μιλάω γι αυτά με τα 8.1 που κυκλοφορούν.
Όμως δοκίμασα το tablet της Asus που πήρα, T100 Transformer με τον 3775 atom και 2GB μνήμη και ότι του έβαλα 720p και 1080p το έπαιξε άψογα με CCCP codec και σύνδεση HDMI micro την tv. Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί δεν το πήρα για media player αλλά έπαιξε άψογα ακόμη και μεγάλα αρχεία.
Προσωπικά θα περίμενα να βγουν boxes με windows που να είναι δοκιμασμένα ή αν δεν είναι οικονομικό το θέμα πάρε ένα nuc. Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση. Ότι είναι pc ή σαν pc είναι το καλύτερο μηχάνημα για όλα αυτά.
τα air mouse keyboards ελληνικα εχουν για να γραψεις ελληνικους χαρακτηρες?
Τάση βγάζει το τροφοδοτικο;Help παιδιά οι ηλεκτρονικοί ας με βοηθήσουν...εντελώς ξαφνικά χτες δεν ανοίγει η Ouya μου...πατάω το κουμπί on που βρίσκεται πανω στο καπάκι...και τίποτα τι μπορεί να φταίει...σημείωση μέχρι προχθές ολα ήταν μια χαρά ,ούτε που μου έπεσε ούτε τίποτα...
Τάση βγάζει το τροφοδοτικο;
Ουτε το λαμπακι αναβει?
Το ανεμιστηρακι ακουγετε?
Προσπαθησε να πατησεις το power on γοα 5 δευτερολεπτα μηπως και αναψει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.